μισο λεπτο μισο λεπτο. Μεχρις στιγμης ειμαστε 9
Λιστα:
Angelheart
Animecrazy
Ignorant
Paoktsis
Axel
Papardelas
Astaldo
φιλος papardela (τερματζης)
φιλος δικος μου
ετσι δεν ειναι;;;
Αντε αιονιε λεγε να κλεισω…
μισο λεπτο μισο λεπτο. Μεχρις στιγμης ειμαστε 9
Λιστα:
Angelheart
Animecrazy
Ignorant
Paoktsis
Axel
Papardelas
Astaldo
φιλος papardela (τερματζης)
φιλος δικος μου
ετσι δεν ειναι;;;
Αντε αιονιε λεγε να κλεισω…
Λοιπόν, κλείνεις, άιντε. Αύριο πρωί πάρε, εκτός άμα είναι ακόμα ανοιχτά.
Θα είμαστε τυχεροί άμα έχει…
off topic
666 ποστς ιγκνοραντ!! Να σου φτιαξω θρεντ? :p:lol:
Και πέρα από αυτό, έχω φάει τα νιάτα μου σε αυτό το θρεντ, έχω τα περισσότερα ποστς εδώ :roll::-s
Τέσπα, πήρες;
yeap. Λοιπον την προσοχη σας παρακαλω. Εκλεισα για τις 6κ30. Το πολυ 6κ15 να ειστε ολοι εκει. οκ;;
εντιτ: φερτε και λεφτα, ε;
Καλώς, εγώ γράφω 14:45-17:45, αλλά θα τελειώσω αρκετά νωρίς λογικά οπότε θα προλάβω.
Μια χawrά, άντε ΠΑΟΚΑΡΑ, ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Εδιτ. Ιπποκράτειο > 10> τέρμα χαριλάου > μετά;
boyz καμια οδηγία για εμάς τους μη Σαλονικιούς;;
και γω που μαι σαλονικιος θελω οδηγια…απο καμαρα πως θα παω?..και Btw ο τερματζης ρε δεν ειπα οτι θα ρθει!..θα τον πω και αν μπορει!.
Από Καμάρα παίρνετε το 10 που πάει Χαριλάου και πάτε ως το τέρμα.
Από 'κει παίρνετε το 66 που σε 5 λεπτά το πολύ σας βγάζει στα γηπεδάκια, θα τα δείτε είναι αρκετά μεγάλα και φαίνονται 8)
Παίζει να ξέρει κανένας την διεύθυνση για να την βρω στο google maps να πάω με το αμάξι??
Τώρα για διεύθυνση θα σε γελάσω, το μόνο που ξέρω είναι πως είναι τέρμα Χαριλάου προς Πυλαία :-k
Λοιπόν απ’οτι έψαξα λίγο στο ιντερνετ λέει προέκταση Παπαναστασίου. δλδ περνάω από γήπεδο άρη μπροστά και συνεχίζω και λογικά κάπου θα τα δω;;;
Nαι περνάς το Χαριλάου και λίγο πιο πέρα έχει ένα παρκάκι που σταματάνε τα αστικά τα 10άρια.
Από 'κει δε μπορώ να σου εξηγήσω ακριβώς ποιον δρόμο θα πάρεις γιατί δεν πολυθυμάμαι, αλλά ή ρώτησέ τους εκεί κοντά ή ακολούθησε το αστικό το 66 8)
Εεεε θα ξεκινήσω λίγο πιο νωρίς και θα κάνω την μόντα!!!
θα ρθει και ο φιλος μ π ρθε και την αλλη φορα…αλλα τερματα θα αλλαζουμε μεταξυ μας ε…
η λιστα του αγγελοκαρδου επιβεβαιοθηκε! 1 2 go! αντε ψαχτητε λιγο…
ρε δε πιστευω να ριξει κανα βροχο,λετε?
μπα δεν το ψηνει! μια χαρα θα μαστε χαλαρωσε!
μαζευτηκαμε btw ειμαστε 10! οποτε παμε να παιξουμε ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…
Και να ρίξει; Το πολύ καμιά ώρα να’ναι όπως τις άλλες μέρες. Και με λίγη βροχούλα τι θα πάθουμε μωρέ.