Top Models ( Next and Previous)

απ το 2006 εκτος και αν με πρόλαβες.

δε θυμάμαι πότε πρωτοβγήκε στα webs, από κάτι ημερολόγια ήταν, αλλά 2006 είναι καλή ημερομηνία, χαρακτηρισμός πουλέν granted!

μόνο εγώ και ο ροδομάγουλος ο Cozy πλέκουμε το εγκώμιο της εδώ και χρόνια. οι υπόλοιποι απλά δεν θέλουν να δουν το φως. :stuck_out_tongue:

Vanessa Arias- Mexico

Νοvitski εγραψες πάλι ρε μεγάλε!!!

Καλημέρα και σε σένα Novi!!!

Aχά! Κι ότι αναρωτιόμουν αν υπήρχε ανάλογο θρεντ! :stuck_out_tongue:
Κατά νου βέβαια είχα αποκλειστικά τα μοντέλα που παρουσιάζονται στον Αντ1, οπότε θα κάνω μια μικρή εισαγωγή σχετικά: ΠΟΣΟ τραγικές είναι όλες τους! Κατ’ αρχάς είναι στην πλειοψηφία εντελώς ατσούμπαλες κι ακατάλληλες για το επάγγελμα, κατά δεύτερον είναι γελοίες όταν σπάνε πόδια γιατί τρέχουν σε δοκιμασίες ποια θα πρωτοπάρει ένα τσαντάκι ή όταν ξεκατινιάζονται στις κάμερες. Και για να δώσω μια πιο γενικευμένη απόχρωση στο ποστ μου, το πιο αστείο είναι τελικά πως νομίζουν ότι επιτελούν κανένα σοβαρό έργο ποζάροντας. (Μπορώ να αποκλείσω ίσως από αυτές ένα-δυο παραδείγματα όπως η Ιωάννα από το περσινό νεξτ τοπ μόντελς, η οποία -ασχέτως αν ήταν προσποιητό ή όχι- ομολογουμένως επέδειξε εξαιρετικό ήθος).

Όπως ίσως φαίνεται από το τελευταίο που γράφω, θεωρώ πως το μόντελινγκ δε θα έπρεπε να υπάρχει- κατά τη γνώμη μου είναι υποτίμηση της ομορφιάς (κυρίως της γυναικείας στην οποία δίνεται κι έμφαση) και δημιουργεί στερεότυπα. Επίσης, παρότι δεν είναι πάντα έτσι σε όλες τις φωτογραφίσεις, πιστεύω πως η όλη προβολή της γυναίκας ως σκεύος ηδονής που ισοπεδώνει εντελώς τις αξίες και τα ιδανικά (και κυρίως τη θέση του φύλου μας) άρχισε από εκεί. Γιατί προβάλουν μόνο το “φαίνεσθαι”, το οποίο εξάλλου δεν ταυτίζεται και με το “είναι”–> ξεκάθαρα έχει λεχθεί στη χαζο-εκπομπή πως τα μοντέλα δε χρειάζεται κατ’ ανάγκη να είναι όμορφα- δουλεύει το μοντάζ, ο μακιγιέρ…

Για μένα η ομορφιά σαν έννοια είναι που δίνει ουσία στη ζωή, όμως αυτό είναι μια μορφή ευτελισμού. Γιατί δεν προβάλλεται κάποιος πνευματικός και αναδεικνύεται μόνο “η εξωτερική” ομορφιά (και κατ’ αυτόν τον τρόπο); Τι γίνεται με την [I]εσωτερική[/I];

Άρχοντα Novitski!!! Πόσταρε γρήγορα καμιά μοντέλα γιατί το ρίξαμε στη συζήτηση!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

θέλω να κλάψω με το τοπικ

1. Zoe Duchesne- Canada

2. Sara Jereb- Slovania

Novitski to the rescue!!
Κουκλάρα αυτή η Zoe, ειδικά στην 2η ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Πόσο ωραίο να είσαι δουλειά, να ανοίγεις κάποια στιγμή το φόρουμ να βλέπεις ποστ του Novitski και να είσαι σίγουρος ότι θα είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!

Η Ζωήτσα απ’τον Καναδά…η καλύτερη:):!:

jessica barton

[SPOILER]

[/SPOILER]

τζεσικα παρτον

Melyssa Buhl (ε ντάξει γυμνάστρια είναι, σιγά μην ανοίξω νέο τόπικ)

…εντάξει καλιτεχνικές φωτογραφίες πόσταρες οπότε κολάνε κιεδώ:p :slight_smile: :!:

Offtopic αλλα μια που ειπατε γυμναστρια check this out…

Alessandra Ambrosio!! makran h wraioterh gunaika ston planhth!!!