Ε ψάχτε και για αντικαταστατη μου plz έχω το ποδι μου οπως ειπα.
Τωρα αν κανετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και δεν βρειτε, νταξει δεν θα σας κρεμασω
πρηζω σκορτζ,αλλα μου το παιζει δυσκολος ακομα.
ποιοι θα ναι σημερα ροτινγκ κραηστ,να με βοηθησουν στο πρηξιμο.
Έλα ρε πούστη μου, ένα άτομο ρε γαμώτο δεν βρίσκουμε;.
nimlot, εσύ δεν έχεις κανένα γνωστό;
Έχω μπόλικους που ψήνονται, να φέρω ένα άτομο;
θα είμαι γω. Αλλα απο οτι λεει ο nimlot εχει μπολικους να πει, γιατι να μν πει 2 και να συμπληρωσετε;
μαλακα ξυστη αιονιε μη γαμιεσαι ρε…αν δεν ερθεις και συ πρεπει να βρουμε 3…
Ναι μαν,ναι!
[SPOILER]Πάμε ρε black pyramid μπαντάρα! [/SPOILER]
aionia κότα!
τι λες ρε παπαροδελα; 2 ακομα λογω εμου πρεπει να βρειτε οχι 3, εκτος αν σας πουλησε και αλλος
αφου ακυρωσε και ο haliseco Μωρε.αντε ξεκολλα κ ελα.
Έχω πει ήδη ένα άτομο. Θέλετε άλλο;
Γήπεδο κλείσατε;
Ναι, γήπεδα νικολούδη στις 7:15.Ξέρεις που είναι ή χρειάζεσαι οδηγίες;
Όσο για το άτομο, να μπει ο aionios εδώ επιτέλους να πει τι αποφάσισε, και πράττεις ανάλογα.
Ξέρω, θα σας δω εκεί guyz! Αν θελήσετε άλλο άτομο πείτε.
Κυριοι! υπαρχει περιπτωση να παιζει ο αρουλης σημερα και να φαμε κινηση και ολιγωρια στο δεκαρακι? ο παπαρδελας με ειπε οτι αν γινει κατι τετοιο δεν την παλευει καστανο… οποτε κανονιστε τι θα γινει.
Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, το πολύ πολύ να ξεκινήσουμε πιο νωρίς για παν ενδεχόμενο.
5.15 παιζει ο ΑΡΗΣ,αρα θα ειναι κλειστη η Παπαναστασιου,αλλα θα πηγαινει μεσω Εγνατιας το 10 λογικα.Γιατι να υπαρχει προβλημα?Και στο τερμα του 31 να κατεβει κανεις,με τα ποδια ειναι 5 λεπτα το τερμα του 10.
Μαλακια παντως,επρεπε να κλεισουμε αργοτερα,θελω να δω και το ματς εγω.
Ωραία τότε, απλά να ξεκινήσουμε κανα μισάωρο πιο νωρίς.
Λογικά θα σταματάει στη Βούλγαρη έτσι;
Το 10 πρεπει να πηγαινει κανονικα στο τερμα του,απλα παει απο Εγνατια και στριβει στη Βουλγαρη αριστερα και βγαινει Παπαναστασιου.
Ρε ειμαστε τελικα 10 ή θα παμε και θα παιζουμε γερμανικο?
A, ε τότε κλάην μάην μωρέ.
δλδ απο τα λεγομενα καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και μπορουμε να φτασουμε κανονικα… χαιρομαι ιδιαιτερως!!! αμα ισχυει αυτο π ειπε ο θεριος τοτε μπορουμε απλα να παρουμε το 31 π δεν θα εχει και την κινηση απο το ματς… και θα εχουμε και πιο ησυχο το κεφαλι μας. ΑΝΤΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑ!!!
σορυ για το νταμπλποστ
απο οτι καταλαβαινω ο αιωνια νουμπας δεν θα μας κανει την τιμη λογω του ποδιου του η και να ερθει δεν θα παιζει 90 αλλα 45(και πολλα λεω) λεπτα οποτε μας λειπει αλλος ενας (1)