ευχαριστω ευχαριστω!σημερα ηρθε το πρωτο δυνατο χτυπημα οταν ξυριστηκα μετα απο 5 χρονια.
αντε να δουμε!
σας χαιρετω :trombone:
ευχαριστω ευχαριστω!σημερα ηρθε το πρωτο δυνατο χτυπημα οταν ξυριστηκα μετα απο 5 χρονια.
αντε να δουμε!
σας χαιρετω :trombone:
παει κανεις σε προβολες στα πανεπιστημια???
οποιος γουσταρ στη γεωπονικη(απθ) αποψε να πουμε μεγαλο γλεντι μονο για μια προβολη δειχνουμε τον “Εξαιρετικο κυριο Λαζαρ”
οχι αυτον
οποιος γουσταρ να ερθει να περασει καλα
μπορεί κανένα χριστιανός(ή αντίχριστος σαν και εμένα. δεν παίζει θέμα) να πει υπεύθυνα αν μπορείς να κλείσεις εισιτήρια στο site του οσε με χρεωστική κάρτα? :-k
Αν όταν λες χρεωστική εννοείς debit ή prepaid, τότε ναι, μπορείς
ναι prepaid εννοώ.δεν ξέρω αν ειναι λάθος ο όρος. thanx!!!
Ναι crimson με prepaid μπορεις ετσι ειχα κλεισει και εγω για ιταλια
οκ. ωραια. γιατί με κανονική αγορά στον γκισε βγαίνει πανάκριβο το τρένο απο οτι βλεπω
…μόνο η βραδυνή αμαξοστοιχία (604 605) είναι φτηνή…για Αθήνα-Σέρρες βγαίνει 41,10 πήγαινε-έλα…αν είσαι και κάτω από 26 βγαίνει πιο φθηνά…και με το ίντερνετ πιο φθηνά:):!:
α ωραία. δεν ειμαι απο σερρες, δεν είμαι κάτω απο 26, δεν θέλω να πάρω βραδινή
κατι βρήκα πάντως. αμα κλείσεις απο πριν και με το ίντερνετ εχει καλη εκπτωση
…όπως ορίζεις…απλά στην βραδυνή, με το στριμωξίδι που πέφτει, γιατί παίρνει και όρθιους, υπάρχουν και τα τυχερά:p…όταν ταξιδεύεις μέρα βλέπεις και κανά τοπίο:):!:
χμ. τωρα αυτό με τα τυχερά , σα να μου αλλάζει τα σχεδία καπως.
Χαχαχαχαχαχαχα ειδες πως αλλαζεις γνωμη ξαφνικα;;;Σε εψησε ο stef
Ρε μαλακες δεν υπαρχω!!!Με σταματαει μπλοκο Διας την ωρα που παιζω τερμα body count cop killer στο σημειο που λεει 7-8 φορες fuck the police σε αυτα εδω τα ηχειακια [SPOILER][/SPOILER] λεω απο μεσα μου παει με γαμησανε τωρα και λεω στον τσεο φιλε μην το παρεις προσωπικα αλλα το κομματι γαμαει και εκει που με κοιταει παγωμενος ο τυπος αρχιζει και γελαει και μου λεει ρε μαγκα εισαι αρρωστος :lol::lol::lol:
Zωή στα άκρα. Καλά που δεν σου είπαν τίποτα ΚΕΝ :lol:
Εμένα μια φορά που με είχε πιάσει ο δάσκαλος να ακούω το “Another Brick In The Wall” τραγουδώντας “γουή ντον’τ νηντ νο ετζουκέησο” τι να πώ τότε :!:
Ρε καλά μου παιδάκια να σας ρωτήσω κάτι; Τώρα που έχουν γαμηθεί όλα τα Rapidshare και παρεμφερή “εργαλεία” και έχουν κλείσει σχεδόν όλα τα μπλογκς μουσικής πως κατεβάζετε μουσική;
Είπα να κατεβάσω σήμερα εναν παλιό δίσκο ν’ ακούσω και δε τον βρίσκω πουθενά.
ΓΙα πες ποιον, μπας και βοηθησουμε αν γινεται?
ενα κλεινει δυο ανοιγουν
Scandinavian Leather απο Turbonegro αλλά ρωτάω και γενικά αν έχουν αλλάξει τα κόζια και υπάρχουν καινουρια κολπάκια γιατι έχω καιρό να κατεβάσω και με πιασε μια όρεξη να τσεκάρω αρκετα πράματα.
Εχω φάει αγχος τώρα όμως
Scandinavian Leather απο Turbonegro αλλά ρωτάω και γενικά αν έχουν αλλάξει τα κόζια και υπάρχουν καινουρια κολπάκια γιατι έχω καιρό να κατεβάσω και με πιασε μια όρεξη να τσεκάρω αρκετα πράματα.
Εχω φάει αγχος τώρα όμως