Top Models ( Next and Previous)

Τα χέρια πάνω στο πληκτρολόγιο λέμε!!!

Πλάκα πλάκα, ο Νοβίτσκι έχει βάλει αληθινή αγάπη σε αυτό που κάνει ε?

Έτσι το λένε τώρα; :stuck_out_tongue:

Elizabeth Loaiza! Τι πρόσωπο,τι σώμα!..Από τις ωραιότερες γυναίκες, που έχουν ποσταριστεί εδώ μέσα (μετά τη Monica Belucci εννοείται). :slight_smile:

[B]Ξαναθυμιζω![/B]

Σχεδον 1 εβδομαδα εμεινε για την ολοκληρωση του δημοψηφισματος.
[U]Κουνηθητε[/U] και στηριξτε τα πουλεν σας!
Μην παει και τελειως στραφι το τοπ-50 που σας ετοιμασα!

Βασικα δωσε μια παραταση για να υπαρξει χρονος “μελετης” τωρα στις γιορτες!!! :stuck_out_tongue:

…'ετσι:p…πάντως το Νο δύο, η Τζέημι, μέχρις στιγμής παίρνει την ψήφο μου:):!:

Βασικα δεν ειναι δυσκολο να καταληξει καποιος στο top 10 με βαση τα γουστα του…το δυσκολο ειναι μετα να κανεις την καταταξη 1-10…

Βασικα το δυσκολο ειναι να εχεις το καθαρο μυαλο για να επιλεξεις το top 10 :stuck_out_tongue:

εγω πραγματικα αυτοκτονω με τις 2 πρωτες απο δω.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1173608&postcount=9598

πραγματικα πανεμορφες. η 2η περα απο κουκλα ειναι και κα*****… χμ… :lol:

γενικα θελει λιγο χρονο το τοπ 10 αλλα θα προσπαθησω να το κανω ως την προθεσμια.

Κανείς άλλος δεν ψήφισε ακόμα;
Το δικό μου Top-10 (πάνω-κάτω… μετά τις πρώτες 4-5, οι υπόλοιπες μπορούσαν ίσως να είναι και άλλες, αλλά τώρα αυτές επέλεξα):

1. Georgia Salpa - (Ελληνο-Ιρλαδη)
  2. Brenda Lynn - Puerto Rico
  3. Gaelle Garcia Diaz - ΒελγοΙσπανιδα
  4. Janine Habeck - Germany
  5. Iga (Eva) Wyrwal - Poland
  6. Melinda Poznik ? Hungary
  7. Tanit Phoenix - S. Africa
  8. Eve Mauro ? USA
  9. Arianny Celeste - USA
  10. Daria Konovalova - Russia

[B][U]Yuri Ebihara[/U][/B]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]
[B][U]
Zoe Duchesne[/U][/B]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

To πρωτο γιαπωνεζικο εκτρωμα αδυνατω να το σχολιασω γιατι πονανε τα ματια μου. Την επομενη φορα που θα θελησετε να αναδειξετε την ομορφια της Ιαπωνιας καλυτερα ποσταρετε φωτογραφικες μηχανες SONY…πιο πολλη θηλυκοτητα εχουν αυτες παρα οι γιαπωνεζες.

Εντουτοις το δευτερο γαλλικο (?) αιθεριο πλασμα με τον υπεροχο μωλο, αξιζει απειρων συγχαρητηριων και σεβασμου. Neniel θα σε κερασω μπυρονια γι αυτο σου το δωρο στην ανθρωποτητα.

Συμφωνω σε ολα με τον αδερφο Πανο :smiley:

bump. Γιατί έτσι.

…κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι 20 χρονών λέει. Απλά δε γίνεται :?

Αυτος ο μουσατος σκουλαρικοφορος τυπος δεν ειναι ΟΥΤΕ Τσεχα, ΟΥΤΕ Ιταλιδα, ΟΥΤΕ Γαλλιδα, ΟΥΤΕ Βραζιλιανα. Τι γυρευει εδω? Παρακαλω τους mods να αναλαβουν δραση ας πουμε…

Ο τίτλος δε λέει πουθενά ότι το thread αφορά μόνο γυναίκες :har:
και για να μην είσαι OFF TOPIC πόσταρε καμιά Τσέχα, Ιταλίδα, Γαλλίδα ή Βραζιλιάνα.

Δεν ειμαι off topic! Σχολιαζω τις φωτοζ των ποσταρηθεντων-ποσταρηθεισων συνανθρωπων μας!!!

Σκάσε, σε τάπωσε. :smiley:

Δεν με ταπωσε γιατι δεν ημουν οφφ τοπικ…αλλα και να με ταπωσε εχω και αλλους τροπους για να επιλυω διαφορες!!!

Elaborate :lightsabre:
τελικά την Τσεχοιταλογαλλοβραζιλιάνα θα τη βάλεις:?: