Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

ΑΙΣΧΡΟΙ. ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2.

Εγώ στηρίζω

Σε άλλα νέα, FUCK PASP

κι ο αλλος μελος ειναι, http://www.youtube.com/watch?v=OkGNf8L4Qhc

:lol::lol::lol: Είστε λόγος να κάνω φέησμπουκ ε. Και μ’αρέσουν και οι Doors (Floydized?!:p), σκέψου.

Σαμποταζ λεμε.

Δε θα μας σταματησει τιποτα.

Με hokam, pumpkin, Floydized και οσους αλλους συντροφους προστεθουν, ειμαστε απροσπελαστοι. 8)

ηδη γυρω στα 30 likes και οι προτασεις για διαφημισεις απο την Ενωση Καλου Γουστου βροχη

Εχει κανεις αλλος προβλημα με το fb.
Εμενα εχει φαει τρελο κοκομπλοκο. Η μπαρα πανω δεν εμφανιζεται, ουτε φιλοι-αγαπημενα-φωτογραφιες…

Αυτο μου ειχε συμβει την προηγουμενη βδομαδα αλλα εφτιαξε απο μονο του μετα απο λιγο.

Τωρα ειναι οκ παντως.

Ok κοκομπλοκο του fb, λογικα θα στρωσει :wink:

πριν λιγο ενω μιλούσα σε wintersun για μια σειρά που ζήτησε, η απάντηση μου πήγε σε άλλον!!!
ενα βήμα πριν σπάσω το pc…

Γαμημενο fb

πολύ θα ήθελα να ειχα κάποιον υπεύθυνο του fb διπλα μου εκείνη την στιγμή που έγινε η μαλακια, να του δώσω μια κουτουλιά με την μια!

Γαμησε τα.
Εμενα εφτιαξε το προηγουμενο προβλημα, τωρα δε μπορω αν στειλω σε καποιους στο τσατ. Ο,τι να ναι :stuck_out_tongue:

εγω χθες εμπαινα σε προφιλ φιλων και δεν μου εδειχνε τιποτα στο χρονολογιο.τιποτα ομως.νορμαλ πραματα :stuck_out_tongue: παντως νταξει ρε σεις λογικο ειναι να χει που και που μπαγκιες,σκεφτειτε ποσα προφιλ και ποσες πληροφοριες υποστηριζει αυτο το συστημα

Όταν κοιμάσαι και ονειρεύεσαι σαλέπι ξέρεις ότι κάτι παράξενο συμβαίνει. Ξυπνάς και το πρώτο που μαθαίνεις είναι ότι διαλύθηκαν οι Devil’s Blood. Μετά συνειδητοποιείς(=μαθαίνεις) ότι έχεις μάθημα σε 5 λεπτά και δεν μπορείς να ανοίξεις τα μάτια απ’ τις τσίμπλες, και τέλος μαθαίνεις ότι ο Mike Tirelli έριχνε γύρο σε ξένα αμάξια.

Ζήτω μας.

WTF???:(:(:frowning:

Επαναπατρισμός. Ναι μωρέ, ναι. ΝΑΙ!
Μύρισε το Λονδίνο Ελλάδα.

:D:D:D

Αντε ρε με το καλο