Talking about hipsters at Φαε ενα μαλακα?:-k
Πραγματικη ιντι γκομενα ειναι ατη απο το gossip girl που τραγουδαει κιολας.
Talking about hipsters at Φαε ενα μαλακα?:-k
Πραγματικη ιντι γκομενα ειναι ατη απο το gossip girl που τραγουδαει κιολας.
την taylor momsen λες <3
top indie γκόμενες είναι η zooey deschanel, η karen o και η alison mosshart.
η momsen έπεται.αλλά 16 είναι ακόμη.δεν τη φοβάμαι…8)
κλαιώ ahahaha :lol3:
δεν ξέρεις τι λες ε :lol:
αν ξαναδω κοπέλα με σκουλαρίκι ΠΑΝΩ από το στόμα θα την αρχίσω στις σφαλιάρες :!:
ό,τι πιο αντιαισθητικό, αηδιαστικό κι εκνευριστικό (και ναι, γίνεται) κυκλοφορεί από piercings.
αρέσει στον horror κοπελιά
να της ρίξει μια σφαλιάρα από μένα τότε :!:
εντάξει έχει χάλια γούστο στις γυναίκες, κανείς δεν είναι τέλειος.
η ελιά σε ενοχλεί κι αυτή?
εγώ πάλι δεν το θεωρώ τόσο αντιαισθητικό.βέβαια δεν ταιριάζει σε όλες, αλλά όποιες μπορούν να το “υποστηρίξουν” δε με χαλάνε.
βέβαια η αλήθεια είναι πως όπως έχω στο μυαλό μου την ιδανική γυναίκα, όχι, δε φοράει σκουλαρίκι πάνω από το στόμα…
edit:
@rip_noob έχω το καλύτερο γούστο στις γυναίκες.αλλά επειδή δεν το έχεις κι εσύ, δεν περιμένω να το καταλάβεις…
@ dude οι ελιές πάνω από το στόμα είναι sexy…
αδιάφορη. να πάρει ένα ωραιότατο πινελάκι από αυτά που κυκλοφορούν και να φτιάχνει ψευτική ελιά αν θέλει να το παίξει μονροε. το piercing είναι σαν κρεατοελιά που αν την είχε πιθανότατα να την μισούσε. μόδα είναι βέβαια, λογική δεν έχει, οπότε θα περάσει.
σοβαρέψου, είναι απαίσιο
βασικά τις κάνει όλες το ίδιο χάλια. είτε είναι κούκλες, είτε όχι. οπότε το ίδιο δείχνει σε όλες
καλά, δεν είπα πως είναι και το υπέρτατο στοιχείο ομορφιάς που αναζητώ στις γυναίκες.
απλώς μου αρέσουν η monroe, η madonna, η crawford και η mendes, και τι κοινό έχουν όλες αυτές?:-k:yes:
oτι ειναι out of everyones league.
είναι διάσημες και τις τρως στην μάπα μόνο καλοφτιαγμένες. να δεις εμένα ξερωγω με σκουλαρίκι πάνω από το στόμα, να πεθάνεις από υπερβολική δόση ασχήμιας ή γέλιου
και στην τελική ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ οι εν λόγω κιουρίες δεν έχουν.
Μιλαει για την σεκση ελια πανω απο το στομα
το δικό σου league μην το μπλέκεις με το δικό μου.:hippy:
έχουν όμως ελιά πάνω από το στόμα.που αν με ρωτήσεις ποιό είναι το ποιο sexy στοιχείο στο πρόσωπό τους θα σου πω αυτό…
και υπάρχουν κάποια σκουλαρίκια πάνω από το στόμα που μοιάζουν με ελιές (όπως η δεσποινίς που πόσταρε ο rip_noob).
και επειδή βγαίνουμε οφφτόπικ, απλά να πω πως το σκουλαρίκι πάνω από το στόμα ναι, δεν είναι στοιχείο κάλλους, αλλά καμιά φορά μπορεί να κάνει μια κοπέλα πάρα μα πάρα πολύ sexy.σπάνια μεν, αλλά μπορεί.
άντε, ας ποστάρει κανείς κανά μοντέλο τώρα…
ναι ναι το ‘χω αυτό με την ελιά και είναι δεκτό.με το σκουλαρίκι μου γυρνάνε τ’ άντερα. έχεις δίκιο όμως, βγήκαμε οφ τοπικ. συνεχίστε.
Η τρίτη φωτογραφία όλα τα λεφτά !!! Μπικίνι με πένες !!! \m/
Για τα γούστα μου…σούπερ το κορτσόπον:):!:
Αν δεν γίνει top top model η Brooklyn Decker
(http://2.bp.blogspot.com/_3rfjQxFku88/TCEOfMOm6rI/AAAAAAAAA9Q/egM9HqWHKAk/s1600/brooklyn-decker.jpg)
θα την έχει φάει το σύστημα.
Δεν δέχομαι άλλη εξήγηση