Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Τους εχω μειωση πινω μονο 2 την μερα.Silent μπορει να μην παιρνεις αλλα σε βλεπω καλα ενημερωμενη παντως :stuck_out_tongue:

χορευω trance

To Bήμα της Κυριακής (νομίζω) δίνει δώρο το “Ο Μαιτρ και η Μαργαρίτα” του Μπουλγκάκοφ

(αυτό το άλμπουμ δεν υπάρχει)

Καφείνη δεν υπάρχει μόνο στον καφέ. Εχουν και οι σοκολάτες, το τσάι, η κοκα-κολα, τα ενεργειακά ποτά. Και οι 2 καφέδες είναι αρκετά μεγάλη ποσότητα. Σκεψου ότι ένα φυσιολογικό φλιτζάνι καφέ περιέχει περίπου 60-100mg καφεΐνης. Κοψτους τελειως για ένα χρονικό διάστημα. :slight_smile:

Καλα το πρωι αμα δεν πιω καφε σκοτωνω ανθρωπο θα προσπαθησω τουλαχιστον να πινω μονο το πρωι :slight_smile:

…εγώ πάντως το αντικατέστησα με χυμό πορτοκάλι, και πίνω το απογευματάκι, όχι κάθε μέρα το σκέτο φραπεδάκι μου:):!:

βλέπω τον Πάχτα με φόντο το παλιό σχολείο και την ομίχλη και μου φαίνεται εντελώς εμετικό. σκουπίδι στο πλάνο…

βρε τον Πάχτα

αγαπούλης ε?

[SPOILER]έχει και μουστάκι αλά Γιωργάκη[/SPOILER]

Είναι πολύ ΠΑΧΤΑΣ ο Πάχτας.

να τιμάμε και το underground όμως ε, ΣΑΞΩΝΗΣ :!:
τι όνομα, τι κορμοστασία !!

Είναι ένας αυτός ο Πάχτας! Αχ!

αχ! σκέτος διαβολάκος είναι…

χτυπιέμαι. φρανκ.

…:lol::lol::lol:κιεγώ χτυπιέμαι:):!:

Ετσι και πιασω στα χερια μου την ασχετη που μου γεμισε ιους το USB,θα την κανω κομματακια!!!

Xαλασε το PC μου και ειμαι κολλημενος στο γαμωλαπτοπ που ουτε ενα βιντεο στο youtube δε μπορει να παιξει χωρις να κολλαει.Μακρια απο τις σειρες μου,τις ταινιες μου και κυριως μακρια απο τη μουσικη μου!!!

περαστικα^:roll:

Πραγματικα πρεπει να συσταθει μια επιτροπη που να μετραει το χρονο στα κατοσταρια που κανεις οταν βλεπεις το λεωφορειο να σε περναει και να πηγαινει προς τη σταση…δεν ειναι φυσικα αυτα τα πραγματα…

Η επιτροπή αυτή θα πρέπει επίσης να είναι εφοδιασμένη με υπογλώσσια και πιεσόμετρα, για κάθε φορά που ο οδηγός αντί να περιμένει 2 δευτερόλεπτα ακόμη να φτάσεις και να μπεις στο λεωφορείο, σε γράφει στα π@π@ρια του, σου κλείνει τη πόρτα στα μούτρα και φεύγει.:roll: