…πραγματικά ζηλεύω:):!:
Μη ζηλευεις γιατι αμφιβαλλω αν θα αντεχες περισσοτερο απο κανα δυο μηνες στο εξωτερικο με βασικα πραγματα στα οποια εχεις γαλουχηθει στην Ελλαδα, να σου λειπουν εδω και δεν αναφερομαι μόνο στο φαι η το σουβλακι που θα σου λειψει. Βασικα ειναι ο τροπος ζωης που αλλαζει συλληβδην, και μη βιαστεις να πεις οτι δεν θα εχεις προβλημα γιατι εξω απ’ το χορο πολλα τραγουδια λεγονται.
Γνωριζω ηδη αρκετους fellow Greeks που γυρισαν πισω γιατι δεν αντεξαν εδω. Αν βαλεις και τις θερμοκρασιες μεσα, διπλασιαζεται ο αριθμος.
Σε ελαχιστο βαθμο παιζει ρολο και η γλωσσα εστω κι αν λιγο πολυ ολοι μιλαμε Αγγλικα. Σε αυτο ευτυχως δεν εχω προβλημα γιατι εργαζομουν ως μεταφραστης σε δημοσιες υπηρεσιες, σπανιως τωρα τελευταια αλλα οκ με τα αγγλικα παντα τα πηγαινα καλα απο τοσο δα σκατο, ναναι καλα και η Αμερικανιδα long term νονα μου.
Απο την αλλη πρεπει ναμαι ο μοναδικος που εχω καταφερει να μεινω εδω μονοκοπανια για μεγαλο χρονικο διαστημα χωρις να εχω ερθει κατω, Ολοι οι υπολοιποι που γνωριζω, κατεβαινουν Ελλαδα εστω και για ελαχιστες μερες [U]τουλαχιστον μια φορα τον χρονο[/U], αρα εγω μαλλον παω για σπασιμο ρεκορ.
Βεβαια εξαρταται και το που βρισκεσαι, Πχ αν ησουν στο Λος Αντζελες κατω υπο καλες συνθηκες ισως και να μην ηθελες να γυρισεις ποτέ πισω ουτε για αστειο (οπως εγω οταν βρεθηκα εκει) αλλα η ζωη καμια φορα τα φερνει διαφορετικα.
Αν ωστοσο εισαι ευπορος δεν θα εχεις προβλημα πουθενα. Γενικος κανονας.
…συμφωνώ…δεν έχω τάσεις φυγείς απ’την Ελλάδα…με όλα τα καλά που προσφέρει…είναι δύσκολα εδώ, αλλά πουθενά δεν υπάρχει το ιδανικό μέρος…δεν εξιδανικεύω τις χώρες του εξωτερικού…απλά περιμένω να φύγει αυτή η γαμωζέστη, και ζήλεψα το κρύο:D…το οποίο και προτιμώ:) :!:
https://www.youtube.com/watch?v=5Y1Z9qK9POk#t=35
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ
[SPOILER]εντωμεταξύ οι χορηγοί συμμετέχουν ενεργά…[/SPOILER]
^^βλέπω και γνωστές φάτσες, και θέλω να κλάψω λίγο…
Πλήρης χορηγεία λέμε!
Όταν έλεγα ότι προλάβαινες να δηλώσεις συμμετοχή εσύ δεν.
- δεν εχω να χορηγήσω. είδες πως πάει το πράγμα.
- λείπει ο ιδανική παρτενέρ. ξέρεις καμία??
στην τύχη βάζουνε αυτοί
Η κότα μας η Φωνακλού
μεσ’στο κοτέτσι τριγυρνάει
κι όλο φωνάζει κλου-κλου-κλου
κι αυγά, πουλιά μετράει.
Έχει παιδιά μιαν αρμαθιά
γιους, κόρες και εγγονάκια
και το κοτέτσι μια αγκαλιά
για τα κοτοπουλάκια.
είδες που ξέρεις…
…άντε πάμε άλλη μια μέρα για τον κάματο…με το χαμόγελο στα χείλη, έτσι?:):!:
Τι μας την βαζεις την κοτα? Εδω εχουμε περασει σε αλλα επιπεδα.
Μπροστα σ’ αυτον δεν πιανεις μια.
Ξεκινάει εξεταστική πάλι, να 'μαι λοιπόν.
…δεν τάχετε βαρεθεί αυτά τόσα χρόνια???:):!:
Αν οντως ειναι ετσι οπως τα γραφει (που μαλλον ετσι ειναι αν κρινω απο τις φωτο) πρεπει να τον εχουν ξεζουμισει :roll:
…εεεμ τά’θελε ο κώλος του:D…τουλάχιστον το φχαριστήθηκε:):!:
Μάρκετινγκ υπόθεση φαίνεται. Βάζει 2 γκόμενες στις φωτο, φτιάχνει και μια ιστορία, μόνο και μόνο για πουλήσει το κάρο.
Πέφτω απ’ τα σύννεφα.