Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Με ΕΠΡΗΞΕ ένας φίλος μου με το γαμήδι το λολ, ξεκίνησα, ντάξει φάση είχε στο τουτόριαλ ωραία ήταν, ξεκινήσαμε να παίζουμε με bots μέχρι να μάθω, μας γαμήσανε τα πρέκια, πέθανα τουλάχιστον 4 φορές, λέω δεν ξαναπαίζω κι εδώ και 1 ώρα χαζεύω strategy build guide για να δω τι θα κάνω με την πρώτη μου (Ashe). Ενώ δεν νομίζω να ξαναπαίξω. Απλά αν συνέχιζα τι θα έκανα.
Η εξεταστική γάμησε τη λογική μου.

λολ [COLOR=“White”]The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.[/COLOR]

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=20244

Σκατονέκρα σήμερα…γαμώτηνπαναγία…

Πολυ βαρετες αυτες οι μερες…

Ε ναι, αρχίδια είναι…μακάρι ωστόσο να έφταιγαν μόνο οι μέρες…τις μέρες τις κάνουν και οι άνθρωποι…

καλα δε μου εφταιξαν οι μερες προφανως :lol:
Απλα απο την Παρασκευη που τελειωσε η εξεταστικη ακομα και 4-5 ωρες να ειμαι στο σπιτι βαριεμαι σαν τρελος.Πραγματικα μολις σταματησα να εχω διαβασμα χαθηκε το ενδιαφερον μου για ολα τα πραγματα με τα οποια ασχολουμουν σαν τρελος κατα τη διαρκεια της εξεταστικης.

Κατι γινεται και οταν εχεις διαβασμα ολες οι σειρες ειναι ωραιες.

Έλα μωρέ, εμένα με έχουν γράψει όλοι στα αρχίδια τους, με μελάνι διαρκείας κιόλας (καλά δεν το είπα?). Ευτυχώς που υπάρχουν και δυο άνθρωποι να τα λέμε που & που… Εύχομαι μόνο να μη βρεθεί κανείς στη θέση μου… Θάνατος!!! :smiley:

… αστειάκι έκανα πριν… :slight_smile:

Λήκαρε το atoms for peace.Το βράδυ μόλις έγινε ενδιαφέρον.

dibbs ^^

H είδηση λέει: Ο Brian May και ο Tony Iommi σκοπεύουν να κάνουν ένα album [B]μόνο με riff.
[/B]
Eγώ διαβάζω ΚΑΘΕ φορά: Ο Brian May και ο Tony Iommi σκοπεύουν να κάνουν ένα album[B] με ένα μόνο riff[/B].

:?

:!: νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος!

Βαλτε και μενα μεσα…:-s

>Προακρόαση Nick Cave And The Bad Seeds στα νέα.
>Ο δίσκος έχει λικάρει 2 βδομάδες.

Έχει πανσέληνο απόψε ή είναι η ιδέα μου;

Μεταφέρεται η σχολή σου σε ολοκαίνουργια κτίρια.
Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι εργασίες και υπάρχουν βασικές ελλείψεις και παρόλα αυτά το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις μόλις μπαίνεις για πρώτη φορά μέσα είναι τα νέα στέκια όπου έχουν στήσει τα τραπεζάκια τους οι παρατάξεις.
ΑΓΝΟ ΜΙΣΟΣ :!:

παρε και συ ενα τραπεζι τριπλασιο βαλτο στη μεση και πεστο το στεκι του BREIN

αν σου πουν τπτ γαμα τους τη μανα.

O brein.d3d δεν έχει ΣΤΕΚΙ.

[I]http://www.youtube.com/watch?v=1WkrE3EJFCs[/I]

Californication, Season 6, Episode 6, 11min 23sec.

[SPOILER][SPOILER][SPOILER]φρανκ.[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]