Σηκώθηκα πριν μια ώρα και δεν μπορώ να ξυπνήσω με τίποτα. τι τουρμπο καφε ήπια, τι νερα στη μουρη, τι για βολτα βγηκα να με πιασει λίγο το κρύο. Δεν ανοιγει το ματι με τιποτα.
χθες έπεσα στο κρεβάτι με ακουστικά στα αυτιά στις 16:00 και σηκώθηκα στις 21:15. σήμερα λέω να το ξεκινήσω από τις 15:00, έχω βάλει δισκογραφία dark tranquililty στο mp3.
δύσκολες μέρες.
Αντε γαμω το Χελφεστ! 8 ωρες περιμένω να ανακοινωθει ο 3ος χεντλάηνερ και ακόμα τίποτα! άντε να δουμε!
Μας τελειωσε το μουσι με ποδια.
Φλώρος και προδότης
Ολοκληρη περουκα βγηκε ρε.
Του χρονου παλι.
Για αυτές τις περιπτώσεις (για να μην γίνεται περουκίνι), υπάρχει κάτι που λέγεται τριμάρισμα
Με την περουκα εννοουσα την ποσοτητα τριχας.
Και τι τριμαρισμα και παπαριες, ξυριζεσαι (οχι τελειως προφανως) και περιμενεις να ξαναβγει. Εγω σε κανα διμηνο, παλι τραγι θα εχω.
Για εμένα μόνο τριμάρισμα για να πέρνει σχήμα και για να γίνεται πιο μαλακό και όχι σαν πουτσότριχες 8)
πειραζει αν πιανεις κοτσο συνεχεια το μαλλι?
Γιατί να πειράζει; :-k
ξερω γω?επειδη τραβιεται η τριχα γενικα…
Ε μην τα πιάνεις πολύ πολύ σφικτά. Αλλά νομίζω πώς δεν πειράζει σε κάτι
@DonC
[SIZE=“5”]No fear, κοκέτα is here…!!![/SIZE]
Να τα κάνεις όλα.
ευχαριστω χρυση μου
Έχει περάσει ένας μήνας που διαβάζεις κλεισμένος στη σπηλιά σου και επιτέλους η εξεταστική φτάνει στο τέλος.
Εκεί που θα ξεκίναγε αμέσως το εαρινό εξάμηνο, λόγω εκτάκτων αποφάσεων, αυτό θα καθυστερήσει 2 βδομάδες. Χαίρεσαι. “Ευκαιρία” σκέφτεσαι να κάνεις ινκόγκνιτο επίσκεψη στη New Long και στους ToM&D.
Σήμερα μαθαίνεις τελευταία στιγμή πριν πάρεις το παπόρι για hometown ότι θα χώσουν “ειδική” (για άτομα με ειδικές ανάγκες that is), εξτρά εξεταστική στα καπάκια σε μερικές μέρες…
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]…και τρίχα 15cm στο μπριάμ της λέσχης. :):!:[/SPOILER]
μαλάκα το gif ειναι λίγο θάνατος ε?
Ο brein.d3d ο τριχοσυλλέκτης.
"Η μάσκα που μπορείτε να κάνετε είναι είτε μία που θα αγοράσετε απο το εμπόριο, ή μία που θα κάνετε μόνη σας στο σπίτι με πολύ απλά υλικά, όπως για παράδειγμα μάσκα μαγιονέζας ή μάσκα με αυτό… Ναι ξέρω δεν ακούγεται και ότι καλύτερο,αλλά ειλικρινά το μαλλί μετά από αυτή τη μάσκα γίναται πολύ λαμπερό και μαλακό σα μετάξυ… "
Dude ή έχω καψει φλαντζα με το διαβασμα η εννοεί αυτό που κατάλαβα.
Wait a minute…wait a minute! Με αυτό;