This or that?

Oι λίστες στο μετάλλικα θρεντ.

Yaris ή Fiesta ?

2 Likes

Yaris

80s η 90s?

80s

Νικολέττα Καρρά ή Νικολέττα Ράλλη?

Καρρά!
Alissa White Gluz η Tatiana Shmayluk

2 Likes

Ας σπασω τη σιωπη… Alissa

Drumming ερωτηση: Brann Dailor (Mastodon) ή Mario Duplantier (Gojira);

Anthrax με Belladonna ή Anthrax με Bush;

2 Likes

Ixnay on the hombre ή smash?

Smash (ευκολάκι)

.5: The Gray Chapter ή We Are Not Your Kind ?

3 Likes

^ Ευκολάκι, αν και.

We Are Not Your Kind.

The Shining: βιβλίο ή ταινία;

2 Likes

Ας απαντήσει ένας που ξέρει το αποπάνω!

1 Like

Βιβλίο, επειδή βολεύει πιο πολύ στο θρόνο

δεν έχω διαβάσει το βιβλίο ούτε έχω δει την ταινία αλλά κάπως έπρεπε να προχωρήσει το παιχνίδι :joy:

Demolition ή jugulator?

Και πολύ καλά έκανες. Ρε παιδιά να βάζετε ερωτήσεις που να τις ξέρουμε οι περισσότεροι τουλάχιστον.

Θα απαντήσω Demolition. Ίσως ξινίσει λίγο η απάντησή μου αλλά ρε παιδιά υπάρχουν στο άλμπουμ Machine Man, One on One, Hell Is Home (υπέρτατη metal μπαλάντα), Bloodsuckers, Feed on Me.

Στο live δίσκο (CD και DVD) Judas Priest live in London 2001 η ερμηνεία των παραπάνω τραγουδιών είναι απίθανη. Αναδεικνύονται αυτά τα κομμάτια για το πόσο εξαιρετικές συνθέσεις είναι.

The Dark Saga ή Something Wicked This Way Comes ?

Ωραία τραγούδια έχουν και οι δύο δίσκοι, αλλά η φανταστική τριλογία στο τέλος του something wicked του δίνει προβάδισμα.

Το demolition είναι ενας πολύ ωραίος δίσκος, και αρκετά αδικημένος. Εμένα εκτός από αυτά που έγραψες μου αρέσουν πολύ και τα close to you, in between και subterfuge. Αν με ρωταγες πριν 15 χρόνια πιο από τα δύο προτιμάω θα σου έλεγα σίγουρα demolition, αλλά νομίζω πως το jugulator έχει γεράσει λίγο καλύτερα, οπότε σήμερα θα ψηφιζα jugulator, αλλά με ελάχιστη διαφορα

Crack the skye ή blood mountain?

Crack The Sky, εννοείται.

Merenda ή Nutella;

1 Like

Μερέντα μόνο
Bed of Nails ή Poison?

1 Like

Show must go on ή innuendo?

1 Like

Show Must Go on

Dark ή stranger things;

ST μόνο και μόνο για την πρώτη season που ήρθε ξαφνικά και μας έκανε να χεστούμε από τη χαρά μας…

WW1 η WW2?

Τα πάντα περι WWII.

Παλιά σημαία της Ιαπωνίας (Rising Sun-Imperial) ή τωρινή;

Αυτοκρατορικη σημαία

Sex pistols η dead kennedys;

1 Like