ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!
(οντως βεβαια, λιγο βυζι δεν εβλαψε ποτε κανενα)
ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!
(οντως βεβαια, λιγο βυζι δεν εβλαψε ποτε κανενα)
κ γκέυ να είσαι ξαναγίνεσαι άντρας με αυτήν
τότε αυτό τι είναι?:-s
φιχεδ:p
Kαι γω αμα αρχίσω να σπρώχνω τα βυζιά μου με τα χέρια κάπως έτσι θα φαίνονται ψήσου. :lol:
Επίσης αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει πλήρη αναντιστοιχία αυτής της φώτο με αυτή που κουόταρα εγώ, έτσι?
σιγά, δεν τα σπρώχνει και τόσο.αλλά η λογική μου δε διαφέρει καθόλου από τη δική σου.εσύ κουόταρες μια πικ που κάνει μια συγκεκριμένη κίνηση και μικραίνουν, και εγώ κουόταρα μια πικ που κάνει μια κίνηση που μεγαλώνουν.
η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
και στην τελική αν μια γυναίκα δεν έχει μεγάλα βυζιά, δε σημαίνει πως δε μπορεί να είναι ωραία ε?
αν πάντως κοιτάς μόνο τα μεγάλα βυζιά, ελπίζω αυτή να σου κάνει:
Σίγουρα κάποια χωρίς στήθος μπορεί να είναι εξίσου ωραία. Απλά με τα δικά σου μέτρα το ίδιο καλό είναι και ένα 14χρονο αγοράκι.
:blink:
δηλαδή τι σχέση μπορεί να έχει η νοτιαφρικάνα με ένα 14χρονο αγοράκι?
καλή η kardashian (πολύ καλή)…
…αλλά μη μένουμε και μόνο σε αυτή…
(τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να κάνω ένα σούπερ ντούπερ αφιέρωμα στην kardashian κάποια στιγμή.υλικό υπάρχει πλούσιο8))
no boobs, soft skin, pretty face
αγαπάμε kardashian, αφιέρωμα τώρα.
Κανονικά η Κιμ στις ηθοποιούς πρέπει να πάει… (και δεν αναφέρομαι στο ριάλιτι)
νιχιλιστ ολα και ολα ωραια η καντις και ας ειναι σανιδα
αλλα και παλι σε συγκριση με κατι τετοιο
χανει
χορορ ,αμα δεν εισαι βυζακιας εισαι γκευ, τελεία
τι pretty face μου λες τώρα?μες στα καβλόσπυρα να πούμε…
καλός κακόγουστος είσαι του λόγου σου, αλλά επειδή εγώ δε χαλάω χατίρι (όχι πως δεν ήθελα…):
[SIZE=“5”]Kim Kardashian[/SIZE]
29χρονο μοντέλο (και βασικά δεν ξέρω και γω τι άλλο…).δεύτε λάβετε κρέας…
παιδια, ολοι εσεις που γουσταρετε την καρντασιαν απαντησε μου μια απορια
[SIZE=“3”]ΤΙ ΝΤΑΛΙΚΑ ΟΔΗΓΑΤΕ ???[/SIZE]
(χορρορ , αστους να αγορασουν κανα ‘ο κοσμος του νταλικιερη’ , μια χαρα ηταν η νοτιοαφρικανα)
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡΣ(γιατι πορνοσταρ ειναι η καρντασιαν)
βαλτε ξερω γω καποια σαν αυτη
ελος δλδ με το καθε μπαζο ,που επειδη εχει βυζι την ονομαζουμε μουναρα…
εσενα πρεπει να σε μπαναρει καποιος απο το να ποσταρεις εδω:p
:lol::lol::lol: γιατι ρε παπαρακο ?
σε χαλαει η λεξι μπελ ? θες κ εσυ την μουσα του νταλικιερη ???
σταμάτα, έβαλε Lexi Belle
<3<3<3<3
μπορεί η kardashian γενικά να μην είναι του γούστου μου, αλλά έχω κι εγώ το δικαίωμα μερικές φορές να κυληστώ στις λάσπες…:naughty:8)
αν πάντως ξεφύγουμε μιλώντας για πορνοστάρ, τότε η sasha grey τις χώνει όλες…
και για να σιγουρευτείτε, τσεκάρετε τις μουσικές, τις ταινίες και τα βιβλία που γουστάρει, στο myspace της:
http://www.myspace.com/sashagrey
ειλικρινά δεν ξέρω πολλές κοπέλες με τέτοια κουλτούρα.8)
μην αρχισουμε ομως πορνοσταρ, γιατι ξερω εναν-δυο εδω που θα πανε πιπα-κωλο ολο το τοπικ…(να ευχεστε βσκ ο Γρακχος να ειναι οφλαιν γτ αλλιως μπορει να πεσει ο σερβερ σε λιγο)
αγαπη η lexi<3
αλλα καρντασιαν <3<3
[SPOILER]Music Joy Division, new order, smashing pumpkins, Om, bauhaus, Sunn O))) , the cure , depeche mode, duran duran, sisters of mercy, Faust, Can, Neu,holland, Mayhem , Prurient, Venom, Behemoth, Vader, Tape Recorder, Optimus, Coil, Too short, Outkast, Samhain,Stones,Beatles, DJ Quick, ICE CUBE, Skinny Puppy, cabaret voltaire, This mortal coil, NIN, Peaches, Atmosphere, Murs and Slug, Misfits, Black Flag, Danzig, Tool, Hendrix, Old Elton John, Bowie, Bob Dylan, The Roots, Tori Amos, Block Party, She wants revenge, Magazine,Radiohead, Wiiliam Orbit,Air,Aphex Twin, The Smiths, Arab Strap, Bad Brains,Bjork,Beck,The Cramps,AC/DC, Are Weapons,Aesop Rocks, plaid, Buck 65 Bob Marley, Peter Tosh, All kinds of shit hot dub, Eno, Nico, Velvet Underground ,Cat Power , Mt.Egypt, Dead Kennedys,Death from above 1979, Interpol, The Damned, The doors,The Durutti Column,NWA, Living Legends, Mos Def, Gang of four, the Clash, the police, Echo and the bunnymen, Snoop, Mac dre, Tu Pac, Early Wu Tang, Nas,Fugazi,God speed, Grandmasterflash, Parliament, Zepplin, Black Sabbath,Miles Davis, , Dennis Brown, Prince, John Coltrane, Mingus,MJQ,Tricky,TV on the radio,Unkle,Monk.Pink Floyd,Squarepusher,the germs,ICP,KMFDM.PIG,Kool Kieth,Ladytron,LPD,Marilyn manson, swans, slayer,sleep,iron maiden, Shastakovich,Bach,Ween Throbbing Gristle,Psychic TV , Current 93…etc if its souful emotional raw interesting original pervasive or makes my ass thump then i like it, get it.
Read more: http://www.myspace.com/sashagrey#ixzz0y7DJ8zUz
[/SPOILER]
Τον βας βας ξεχασε
shaman
απειρα <3<3<3<3
αφεση αμαρτιων αφου αγαπας την λεξι μας
στους αλλους 2 δεν απαντω , ειστε φανερα newbies του συγκεκριμενου τομεα διασκεδασης
(περιμενουμε ποστ-καταρακτη απο bleeding) :lol::lol::lol:
επισης , οσοι δειξουν την συμπαραστσαση τους στην λεξι μας , θα λαβουν pm με τρελο δωρο για τον ελευθερο χρονο σας :lol::lol::lol:
σαμανε καλη διασκεδαση σε HD φιλε !!!