Ti epaggeleste kurioi?

μέχρι χθες φοιτητής. Πλέον άνεργος και το χαίρομαι:p

Αντε καλέ…Άνεργος…Ακόμα δεν τελείωσες…(Congratulations btw)

Οικονομολογος…Τις φορολογικές δηλώσεις σας…:stuck_out_tongue:

Οικονομολογος
Καθηγητης ΙΕΚ
Επιθεωρητης συστηματων ISO

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕΕΕΕΕ…Τί συγκίνηση!!:cry: :cry:

Ξέχασες οτι το μέλλον σου είναι η μαγειρική. Σεφ.

Προς το παρόν, είμαι υπάλληλος βιβλιοπωλείου.

Καθηγητης σε ΙΕΚ
Ωρομισθιος σε Λυκειο(ελπιζοντας καποτε και μονιμος,γαμω το Ασεπ σας,τα υπουργεια σας και το συστημα σας…)
Ωρομισθιος σε Μουσειο
Part time μουσικος,οποτε κατσει.

Και αλλες περιπετειες ελπιζω συντομα…βλ.παραπαιδεια και αλλα τετοια ομορφα…

Jack of all trades…

Μεχρι τις 3/12 μεταπτυχιακος. Μετα ενας ανεργος πληροφορικαριος…

Υπαλληλος σε τουριστικό γραφείο…(Aποφοιτος ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρησεων)

τελειόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών και παράλληλα είμαι σε μεγάλο γυμναστήριο trainer σε βάρη (δεν είμαι καμία ντουλάπα προς θεού) και personal trainer…
άντε να εξειδικευτούμε σε μυοσκελετικές αποκαταστάσεις…

Ασκούμενος δικηγόρος και φοιτητής (διδακτορικό στην πνευματική ιδιοκτησία)

:twisted:

βρε καλώστα τα παιδιά τα δικά μου:D :smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

για περάστε παρακαλώ άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά πάνω που θα μας παίρναν φαλάγγι οι μαθηματικοί

αγαπητέ gore μετά τα οικονομικά η μεγάλη μου αγάπη ειναι η διασφάλιση ποιότητας τόσο που σκέφτομαι να την κάνω και κύριο επάγγελμα κάποια στιγμή ήδη τα κοστολόγια με έχουν κουράσει αφάνταστα…

a propos εγώ είμαι οικονομικός διευθυντής σε μια μεταλλοβιομηχανία εσείς με τι ασχολείστε ακριβώς?

Ειμαι στον γνωστο κρατικο οργανισμο που πιστοποιει συστηματα ISO…
Λες να ερθω να σας επιθεωρησω καποια στιγμή??

Επισης ειμαι στο τμημα εκπαιδευσης του οργανισμου, οποτε εαν θελεις να εκπαιδευσω το προσωπικο σου σε συστηματα ποιοτητας θα επικοινωνησεις μαζι μου

Υ.Γ τι κάνει η αχαρνών???

Φοιτητής ΜΠΔ…

προς το παρόν μαθητής Γ Λυκείου…

Εκκαθάριση δαπανών σε γνωστό Υπουργείο -και γενικά με ΔΑΠΑΝΕΣ μπλιαχ-το όνομα του οποίου κωλύομαι να πω:lol:Διευθύντρια σε μεταλλοβιομηχανία???:metal: :lol: :lol: είναι τυχαίο???:lol: Respect madame!!!Aπο κάθε άποψη:)

Απόφοιτος Πα.Πει (Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία) και ΑΣΟΕΕ (ΜΒΑ). Δουλεύω ως υπεύθυνη Διαχείρισης Υλικών σε μια μικρή εταρεία βιομηχανικού υλικού.

βοηθος λογιστη σε τουριστικο γραφειο!

Μηχανικός τη/νιών κ λογισμικού. Εργάζομαι στην πολυεθνική nsn. (nokia siemens networks)