Το πρώτο thread του 2009 (είναι αυτό εδώ)

Επιλογή όλοι γιατί δεν έβαλες???:-k
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας το 2009 να είναι για όλους σας χρονιά υγείας χαράς δημιουργίας έρωτα ευτυχίας…
Κι όταν λέμε όλοι ναι αλλά η ηλεκτρολόγα Aloe πχ εξαιρείται μακράν αφού ως είναι γνωστοί τοις πάσοι εκτός από πολύ όμορφο κορίτσι είναι και εξαιρετικό παιδί
ή μπορεί να μην εξαιρεθεί ο Anakasa_sity? Tι στο καλό στους ίδιους δρόμους περπατάμε το ίδιο λεωφορείο Γ10 παίρνουμε…
Αφήνω που των Αγίων Αναργύρων άμα και φιλοτιμιέται ο δήμαρχος να φέρει τίποτε καλές μούζικες πιάνουμε στασίδι μπροστά μπροστά :lol:
Όσο για τον Angamar απλά σιωπή και το επόμενο τραγούδι εξαιρετικά αφιερωμένο
Αν δεν είχαμε και σένα τι θα είμασταν στο φόρουμ #-o

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Σας ζητάω συγγνώμη που σας έλλειψα αυτές τις μέρες. Εύχομαι να μην είχατε τάσεις αυτοκτονίας λόγω έλλειψης Λέρη…

Ον τόπικ: Άνγκμαρ

Πού είναι ο ark_of_the_sun?

Anaκasa City
Ειναι ο μονος που εχω γνωρισει…

angmar και akis272, τον δεύτερο βέβαια ακόμα δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά και μπορεί να είναι τρομακτικός :p:p:p

Καλη Χρονια σε ολους παιδια!Να εχετε υγεια, χαρα, ανθρωπους να σας αγαπανε και να πραγματοποιησετε τα ονειρα σας! Νααααααι!:smiley:

Aloe for the win!

με κάνετε να κοκκινίζω :oops: και δεν κάνει, γιατί για το νέο έτος είπα να προσπαθήσω να είμαι λιγότερη ντροπαλή :stuck_out_tongue:

Υγεία, χαρά, ευτυχία και μετριοφροσύνη λοιπόν! :smiley:

Χρονια πολλα σε ολους τους Γιαννηδες και τις Γιαννες του φορουμ, a.k.a. rudolf, Angmar, Giannis, Unholy(ή οχι) και οποιον αλλον ξεχναω.:slight_smile:

Επισης τα χρονια πολλα μου σε ρουδι, ανχολη, γιαννη…, ανγκμαρ, και τον πιο σπουδαιο ολων, κιρατζο. :slight_smile:

Ο,τι επιθυμειτε.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.:slight_smile:

(χρόνια μας πολλά δλδ)

Ωπ, χρόνια πολλά Ανχολάκο και Ρούδι! Και ο Ανγκμαρίνος Γιάννης είναι; Οκ, χρόνια πολλά τότε :smiley: