Η Πραγματική Τιτανομαχία (Thessaloniki version)

και γω θα ημουνα μεσα αλλα κατεβαινω αθηνα αυτο το σ/κ για ολυμπιακο!!!

Για Κυριακή μέσα είμαι, γιατί λογικά Π&Σ ξέρετε τι θα κάνω

Kαι γω για Κυριακή μέσα.

Παίδες πήγα για μπάλα εγώ σήμερα και παίζει να έπαθα τράβηγμα, οπότε δεν είμαι σίγουρος πλέον.
Θα δω πώς θα είμαι και τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω.

χμ! μαλιστα! οπως ειπα και πριν ειναι και ο παπαρδελας εκτος αλλα εχουμε angelheart (π παιζει να μην μπορει κυριακη για να γυρισει λαρισα) οποτε πειτε αμα σηκωνετε αναβολη για αλλο σ/κ να ειμαστε full house (αν και το επομενο σ/κ ειναι με καθαρη δευτερα οποτε παλι παιζει να εχουμε ελειψεις)

<3 <3 <3

Και γω μάλλον εκτός.

Εγω θα κατσω ολη τη βδομαδα στη Θεσσαλονικη οποτε κανονιστε το. Αντε αντε!

Οκ, σήμερα όλοι 9 Βενιζέλο για την άλλη τιτανομαχία.

Μαζεύεστε εσείς άτομα για τιτανομαχία Βορρά-Νότου?

Μπα είναι φλώροι και δεν ανεβαίνουν για πραγματικό ατσάλι.
Μόνο σε τραμπ έχω πίστη.

ChrisP, πήραμε δυνάμεις και σου’ρχομαστε

Λοιπόν.
Ας οργανωθούμε.
Για την επόμενη εβδομάδα, που ανεβαίνουν και τα παιδιά από Αθήνα να κανονίσουμε.
Εγώ προσωπικά προτείνω Σάββατο νωρίς για να πάμε και στα live κανονικά το βράδυ.
Ας πει ο καθένας τι μέρα τον βολεύει για να δούμε.

εγω λεω ας πουνε πρωτα ποιοι αθηναιοι θα ναι θεσσαλονικη και για ποσο,για να κανονισουμε για κυριακη που ναι live-free μερα…αν ειναι ακομα εδω.

Οκ, όταν το δούνε ας γράψουνε και βλέπουμε, αν και νομίζω ότι έχει Paradise Lost την Κυριακή και δεν ξέρω ποιοι θέλουν να πάνε.

Λογικά θα μπορώ οποιαδήποτε ώρα το Σάββατο.
Τη Κυριακή επίσης εκτός κι αν αποφασίσω να πάω Lost.

και μου λεγε ο σκουρτζος, καλα θα ταν να ειχαμε και το νεκρομευχεμ εδω…αγαπουλα!

τωρα, για μερα και ωρα εγω προτεινω να μιλησουν πρωτα οι αθηναιοι ποτε θα ειναι εδω, βεβαια οποτε και να γινει σιγουρα καλυτερα θα ναι μεσημερι

Σάββατο ή Κυριακή νωρίς είναι μια χαρά πιστεύω.
Παρασκευή νομίζω από τις 7 έχει ελεύθερο γήπεδο (τουλάχιστον για Νικολούδη λέω που πηγαίνουμε συνέχεια).

το νου σου κακομοιρη μου, μην κανονισεις καμια μπαλα κυριακη βραδυ που χω γενεθλια γιατι βρες τρυπα να τρυπωσεις μετα. λοστ αμα πας οκεη, να το δεχτω, αλλα μπαλα θα σε παρει και θα σε σηκωσει !