φρανκ
[I]Frankly my dear, I don’t give a damn[/I]
Συγγνώμη που σας χαλάω την ωραία ατμόσφαιρα, αλλά θέλω να κάνω μία ερώτηση στην Νενιέλ. Νενιέλ, αυτόν τον καιρό ψάχνω βιβλία επιπέδου C1 (και συγκεκριμένα, για CAE) και έχω βρει ένα [B]coursebook & workbook[/B] από τις εκδόσεις [B]Macmillan Exams[/B] για εξάσκηση στο σπίτι (ακόμα δεν το έχουμε συζητήσει με την καθηγήτριά μου, το μόνο που μου είπε είναι ότι για να φτάσω επίπεδο CPE θα μου πάρει[B] δύο χρόνια τουλάχιστον[/B]), οπότε θέλω να ξέρω αν είναι καλύτερα να πάρω τα αντίστοιχα βιβλία [B]with key*[/B] ή [B]without key και το teacher’s book[/B];
[B]
*[/B]Θέλω να μου εξηγήσεις δηλαδή λίγο τη διαφορά, τα [B]with key[/B] περιλαμβάνουν και τις απαντήσεις μέσα και είναι κατάλληλα για self-study ή να προτιμήσω τα [B]without key + το teacher’s book[/B]; Το ίδιο είναι; Τι θα μου πρότεινες για διάβασμα στο σπίτι;
παρε φρανκ
μπορείς να μάθεις αγγλικά από εδώ
Learn English Through Song -
Free English Lessons by Teacher Frank
Δε μου γεμίζει το μάτι αυτός ο τύπος.
ναι αλλα ειναι [U]φρανκ[/U]
ΜΠΑΟΥΥΥ
Προσπαθώ να διαβάσω και δεν μπορώ. Κι όλα αυτά γιατί σε μια απ’ τις ιστορίες που πρέπει να διαβάσω ένας βασικός χαρακτήρας λέγεται, μαντέψτε πώς.
Μ’ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!
Απλά πράματα
Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα κατά της κλειτοριδεκτομής.
Επειδή εχω μπει απο το κινητο και δεν μπορω να δω, εχει βάλει το google και το αντιστοιχο σχεδιακι στο λογοτυπο του;
γνωριζει καποιο παιδακι απο ποδηλατα να με συμβουλεψει για αγορα?
εδιτ
αλλά μετά κατάλαβα πως έλειπε…
φρανκ
:lol2:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Όχι, αλλά κάτι βλέπω στην τηλεόραση, δίπλα στο σήμα του mega.
φρανκ
mr bean και bruce