Η Πραγματική Τιτανομαχία (Thessaloniki version)

Η απαντηση σου παιρνει 33,333/100.

Οου, επειδή τώρα το θυμήθηκα, έχω σχολή 1-4 την Παρασκευή, οπότε θα με κάνατε πολύ χαρούμενο αν το κλείναμε απ τις 5μισι-6 και μετά:p

τι θα γίνει παίδες, θ’ αναλάβει κανείς να βρει γήπεδο?

Δουδε, χαλαρα ρε συ, σαλονικα ειμαστε δω, μολις παρουμε απαντηση απο εηντζελχαρτ, ανιμεκρεηζυ ή γενικα αν μαζευτουμε 10 θα κλεισει κλασσικα ο ιγκνοραντ πιγκ νο προμπλεμ. Και γω εχω σχολη μεχρι τις 3 παιδια και οου φακ, πρεπει να δουλεψω μετα κι ολας στους γονεις μου αλλα θα τους τουμπαρω πιστευω, οσο πιο αργα παντως τοσο το καλυτερο…

εμείς δύσκολα βρίσκουμε γήπεδο 2-3 μέρες πριν, εξού και η πρεμούρα :P.

Καλα και γω μιλαω θεωρητικα ε, αφου παντα κλεινουμε για κυριακη απογευμα… μια μερα πριν παντα εχει σχεδον

Απαντηστε μου στο ΠΟΥ παιζετε συνηθως.
Και επισης,το 5χ5 ειναι σκατα,στηριζουμε 6χ6 και πανω.

Θα ερθεις και συ βασικα;
Εμεις Νικολουδη παμε

Ισως.
Καλη επιλογη ο Νικολουδης.Και τα γηπεδακια μπροστα στο κλειστο της πυλαιας ειναι καλα,ειδικα αν σε βαλει στο 1ο που εχει χλοοταπητα χαλι.
Ποσα ατομα ειμαστε,μαζι με μενα?

Όσα και χωρίς εσένα γιατί είσαι παικτικά ανύπαρκτος.

αν έρθεις εσύ και ο παπαρδέλας, είμαστε μέχρι τώρα 8.

Μητρογλου σκασμος.

Πειτε και στον σκουρτζοφγκαντ,μεσα ειναι για μπαλα γενικα αυτος.

Θεσσαλονικη θα ναι και αυτος; Του στελνω πμ

Παντα Θεσσαλονικη ειναι,εδω μενει.

Επειδη δεν εχει ερθει ποτε για μπαλα, γιαυτο… [-X
ειναι και βαζελος [-X

Hello.
Ντροπή που δεν έγραψα τόσο καιρό, σόρυ.
Μέσα για Παρασκευή.

Τα γήπεδα δίπλα στο παλατάκι δεν βολεύουν τους περισσότερους…Για μένα είναι καλύτερα μιας και μένω Περαία. Ελπίζω να έχουμε τελειώσει μέχρι τις 9 και 20 με 9μιση έτσι…;

9 είμαστε με μένα;
Για 5χ5 θα πάμε;
Πουυυυ;
Εγώ δεν έχω πρόβλημα, Νικολούδη πάω συνήθως για 7χ7 που είναι και ανοικτό και δεν έχει κανένα δίκτυ να μας ταλαιπωρεί.
Και ότι ώρα θέλετε.

Αν μαζευτουμε 14 ναι να παμε στο μεγαλο, αλλα δεν μας βλεπω να μαζευομαστε…
Ωστοσο οσοι δηλωσατε πειτε κανα φιλο σας, θα πω και γω (νταξει οχι τον Γιαννη :p)

για αυτο σε αγαπαω ρε ντουντ, ερχεσαι παντα οταν φευγω