Η Πραγματική Τιτανομαχία (Thessaloniki version)

Καλη φαση ηταν,απλα αργησαμε να ξεκινησουμε,γι αυτο παιξαμε τοσο λιγο.
Αν παμε ολοι στην ωρα μας την επομενη φορα(ναι ξερω αργησα),και ειδικα αν παμε 11 το βραδυ Νικολουδη,παιζουμε ανετα 1 ωρα και 45 λεπτα.

Ναης του μητ γιου του γκαης,αν και δεν μιλησαμε πολυ,επικεντρωθηκαμε στον ΑΓΩΝΑ.

Να πω κι εγω με τη σειρα μου οτι χαρηκα που γνωρισα τα παιδια. :slight_smile: Για το ματς δεν μπορω να πω τιποτα, δεν προλαβαμε να παιξουμε πολυ. Την αλλη φορα θα ειμαστε πιο οργανομενοι.

σκατά στον χρόνο που κυλάει τόσο γρήγορα.
σκατά στην φυσική μου κατάσταση.
σκατά και στο μάστερ γκρίνια στέλιο86.

τσηρζ στους υπόλοιπους.

Μόνο γκρίνια!!! Δε βλέπει που δε βλέπει τη μύτη του, σχολιάζει κιόλας και κάνει και παρατηρήσεις για σκηνικά που γίνονται 100 χλμ μακριά του. Επρεπε να του πετάξεις τη μπάλα στη μούρη. Θα υπάρξει πάντως ευκαιρία για να επανορθώσεις για το λάθος 8)

Γελάω ακόμα με την επική κραυγή απόγνωσης του dude προς τον stelio86 όταν έχασε μια φάση:lol:

Σαββατοκύριακο;

Αυτό το Σ/Κ θα λείπω εγώ, αν θέλετε από Δευτέρα μέσα.

Κανονιστε απο βδομαδα,εγω μεσα.

Και γω κλασσικα μεσα

Εχω 3 προόδους μέχρι την Πέμπτη :?, Πέμπτη επίσης είναι κλεισμένο για μπάλα, αν κλείσετε Παρασκευή καλώς.

Αλλιώς μπορείτε και χωρίς εμένα.

Βασικά μεσοβδόμαδα λίγο δύσκολο να πηγαίναμε, παρασκευή/σάββατο/κυριακή παίζει περισσότερο. Ας πει ο καθένας τι τον βολεύει.

Εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα,ειμαι επισημα αεργος και χαραμοφαης πια,αρα οποτε θελετε.

Για τι ωρα περιπου λεμε?Νικολουδη 11 το βραδυ ειναι το καλυτερο πιστευω,παιζουμε οσο θελουμε,οχι 1 ωρα σαν την αλλη φορα

Συμφωνώ με το αποπάνω ποστ.
Κι εγώ Παρασκευή θα 'λεγα πάντως.

Ναι καλό είναι αυτό. Αλλά για μας που δεν έχουμε αμάξια και γυρνάμε με λεωφορείο μας δυσκολεύει λίγο. Για παράδειγμα το τελευταίο 72 φεύγει από ΙΚΕΑ 12-12:20… Εκτός αν παιχτεί μεταφορικό από την μάνα μου. :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω, λογικά θα δυσκολέψει και τον παπαρδέλα, αλλά να μιλήσει κ αυτός.
Αν κάτσει όμως θα είναι καλή φάση.

Παρασκευη γκομενοδουλεια και σαββατο Anorimoi
οποτες για κυριακη απογευμα-βραδυ μπορω

για κατα τις 11 σχεδον αδυνατο μαγκες…οποια μερα και ναναι…το τελευταιο για πανω φευγει απο Ερμού στις 11.30…

Για κεντρο εγω μπορω να παρω 4 ατομα ανετα.Που μενετε οσοι εχετε προβλημα με λεωφορειο?

Απ’οτι εχω καταλαβει ειναι οι Παπαρδελας, Ανιμε Κρεηζυ, Ιγκνοραντ πιγκ.
Αλλα αυτο που λενε ειναι το εξης: 11:30 φευγει το τελευταιο για να παει ο Παπαρδελας(και οι αλλοι) σπιτι του, αρα το αργοτερο που θα πρεπει να αρχισουμε την μπαλα ειναι 21:00.
Εκτος και αν κανονισουν με τις μαναδες τους τιποτα

Εγώ τελικά Σάββατο θα λείπω επειγόντως, οπότε καλύτερα Κυριακή κατά τις 21:00 και αργότερα.

Ρε παντως Θεριο μην αγχωνεσαι ρε να ουμε για την διαρκεια του αγωνα, απλα οταν λεμε 7:15 εννουμε 7:15 και οχι 7:40(βαζω και μενα μεσα).
Τις αλλες 3 φορες που ειχαμε παιξει τιτανομαχια εφτασε και περισσεψε ο χρονος γιατι ηρθαμε στην ωρα μας.
Αρα απλα ας προσπαθησουμε να ειμαστε εκει και 5 λεπτα πιο νωρις την επομενη φορα και θα δεις που θα σου φανει αρκετο