Επιλογή όλοι γιατί δεν έβαλες???:-k
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας το 2009 να είναι για όλους σας χρονιά υγείας χαράς δημιουργίας έρωτα ευτυχίας…
Κι όταν λέμε όλοι ναι αλλά η ηλεκτρολόγα Aloe πχ εξαιρείται μακράν αφού ως είναι γνωστοί τοις πάσοι εκτός από πολύ όμορφο κορίτσι είναι και εξαιρετικό παιδί
ή μπορεί να μην εξαιρεθεί ο Anakasa_sity? Tι στο καλό στους ίδιους δρόμους περπατάμε το ίδιο λεωφορείο Γ10 παίρνουμε…
Αφήνω που των Αγίων Αναργύρων άμα και φιλοτιμιέται ο δήμαρχος να φέρει τίποτε καλές μούζικες πιάνουμε στασίδι μπροστά μπροστά :lol:
Όσο για τον Angamar απλά σιωπή και το επόμενο τραγούδι εξαιρετικά αφιερωμένο
Αν δεν είχαμε και σένα τι θα είμασταν στο φόρουμ #-o
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Σας ζητάω συγγνώμη που σας έλλειψα αυτές τις μέρες. Εύχομαι να μην είχατε τάσεις αυτοκτονίας λόγω έλλειψης Λέρη…
Ον τόπικ: Άνγκμαρ
Πού είναι ο ark_of_the_sun?
Anaκasa City
Ειναι ο μονος που εχω γνωρισει…
angmar και akis272, τον δεύτερο βέβαια ακόμα δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά και μπορεί να είναι τρομακτικός :p:p:p
Καλη Χρονια σε ολους παιδια!Να εχετε υγεια, χαρα, ανθρωπους να σας αγαπανε και να πραγματοποιησετε τα ονειρα σας! Νααααααι!
Aloe for the win!
με κάνετε να κοκκινίζω :oops: και δεν κάνει, γιατί για το νέο έτος είπα να προσπαθήσω να είμαι λιγότερη ντροπαλή
Υγεία, χαρά, ευτυχία και μετριοφροσύνη λοιπόν!
Χρονια πολλα σε ολους τους Γιαννηδες και τις Γιαννες του φορουμ, a.k.a. rudolf, Angmar, Giannis, Unholy(ή οχι) και οποιον αλλον ξεχναω.
Επισης τα χρονια πολλα μου σε ρουδι, ανχολη, γιαννη…, ανγκμαρ, και τον πιο σπουδαιο ολων, κιρατζο.
Ο,τι επιθυμειτε.
Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.
(χρόνια μας πολλά δλδ)
Ωπ, χρόνια πολλά Ανχολάκο και Ρούδι! Και ο Ανγκμαρίνος Γιάννης είναι; Οκ, χρόνια πολλά τότε