Ωραιοι αυτοι αλλα δεν τους εχω ψαξει
Ε μα πώς να πέσει το μάτι μου στο θρεντ εκεί κάτω που το είχατε φτυσμένο;;;;
- CIRCLE OF DEAD CHILDREAN - Zero Comfort Margin
Βάζω αυτό πρώτον λόγω του άψογου αrtwork, δεύτερον λόγω του θεϊκού “PLaydumb”, διασκευή στους HIDEOUS MANGLEOUS (εεεεμμμμ…:-k)
- LENG TCH’E - Marasmus
Σύντομο και περιεκτικό. Riffs που κολλάνε στο κεφάλι.
- KILL THE CLIENT - Cleptocracy
Aγαπάς το “Scum”; Απόδειξη!
Εντάξει, μόλις ανάλωσα όλες τις grindcore προτάσεις μου για το εξάμηνο…
Σπλιτάκι LENG TCH’E με FUCK THE FACTS
Παίζει για αγορά με 6 γιούρος λέει εδώ:
http://webstore.lengtche.net/product/split-with-fuck-the-facts-cd-7
(Συμφωνούμε όλοι πόσο ΚΑΒΛΑ είναι τα γκράιντ σπλιτάκια?)
Τα split είναι must στο grindcore…
Ανακάλυψα πρόσφατα τους MAGRUDERGRIND κι έχω πάθει πλάκα.
Δεν τους ήξερα αν και γούγλαρα κι έμαθα ότι τούτο είναι το δεύτερο άλμπουμ τους, πρώτο από τη Willowtip, και ότι έχουν μακρά παράδοση split-ακίων (που είπαμε είναι must)
Καλό παραδοσιακό crustαριστό grind της παλιάς σχολής, με τιτανοτεράστιες ταχύτητες, μικρά κομμάτια, βαριά riffs (δεν έχουν μπασίστα αλλά ακούγονται επαρκώς βρωμοχαμηλοκουρδισμένοι) και θεϊκά samples (είναι κι από Αμέρικα, τα samples τους προσδίδουν και πολιτιστικό background - είναι ένα θεικό κομμάτι, το Heavier Bombing, σαν να τζαμάρουν με CYPRESS HILL:p).
Χαλαρά από τα πιο ενδιαφέρονται και με ποικιλία grindoπραματάκια που έχω ακούσει τελευταία.
Άμα πω οτι οι Magrudergrind παίζουν powerviolence θα γίνει και εδώ οτι έγινε στο topic του crust? :lol:
Mπα, βασικά αυτό παίζουν, οπότε είσαι μέσα
Απλά δεν χωνεύω τις πολλές πολλές ταμπέλες και μένω στα βασικά.
Grind να συνεννοούμαστε.
οι Magrudegrind δεν ειναι power violence στο τελευταιο , ειναι spazzcore ρε θα το ανοιξουμε αυτο το τοπικ επιτελους ?
ρε φεθρυ ασε το μπλακ μεταλ κ ασχολισου με το εδω θρεντ που οι προτασεις σου γαμανε
Kill the client ειναι ΕΠΟΟΟΟΣ … Leng Tch e και Fuck the facts εξισου ηρωικες μπανταρες περαν του σπλιτ (ιδιαιτερα οι καναδοι ειναι απιστευτη περιπτωση ανα δισκους) επισης μια μικρη αλλαγη θα προτεινα για Circle of dead chlidren το προηγουμενο τους το Harvest , το οποιο ανετα για μενα παταει τα μισα ντεθ-γκραιντ που χω ακουσει τα τελευταια μπολικα χρονια
το γούγλαρα το spazzcore κι έχω να πω ότι όλα αυτά εγώ τα λέω grind/ crust (στη χειρότερη), άντε γιατί το ’ χουμε χέσει! εγώ ξέρω ότι όταν παίζουν τέτοια πράματα σκέφτομαι headbanging, δε σκέφτομαι semantics 8)
Δλδ οι προτάσεις μου στο black thread δε γαμάνε, ασταδιάλα ρε και σε συμπαθούσα παρόλο που μου την έμπαινες! :p:p:p
Έχει γίνει και review από το rocking εδώ
Δείτε εδώ ένα βίντεο από πρόσφατο live.
Σε όσους αρέσουν οι Magrudergrind μπορούν να τσεκάρουν τους Hatred Surge και τους Insect Warfare επίσης.
Kαλά αυτοί είναι τρελή in-yer-face oldschool-ιά. Δεν έχει ανάσα ούτε λεπτό.
Θα τσεκάρω HATRED SURGE. Διανύω μια grind φάση τον τελευταίο χρόνο και αναζητώ πραματάκια…
Από Hatred Surge μπορείς να ξεκινήσεις με το Deconstruct που βγήκε πέρυσι και το split με Insect Wafare είναι φοβερό.
Άμα σ’αρέσει το συγκεκριμένο είδος, διότι δεν μιλάμε για το στάνταρ grindcore, τότε μπορείς να τσεκάρεις τις κυκλοφορίες της 625 thrashcore, τους Spazz,Charles Bronson,Dropdead,Crossed Out,In/Humanity για αρχή
Thanks!
:thumbup:
δεν ξερω αν ξεχασατε να το αναφερετε ή αν δεν το εχετε ακουσει…
αυτο που ξερω ειναι γ@μαει και δερνει!
Slavebreed- Pain Syndicate
http://www.myspace.com/slavebreed
(ειναι ελληνες για οσους δε γνωριζουν…)
επισης, γαματοι ειναι και οι Βag A Head με το ομωνυμο Mini cd τους, οι οποιοι κινουνται και σε λιγο πιο πειραματικες φορμες…
http://www.myspace.com/bagaheadband
(ελληνες και αυτοι.)
Ωραιοι οι Slavebreed! Δεν εχω ακουσει το αλμπουμ ολοκληρο αλλα τους ειχα δει live.
Τον Φεβρουαριου εχουν συναυλιες μαζι με τους Τουρκους Sakatat (http://www.myspace.com/sakatat) οι οποιοι ερχονται για ελληνικο τουρ!
Μπορει καποιος plz να ανοιξει αυτο το καταραμενο Power Violenence (fastcore - spazzcore κτλ) θρεντ ? ελεος πια …
δεν θα πιάσει τόπο ρε…Καντε το grindcore/spazzcore/fastcore
μη τα βάλετε στο crust thread :lightsabre:
Επειδή έχουμε πέσει λίγο…
Respect στους Φινλανδούς! Ωραίο grind σε φάση Napalm Death meets Rotten Sound (και ολίγον τι από Afgrund) με πρώην μέλη από Deathchain, The Duskfall, Rotten Sound κλπ.
Καλά οι MAGRUDERGRIND τα σπάνε ειδικά στα λάηβ.
CARNAL DECAY
Eλβετοι,με γκομενα στην κιθαρα…Εχουν κυκλοφορησει 1 demo,1 split και 2 full album…
Moυσικα,ακροβατουν μεταξυ brutal death και grind αλλα πιστευω οτι ξερνανε στους παντες…
μαϊ σπάσε λινκ
HAEMORRHAGE
Μην κολατε στο τι θα ακουσετε στην σελιδα που παραθεσα…Ειναι παλιες καραβανες με πολλες κυκλοφοριες και θελουν ψαξιμο.
Check ολσο
Fuck…i’m dead
μαϊ σπάσε