Δατς σο κλάσικ.
Το αστείο είναι σε ένα μάθημα να έχεις φάει ώρες επί ωρών να βγάλεις την ύλη, να φτιάξεις σημειώσεις δικές σου κλπ και μια μέρα πριν το μάθημα να τα έχεις όλα στρωμένα, μένει μια ανάγνωση των σημειώσεων σου για επανάληψη και μετά γράφεις άρχοντας.
Όμως ξαφνικά δεν μπορείς να συγκεντρωθείς ούτε για 20 σελίδες, λες “αργότερα αργότερα”, πάει 12 το βράδυ και τ’αρχίδια μου.
2/2 σήμερα.8)
εχει κανεις να μου προτεινει κανενα hostel στο Βερολινο?
πειτε αν ξερετε καμια ιδεα.
Ρε παιδιά είναι όντως χάλια ο καιρός Αθήνα και υπόλοιπη ηπειρωτική ελλάδα; Το λέω αυτό γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει τίποτα καθώς σήμερα ας πούμε έκανα μπάνιο στη θάλασσα και πριν λίγο που ήμουν πιάτσα είχε τραπεζάκια έξω και τα συναφή…
Ναι φιλαρακι στην Αθηνα ειναι οντως χαλια.
Καθαρό, ζεστό, φιλικό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, δίπλα σε μετρό.
περιοικιακα σημερα
9 05 ψυχοκορη των καιρων -θα ποτισω τα πανσεδακια μου τωρα και θα κανω τσιγαρακι.αν και στην τηλεοραση λενε που πειραζει…
12 30 λεωνιdας -παλι κοπρια κατεβαζει αυτο,ρε πουστη μου?
12 36 32" λαμακο -αστο ενταξει…εβαλα το φιλτρακι της στο ξυδι
12 36 33"λεωνιdας -???
12 36 33"τασουλης αποκατω -πρρ,τι λε παλι αυτη η μαλακο ρεφου…
2 10 σακιοφορος λαλαλακης -μπριζολα και πατατες,μπριζολα και πατατες
2 15 λαμακο νο2-ωραιοτατα φασολακια με ζουμακι…
2 15 01" λαλαλακης -(χχχχχχ)
7 30 διαφορα…απο κατω πομπινα…απο κατω καρεκλα…απο κατω
ενας ψυχοβλαβησ των -αντε να φυγει η αλλη να παρουμε και την εργαλειοθηκη,8-9 κιλακια ρε πουσ…γκμμ
9 30 κι αλλος ψυχοβλαβης των(αντιληπτος απο χιλιομετρου)- http://www.youtube.com/watch?v=ZiShfBmb-oA
9 30 νεαρα περιπετεια του Παπαγου -ο αρτουροσ μου δεν ερχεται πια να κατσει στα ποδαρακια μου(ο αρτουροσ εχει αποδημησει προ 5ετιας)
ετσι αφιερωμενο εστω και λιγο εταιρο χρονισμενα στη
Γιαγια της μεσοτοιχιας
(1867-2011)
:(
Έβρεξε ban-άκια αυτό σ/κ.
Κρίμας ρε sis.
Κρίμα.
Ωπ! Εκτός από το αρχιτρόλλ από πάνω σου, τί άλλο, τί δεν έχω πάρει πρέφα ακόμα; :-k
XXΧ αγγελίες
τι λεει;
ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
αφού απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες :-k
Ναι, αλλά επιτρέπεται η έξοδος γενικώς.
φάγατε την κένεδι, κακοί κακοί κακοί
Και καλά ΤΟΥ κάναμε
Θυμήθηκα οτι πιτσιρικάς είχα ρίξει κάτι χιονόμπαλες σε μια τζαμαρία απο Χυτήρογλου \m/
ο λιονέλ όμως??
i can see it in your eyes
Για το Λιονέλ η καρδία μας πονάει, τρου
Τί είναι αυτό; Πρόσκληση σε ξύλο;
Με προκαλείς;
Ε;
Ε;
Ε;