Με αναγκασες να γκουγκλαρω κατι και να παω στο λημμα του στη wikipedia, για να μην καταλαβω που κολλαω εγω με αυτο…(πλακα πλακα οταν σου βγαζει αυτο το παραθυρακι την ωρα που πληκτρολογεις στο search του google, ηταν το πρωτο πραγμα που εγραφε)
Έχω ξεκινήσει ΞΑΝΑ ντραμς και κωλοχαίρομαι!!! Σήμερα πήγα για μελέτη στο ωδείο και το έλιωσα λίγο το διπέταλο! Στιγμές συγκίνησης!
Έχω να πω ένα τεράστιο χρόνια πολλά στο παλικάρι μας, στην περιφάνεια της Ελλαδάρας μας! χρόνια πολλά ρε Σάκαρε! σ’αγαπάμε
:naughty:
βαλτε στο google maps get directions(walking) απο The Shire μεχρι Mordor.
Δεν μου έβγαλε τίποτα παράξενο… Μάλλον θα το έκανα λάθος.
Οχι στο ελληνικο,στο http://maps.google.com/
Πηγαινεις στο get Directions,διαλεγεις walking,βαζεις στο Α The Shire,στο B Mordor και πατας
σε λιγο θα βγαζουμε και ετοιμο λινκ για το γκουγκλ ρε μαλακες
Ξέρω πώς γίνεται ρε, αλλά είχα θέμα με το redirecting, μου έβγαζε συνέχεια το ελληνικό google.
Σε άλλα νέα, έχω την αίσθηση ότι αρχίζουν να χαλάνε τα ηχεία μου. Τέλεια.
Οταν δουλευω πρωι δεν μπορω να κοιμηθω πριν της 2-3 με αποτελεσμα να ειμαι σαν ζομπι μετα και να μεταμορφωνομαι σε ανθρωπο κατα της 11 και μετα απο 2 καφεδες συν οτι οταν γυρναω σπιτι χανω την υπολοιπη μερα γιατι πεφτω νεκρος για υπνο [-X [SPOILER]Παω να την πεσω τωρα γιατι ειμαι κομματια:p[/SPOILER]
Ωραιος ! Μονο braindead δεν εισαι.
To “Bad Image” των Kingdom Come ειναι δισκαρα…must για τους hard rockers…
Sometimes my soul just moves so slow.
γαμημενα μπετα, μουχετε φαει τη ζωη.
Και κει που καθεσαι στον υπολογιστη για να διαβασεις, γαμιεται ο διας και χαλανε τα services των windows.
Fuck yeah!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΡΕΕΕΕ!!! :D:D
Aρχιζεις να γραφεις εκθεση συγκεντρωμενος με ομορφα γραμματα και χωρις μουτζουρες.Φτανεις στον επιλογο που βαριεσε ΦΡΙΧΤΑ γραφεις οτι σου κατεβει οσο πιο γρηγορα μπορεις αρκει να βγαζει λιγο νοημα τελειωνεις και πετας το χαρτι διπλα χωρις να το ξαναδιαβασεις.
τρου στορυ