Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

ε τωρα τι μας χαλας το σερι ρε φιλε:!:

edit: [B][SIZE=“7”]ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ[/SIZE][/B]

Μεταλλάσσεται μέρα με την ημέρα ο Κρίμσον, γίνεται ένας άλλος Κρίμσον…

[SPOILER][B][SIZE=“3”]ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ[/SIZE][/B] ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ… [/SPOILER]

Έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει binaural beats πέφτοντας για ύπνο;

Αρχιζω μαθηματα οδηγησης επιτελους :smiley:

Θελω κι εγω…Αλλα πρωτα πρεπει να βρω χρονο και λεφτα :stuck_out_tongue:

Μπράβο παιδιά. Και ένα ενημερωτικό βίντεο για καλή αρχή

http://www.youtube.com/watch?v=P3NQYAoc2uY

:lol::lol::lol:

Θεος ο τυπος!

Αντε ρε με το καλο και οδηγος.Εχεις πιασει ποτε τιμονι η θα ειναι η πρωτη σου επαφη;;;

Αλλες δυο φορες, μια πολυ μικροτερος με εναν μεγαλο ξαδερφο (σε αλανα) και προπερσυ καλοκαιρι σε δρομο, βουνο κιολας, με τον πατερα μου (ειχα τρομερο αγχος βεβαια εκει περα αλλα τα πηγα αξιοπρεπως σε γενικες γραμμες).

Εγω δεν ειχα ξαναπιασει τιμονι οταν ξεκινησα μαθηματα και θυμαμαι στο πρωτο μαθημα αν δεν ηταν ο δασκαλος θα γκρεμιζα ενα περιπτερο.Κορυφαια ηταν η ατακα του δασκαλου μου λεει αμα θελεις να παρεις τσιγαρα πες το μου δεν ειναι αναγκη να μας σκοτωσεις κι ολας!!!

…γιαυτό εγώ δεν οδηγώ…τό’κοψα το κάπνισμα, από 01/01/2009:p :slight_smile: :!:

Εγω το εχω κοψει απο το 2007 :roll:

…αυτά είναι…’‘όχι πια εξαρτήσεις’’…το δίπλωμα το πήρες, εγώ ούτε πού’χω προσπαθήσει:p :slight_smile: :!:

Ποτε δεν ειναι αργα

Lord have mercy.

για το θεο. πόση ενέργεια μπορεί να εχει ενας άνθρωπος.?!

Δεν παλεύεται το διάβασμα ρε. Προσπαθώ όλη μέρα και δεν βγαίνει τίποτα. Κρίμα είναι ρεεεεεεεεεεε! :frowning:

Εσύ που έχεις τόση ενέργεια, δεν πας να δώσεις αντί για μένα; :stuck_out_tongue:
Μία σελίδα διαβάζω και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα…

…μπα τα πανέμορφα ποδαράκια μου με πάνε παντού…σχεδόν…και όπου δεν με πάνε, με πάει η κυρά:p :slight_smile: :!:

pare re na goustareis