πολύ διάβασμα λέμε 8)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΘΕΟΙ! :’)
Αντε να παει 3 να σχολασω γιατι βαριεμαι αφορητα σημερα!!!
<3 <3
Ο αρακάς με wasabi είναι η καταστροφή η ίδια. Αλλά δεν μπορώ να σταματήσω! #-o
βαριεμαι να περιμενω μεχρι παει 8 και μιση για να παω για μπιλιαρδο
Really??Έφαγα πρόσφατα σαλάτα με wasabi και με χάλασε αρκετά. Η μάλλον με χάλασε αυτό με το συνδυασμό μαγιονέζας.
Καυτερή σαλάτα μου ήθελες.
Για μασούλημα(πρώτος, μόνος και βασικός κανόνας- ένα ένα!) μετράει πολύ, με μπόλικο νερό ή και καμιά μπύρα από δίπλα. Εναλλάσσονται κιόλας τα πιο ήπια με τα λιγότερα ευτυχώς τιγκαρισμένα κι όλα κομπλέ.
[SPOILER]Για να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχει σύγχυση, δεν έχει να κάνει με τον πολτό wasabi που υποθέτω ότι είχε μπλεγμένο στο ντρέσινγκ της σαλάτας. Είναι σκόνη από το φυτό που την περνάνε σαν κρούστα σε ψημένο(νομίζω)αρακά, σε φάση ξηροκάρπιου.[/SPOILER]
Ποιος, εντελώς ασυναίσθητα άρχισε να μου τραγουδάει μόλις Γιαννάκη Πλούταρχο - Αχ κορίτσι μου?
Μάλλον υπάρχει σύγχυση με τον πολτό wasabi που είχε μπλεγμένο…κτλ. Αυτό που μπαίνει και στο σούσι βασικά.
Πάντως κάτι τέτοιο σε σκόνη με αρακά πρώτη φορα.
[SPOILER]
[SPOILER]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o-3j4-4N3Ng
[/SPOILER][/SPOILER]
τι ηταν το απο πανω…αναλογικα δηλαδη αυριο πρεπει να ξυπνησω με 3 μουναρες 100.000 ευρω και μισο κιλο ελληνικη φουντα για να ερθει το συμπαν στα ισα του.
…και να δεις η αλλη θα μου ριξει ακυρο αυριο για να ερθει σπιτι να αραξουμε και ο τυπος φασωνετε με την μπαρα…οι νερντς απειλουν τον τροπο ζωης μας οπως ειχε πει ο Σταν Γκεημπλ…
Καμια καλη συμβουλη για το πως να κοιμηθεις μετα απο ποτο-ξενυχτι;
Μονιμο προβλημα σε τετοιες περιπτωσεις, σηκωνομαι μετα απο 4-5 ωρες και ειμαι σαν ζομπυ.
ρε παιδια ο μυθος(για τους σαλονικιους) το γυρισε σε μεταλ?
…τελικά άμα φοράς πεοδείκτη, όλα γίνονται:p :!:
Ένας φίλος μου είχε προτείνει ένα χαπάκι για την αφυδάτωση μετά το ποτό, το παίρνεις το βράδυ πριν πέσεις και ξυπνάς σαν να μην είχες πιει ποτέ. Αλλά δεν το δοκίμασα.:-s
Εγώ όταν γυρνάω σπίτι πχ στις 6, κλείνω πατζούρια και προσπαθώ να προσποιηθώ ότι είναι ακόμα 12-1 το βράδυ. Με παίρνει ο ύπνος και ξυπνάω κομπλέ.
quoted for truth.
Αν για καποιο λογο μετα απο μεθυσι ξυπνησω (συνηθως επειδη στεγνωνει το στομα μου), ο,τι και να γινει δεν μπορω να ξανακοιμηθω.
Δεύτερος καφές για σήμερα, καθώς προβλέπεται μεγάλη νύχτα. Και είναι ένας υπέροχος αρωματικος καφες φράουλα. Έχω σχεδόν εθιστεί σε αυτό το πράγμα.
Τώρα περί ύπνου και μεθυσιου που αναφέρθηκε πάνω, εγω γιατι παντα καταφέρνω να κοιμηθω σαν πουλάκι δεν ξέρω. Ή που θα με πάρει ο ύπνος, η που θα ζαλιστω, θα σηκωθω, θα ξερασω και θα με παρι παλι ο υπνος :Ρ Και το τελευταιο δηλαδη 3 φορες μετρημενες εχει γινει.