Η Πραγματική Τιτανομαχία (Thessaloniki version)

αιονιε αν θυμαμαι καλα μλκ ο γιαννης ειναι εκεινος π επαιρνε τη μπαλα και απλα δεν τη ξαναβλεπαμε…

Πριν λιγο που λες το ξαναειδα λαιβ… Πηγαμε για μπαλα εδω στο τοπικο γηπεδακι και παλι εκανε τα μαγικα του… Του δωσε ρεπο ο Οθωνας μαλλον…
Οχι, νταξει δεν τον ειπα πλακα κανω

ε μαλακα το γαμησες…

Όντως ρε μαλάκα.
Άμα είστε σε διαφορετικές ομάδες θα κλαίγεσαι ρε

Ε, μαλακα λουκ μπετερ…

Χιντ:Καντε κοουτ το προηγουμενο ποστ μου :wink:
ΝΙΟΥΜΠΖ

βαλτε ερωτηματικο σε μενα για παρασκευη…επαιξα σημερα μπαλιτσα για καμια ωρα και επαθα ενα ψιλοτραβηγματακι στη γαμπα…δε ξερω σε τι θεση θα μαι αυριο και μεθαυριο,οποτε να ξερετε οτι παιζεται αν θα ρθω:!:

Έλα κάτσε τέρμα ρε.

aka δεν έχουμε άτομα:p

χαχα,απτο να κατσω τερμα καλυτερα να μην ερθω:p

σε οποια θεση και να με βαλεις να παιζω,γουσταρω τρελα εκτος του τερματοφυλακα(οπως το 99% των ανθρωπων)…απλα ειναι απο αλλον πλανητη αυτη η θεση:lol:

χαλαρα ομως! απλα σκεψου οτι ειναι φυσιολογικο για εναν ανδρα (και το λεω αυτο γτ οι γυναικες δεν παρουσιαζουν συχνη εμφανιση του φαινομενου) να τρεχει οταν βλεπει μια μπαλα να κυλαει, σκεψου το λιγο θα δεις οτι το εχεις κανει… γι αυτο ενας τερματοφυλακας ειναι τελειως απο αλλον πλανητη γτ καθετε σχεδον ακινητος.
Anyway don’t force it π λενε και οι εγγλεζοι. αμα δεν το νιωθεις καλα ξεκουρασε το.

Τελικά να πάρω να κλείσω ή όχι;;

κλεισε κλεισε.
Ο παπαρδελας τελικα θα ερθει; Χωρις τον παπαρδελα και τον παοκτσι ειμαστε 7 ατομα (οι υπολοιποι 5 +ενας φιλος μου +ενας φιλος του animecrazy). Αμα ειναι, παιδια, πειτε αν θα ερθετε σιγουρα για να ξερουμε. Αξελ, εσυ μπορεις να πεις κανεναν;

2ωράκι;

Νομιζω η ωρα ειναι fix εκει. Αν δεν ειναι, ναι, δυωρακι.

Εγώ δύσκολα να βρω κάποιον τώρα, γιατί αυτοί που είχα στο μυαλό μου τώρα με τις εξεταστικές διαβάζουν ή λείπουνε.

18.45 με 8.30 έχει. Κλείνω ε;

Μέσα αν και παίζει να 'μαστε λιγότεροι αλλά δε βαριέσαι 8)

Ναι μωρέ.

Λεπόν. 6.45-8.30 it is.

5 γιούρια το άτομο.

σιγουρα θα ειμαστε λιγοτεροι! αυτος ο φιλος μ τελικα δεν θα ερθει! και ο παπαρδουμπας δεν εχει πει τπτ! αρα παιζει να ειμαστε 6 τωρα?και 3 μ 3 δεν το βλεπω! οποτε ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ! οτι γουσταρει ο καθεις λεει! αντε να παμε για μπαλιτσααααααα…

Οπότε τι φτιάχνουμε?
Πάμε κανονικά?

RECRUIT αξελ ειναι απλο RECRUIT! ελα ολοι εχετε φιλαρακια π θα ψηνονται για ενα κομματι μπαλιτσα…