τι ειναι τουτο.?? και γιατι επισης?
To those it may(?) concern: http://m.hollywoodreporter.com/news/fifty-shades-grey-charlie-hunnam-648066
Καλα που λογικευτηκε!! Θα επεφτε πολυυυυυ χαμηλα!
Μeanwhile on facebook:[SPOILER]
Προσοχή
Μόλις μας ειδοποίησαν ότι κυκλοφορεί ένα πράσινο Audi με Αλβανούς στην Αγία Βαρβάρα και κλέβει παιδιά. Κοινοποιήστε το όλοι παντού να μη μας κλέψουνε τα παιδιά μας και πρέπει να κάνουμε άλλα μετά. Δεν είναι αστείο. Επίσης κυκλοφορεί ένα φτιαγμένο Lada με Πακιστανούς και κλέβει σουβλατζίδικα, κυρίως κοτόγυρο, κι ένα CB1300 και παίζει κωλιές. Κοινοποιήστε το όλοι παντού μπας και προλάβουμε το κακό.
Επίσης οι χάκερ, οι κακοί, βρήκαν καινούριο κόλπο για να μας ταλαιπωρήσουν αυτή τη βδομάδα. Μπαίνουν στο προφίλ σας, παίρνουν ότι φωτογραφία έχετε με ριγέ σώβρακο και στη θέση σας βάζουν τον Ομπάμα. Η CIA ταυτοποιώντας τη φωτογραφία από το σώβρακο σας συλλαμβάνει με αποτέλεσμα οι χάκερ μετά να έχουν όλους τους φίλους σας ? που μέχρι τώρα σας γνώριζαν απ? το σώβρακο και μπερδεύονται. Έτσι βγαίνουν αυτοί με τους φίλους σας, περνάνε καλά και λένε αστεία, πηδάνε τη γυναίκα σας, σας τρώνε το χτεσινό κοτόπουλο που είχε μείνει κι εσείς σαπίζετε σε μεξικάνικη φυλακή. Κοινοποιήστε το άμεσα για να μην κινδυνεύετε.
Επίσης η CIA, η KGB, η Stazi, το ΙΚΑ Καλλιθέας και το Σωματείο Καλογρεών Άγιος Φανούριος έχει βρει τρόπο να εκμεταλλεύεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Γι αυτό παρόλο που έχετε βγάλει φάτσα φόρα 1450 φωτογραφίες σας, για να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα πηγαίνετε Ρυθμίσεις>Πάνω Ρυθμίσεις>Κάτω Ρυθμίσεις>Ναι Θέλω, πατήστε το αριστερό βελάκι, με το πάνω πηδάει και με το δεξιά ρίχνει βόμβες. Όταν βγει κανείς της CIA τον αποφεύγετε με control και στη δεύτερη πίστα βγαίνει miniboss. Αν το περάσετε κι αυτό πηγαίνετε κάτω κάτω, πιο κάτω, αχ έλα, πιο κάτω, ναι εκεί, και πατήστε ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ.
Αν το κοινοποιήσετε αυτό θα δίνουμε 50 λεπτά στα φτωχά Χόμπιτ της Middle Earth ενώ αν δεν το κοινοποιήσετε θα σας κλέψουν τα παιδιά, θα πάτε σε μεξικάνικη φυλακή, θα σας βγάλει στη φόρα το ΙΚΑ Καλλιθέας και στις 12 τα μεσάνυχτα θα σας καταραστεί ο Σάρουμαν.
Επίσης για κάθε like στο προφιλ μου, θα δίνω ένα παστέλι στον Aurelio Buganda από το Gurkaambi ο οποίος πάσχει από Ελλειματικό Σουσαμίτη. Μέχρι στιγμής εχω στειλει 75,000 παστέλια.
Εναλλακτικά μπορείτε ν? αρχίσετε να σκέφτεστε λίγο. Κλικ κάνουν τα ποντίκια στους λαβύρινθους. Οι άνθρωποι σκέφτονται, ή τουλάχιστον έτσι κάνανε παλιά, τώρα δεν ξέρω…
Αν δεν το κάνουμε share θα μας ψοφήσει το καναρίνι θα μας καεί το βίντεο
και τέλος θα κόψει το αυγολέμονο…
Αλιμονο μας…
[/SPOILER]
Μολις ειδα ενα ποντικι να γκαζωνει μπροστα μου. Μεσα στο σπιτι μου.Στουντιο. 27 τετραγωνικα.
Γιεα.
Πριν κανά δίμηνο είχε μπει σπίτι μου ένα. Το έψαξα και το εγκλώβισα στο σαλόνι για να μπορώ να κυκλοφορώ ελεύθερος το βράδυ στα σημαντικά μέρη: κρεβάτι-κουζίνα-μπάνιο.
Το επόμενο πρωί φώναξα κάτι ΜΕΓΑΛΟΥΣ και το κυνηγήσαμε, βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε από κάτω το βλαμμένο.
Ναι, αλλα εγω μενω σε στουντιο. Το σαλονι ειναι και η κουζινα και το κρεβατι. Ολα τα σημαντικα μερη.
Εξαφανιστηκε εντωμεταξυ.Δεν μπορω να το βρω με τιποτα.
Εντάξει δεν είναι τίποτα. Άλλοι βλέπουν ότι βρίσκονται σε ξενοδοχείο που έχει συνέδριο νάνων. Ολλανδία είσαι.
τελικά τί έγινε κοιμήθηκες παρέα με το μίκι μάους?
Συμβιβαστηκα με την ιδεα οτι θα κοιμηθουμε μαζι σημερα. Αν δεν ερθει στο κρεβατι για τρελιτσες καλα θα ειναι.
κανόνισε να ξυπνήσεις και να κάθεται πάνω στο κεφάλι σου.
Μια χαρα ειναι το ποντικακι. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με αυτα.
ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΟΥΝ, ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ.
Μια φορα, χρονια πριν, ημουν υποχρεωμενος να κοιμηθω σε δωματιο αποθηκη οπου οταν παταγες το ποδι σου κατω εκαναν περα σαν τις μυγες.
Μια βδομαδα αντεξα. Να μην σου πω σκηνικα καλυτερα.
Εσυ δεν ξερω ποσο θα αντεχες!
Εχω διαβασει και τα 4 σχετικα αρθρα,και δεν εχω πολυβγαλει ακρη…:-k
O Snoop Dog που έγινε Snoop Lion ανέβηκε ακόμα ένα level και άλλαξε πάλι το όνομα του σε Snoopzilla
Μαγκα εισαι ηρωας!!!Εγω ουτε ενα δευτερολεπτο δεν θα αντεχα
ΟΗ GOD WHY?:dunno::dunno:#-o#-o:tomato::o
Πριν απ’αυτό το είχε ξαναλλάξει σε Snoopadelic κι έκανε τον DJ
http://www.factmag.com/2012/08/20/snoop-dogglion-releases-dance-compilation-as-dj-snoopadelic
γιατι ετσι
Ντίλι-ντίλι-ντίλι,
ντίλι το καντήλι
που έφεγγε και κένταγε
η κόρη το μαντίλι,
ντίλι-ντίλι-ντίλι.Ήρθε ο ποντικός,
πήρε το φιτίλι
μέσ από το καντήλι
που έφεγγε και κένταγε
η κόρη το μαντίλι,
ντίλι-ντίλι-ντίλι.Ήρθε και η γάτα,
έφαγε τον ποντικό