επ!επ!λίγα τα λόγια σου φίλος… =P~
απλά αντιγράφει τον sufjan stevens.
αν της πουν να φορέσει αυτά, τότε τι να κάνει?άσε που εγώ το βρίσκω και αιθέριο…κατά τα άλλα, τη θεωρώ από τα πιο όμορφα μοντέλα του κόσμου αυτήν τη στιγμή.
επ!επ!λίγα τα λόγια σου φίλος… =P~
απλά αντιγράφει τον sufjan stevens.
αν της πουν να φορέσει αυτά, τότε τι να κάνει?άσε που εγώ το βρίσκω και αιθέριο…κατά τα άλλα, τη θεωρώ από τα πιο όμορφα μοντέλα του κόσμου αυτήν τη στιγμή.
χαζός είσαι? (μην απαντήσεις)
δε μιλάω για αυτά που φοράει.
και η κίνηση είναι μέσα στο “αγγελικό” concept όμως. O:)
τεσπα, είναι πανέμορφη.αυτό εν τέλει φτάνει.μη θέλουμε να έχει και όλες τις αρετές του κόζμου!στην τελική wtf?μοντέλο είναι…
η κίνηση.
ποιά κίνηση.
άσ’το χόρρορ, μαζούτ
μωρέ εγώ καταλαβαίνω τι λες.απλά διαφωνώ.
anyway, γούστα είναι αυτά…
και αυτη τεραστια λατρεια λογω Victoria secret…πολλες ωρες στο site να βλεπω ασκοπα μαγιω και μαλακιες…αγαπαμε μαζι με Swanepoel <3
ΑΒΥΖΗ.
και υπερβολικά λεπτή.
next please.
Ωραιο προσωπακι. Η ελλειψη βυζου δε με πολυπειραζει. Ολα τα βυζακια καλα ειναι. (Οκ, σχεδον ολα…)
Αυτες οι ζαρτιερες με πεθαινουν ομως :roll:
Μοντελα ειναι μωρε ignorant τι θες ?
…εεε δεν είναι κιόλα δεδομένα:):!:
Έχει ξαναποσταριστεί η δεσποινίς Refaeli, αποθεώνουμε ακόμα μια φορά
για τους φίλους του poker:
Άνετα έκανα ένα “heads up” μαζί της!!!
Έτσι!!!Συμφωνώ
Kαι σίγουρα θα την έβαζα και ένα στοίχημα για “bed’s up”!!!:roll:
Δωροθέα Μερκούρη…
[SPOILER]Φωτογραφίες από πορνοπεριοδικό για αγελάδες/ταύρους ήταν αυτές; :-k …λίγα χρονάκια ακόμα και η βαρύτητα θα τα ρίξει ως το πάτωμα τα προσόντα της κυρίας #-o[/SPOILER]
wat
όπως και κάθε κυρίας
Όμως η συγκεκριμένη ρε Shaman τά’χει τόσο μεγάλα που trust me, πέφτουν πολύ πιο γρήγορα και φαίνεται έντονα κιόλας.
Κοίτα, γούστα είναι αυτά αλλά προσωπικά αυτή η εικόνα για μένα είναι αντιαισθητική Θα μου πεις χεστήκαμε κοπέλα μου, το thread δεν είναι για γκόμενες. Οπότε σας αφήνω να…απολαύσετε