Top Models ( Next and Previous)

Βασικά έχει δικό της [B]blog[/B].

Ναι ρε μαγκα!Θεαρα!Τετοιες να βαζεις:p

Ενημέρωσέ με γιατί εξαγριώθηκα!

Τα καλά του να κάνεις εργασία με θέμα [I]Διαδικτυακή Εναλλακτική Πορνογραφία[/I].

Ανακαλύπτεις πράγματα ρε παιδί μου… 8)

…και οι δυο Alyshες Θεές:):!:

[SIZE=“5”]Nicole Trunfio[/SIZE]

Μοντέλο από την Αυστραλία.

[SIZE=“5”]Ana Beatriz Barros[/SIZE]

Μοντέλο από τη Βραζιλία.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις τις καλές εδώ που περνάνε στο ντούκου και αφήνεις το νοβίτσκι να παίρνει όλη τη δόξα με τα μέινστριμ οικόσιτά του.:roll:

Λες και τηρεί κανείς το διαχωρισμό ηθοποιοί/τραγουδιάρες από δω, μοντέλα/ξέκωλα από κει, λολ.

η δευτερη σε καποιες εικονες ειναι ο ορισμος την ανορεξιας
τωρα που τις ξαναβλεπω και η πρωτη

Χμ, έχεις δίκιο, αλλά αφού όλοι ξέρετε πλέον πόσο control freak είμαι. Θα ήθελα βασικά να γίνω mod για μια βδομάδα ώστε να βάλω σε αυτό το φόρουμ λίγη τάξη. :stuck_out_tongue:
Κατά τα άλλα, το ξέρω ότι κάπου, κάπως, κάποτε θα εκτιμηθεί το έργο μου. Δεν ανησυχώ. Μου αρέσει το underground. Έτσι συμβαίνει με όσους οραματίζονται πέρα από τα μέινστριμ οικόσιτα.O:)

Καταρχάς, είσαι υπερβολικός και κακόγουστος.
Κατά δεύτερον, επειδή είμαι καλός και δε θέλω να απογοητεύω το κοινό μου, για check this out:

[B]κλικ[/B]

ώπα ώπα ώπα!!! κίτρινη στην domino!!! εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε να μιλάμε για τον άρχοντα Novitski!!! [-X [-X

Barbara Palvin από Ουγγαρία. Μάλλον έχει ξαναποσταριστεί αλλά πού να θυμάμαι τώρα.

Omg είναι τόσο όμορφη 8O

Omg ειναι κατω απο 20 κιλα 8O

Είναι 17χρονο μοντέλο κουκλάκι. Και όχι ανορεξική :stuck_out_tongue:

ακόμα.ομορφη παντως.

καλή είναι, αλλά στην πρώτη και τελευταία φώτο εχει την φάτσα που λέει “πέθανε για μένα”, και μουν την δίνει.!!
(οκ, ξέρω οτι είναι φωτογράφιση, αλλά και πάλι)

…σε κάθε φωτογραφία, ήταν και καλύτερη…πολύ όμορφη:):!:

[SPOILER]Μιας και παραπονεθηκαν καποιοι πως μπαιναν στην ενοτητα “Πιο ομορφη ηθοποιος/τραγουδιστρια” για να ανακαλυψουν την επομενη αγαπημενη τους ηθοποιο/υποψηφια για το χρυσο φοινικα στο φεστιβαλ των Καννων και τους αποσυντονιζαν τα εκτος θεματος μηνυματα μου, μεταφερομαι εδω πλεον.

Ευχαριστω Γκρακχους, Νιχιλιστ και Χαλισεκο!![/SPOILER]

Τahiti Cora- French Polynesia (!)

[SPOILER]

[/SPOILER]

Lorena Van Heerde- Spain

[SPOILER]

[/SPOILER]

ποσο θα θελα να ημουν παιδι των λουλουδιων.να τρεξω μαζι της στα λιβαδια!

πόσο θα ήθελα να ήμουν το λουλούδι