Top bands of the 90's

ΟΙ RADIOHEAD ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ. BAΛΕ STREET SPIRIT ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ [/quote]

Mπορεί να έχεις δίκιο… Ωστόσο εμένα δεν με ακουμπάνε, διότι η ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Pantera
Paradise Lost
Sepultura

Τυχαία η σειρά.

Tea Party.

Gigatron, η σειρά δεν είναι τυχαία, είναι αλφαβητική…

Led, τι party?

ναι οκ, με έχει πιάσει η μαλακία…

επίσης, κάτι πρέπει να γίνει. Ξεχνάω να κοιτάξω τα threads στα οποία απαντάω…

:afro:

Χρειαζεσαι μια καλη αγκαλιτσα.

Αν σου πω ότι αυτό είχα σκοπό να γράψω!!!

Dream Theater
Paradise Lost
Machine Head
Pantera
Shadow Gallery
Faith no more
Iced Earth
Porcupine Tree
Blind Guardian
Arcturus
Dimmu Borgir
Amorphis
Children of Bodom
Spiritual Beggars
Rage against the machine
Annihilator
At the Gates
Anathema
Carcass
Hammerfall
Nevermore

…standard ξεχασα πολλα

λες?

:oops:

:bounce:

χαλαρα συμφωνω σε ολα, αλλα με διαφορετικη σειρα σιγουρα!

και… pain of salvation ρε!
και… [SIZE=“4”]TOOL[/SIZE] ρε!!!

Tool,Nevermore,Pantera,Nevermore,Carcass,In Flames,Dark Tranquillity,Bolt Thrower,Nirvana,Sentenced,Anathema,Paradise Lost,My Dying Bride , Cathedral,the Tea Party

Sorry για Τool, τους ξεχασα.
Pain Of Salvation πιο πολυ στα 00’s…ξερω γω…

ειναι παρα πολλες οι σπουδαιες μπαντες που μεγαλουργησαν στα 90`ς.θα γραψω μερικες απο αυτες.
κατα τη γνωμη μου πολυ σημαντικα σχηματα ηταν οι rage against the machine,nirvana,alice in chains,tool,pantera,red hot chilly pepper.κυριως αυτα,αν και τα περισσοτερα ακουσματα μου δεν προερχονται απο αυτην τη δεκαετια,αναγνωριζω οτι υπηρξε μια πολυ σημαντικη δεκαετια μουσικα και αυτα ειναι τα αγαπημενα μου.

Υ.Γ.ακομα δεν εχω ψαξει καποια γκρουπ που θα ηθελα,οπως τους radiohead και τους porcupine tree,οποτε η λιστα μου μπορει να αλλαξει στο μελλον

πω πω διαβασα το θρεντ απ την αρχη και γελαω

Κι εγώ.

Έχω πάθει μια κρίση προσωπικότητας, μου αρέσουν και ο Manson και οι Morbid Angel. :?

Κι εγω το διαβασα και ελεγα να παω για υπνο.θεικο μεσα στη “λογομαχια” nihilist-καφρου manson-φλωρου το ποστ bluezlick

:!:

Γίνανε κάποιες πολύ ωραίες συγκρίσεις στο thread, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αυτό είναι το νοήμα. Με απολύτως υποκειμενικά κριτήρια λοιπόν θα πωκαι γω τα δικά μου, χωρίς σειρά πάντα αλλα με την εξής κατηγοριοποίηση.

Συγκροτήμτα με σημαντικότερη δεκαετία της καριέρας τους τα 90’s
Radiohead
Smashing Pumpkins
Pearl Jam
Red Hot Chili Peppers
Cranberries
Pulp
Portishead
Massive Attack
Placebo
Oasis
Faith No More
Soundgarden
Nine Inch Nails
Gamma Ray
Iced Earth

Συγκροτήμτα με σημαντικότερη δεκαετία της καριέρας τους τα 80’s αλλα είχαν και τεράστιες στιγμες στα 90’s

Depeche Mode
Metallica
REM
Cure
Savatage

Θα βάλω μέσα στη λίστα και τα παρακάτω, ως αξιόλογες μπάντες που ξεκίνησαν στα 90’s αλλα επαιξαν Ά Εθνική στα 00’s
Muse
White Stripes
Green Day

Αυτούς που δεν είδα πουθενα είναι οι Sonic Youth. Επιδραστικότατοι, στις μισές τέτοιες λίστες του πλανήτη λογικά θα ήταν μέσα αλλα ούτε εγω τους βάζω γιατι δεν μου πολυαρέσουν.

Αντε και και του χρόνου…

MEGADETH
PARADISE LOST
PANTERA
BLIND GUARDIAN
DEICIDE
AT THE GATES
NEVERMORE
DEATH
ANATHEMA
SAVATAGE
MORBID ANGEL
DARKTHRONE
BURZUM
IMMORTAL
THE GATHERING
CANNIBAL CORPSE
SENTENCED
IN FLAMES
STRATOVARIUS

χωρίς σειρά γιατι μου είναι απλά αδύνατον. Είναι άλλωστε είναι η δεκαετία που έζησα περισσότερο. Όλο και κάτι θα εχω ξεχασει τωρα αλλα τέλος πάντων.

εγω που ακουω και radiohead και dhg τι να πω.

Αυτά είναι ψαγμενιές, έχουν καθολική αποδοχή.
Άμα άκουγες Saxon και My Chemical Rοmance το συζητούσαμε.

Το πιστεύετε πως είχα γραφτεί στο φόρουμ μόνο και μόνο για να πάρω μέρος σε αυτή την λογομαχία;:lol: