Κοίτα, το σενάριο μ’ αρέσει (:oops:), και οι ατάκες της Ακρίτα είναι όλα τα λεφτά. Οπότε το βλέπω που κ που:p
οοο γιεα…δεν υπαρχει πιο καλτ σειρα…ρε δεν ειναι πολυ σκυλα η Μελιτα?μα την παραμονη του γαμου τους?δεν θα της το συγχωρησει ποτε η Ευα…και μετα νοιαζεται για το παιδι της…ασε που αφησε συξιλο τον Οδυσσεα…που ειναι και μετσαλ.
Τι που και που ρε μαλακα μιση ωρα πριν αρχισει στηνεσαι στην τιβι
Νταξει κ εγω παλια εβλεπα λαμψη, ειδικα τα επεισοδια με τον Ευλογητό ηταν ολα τα λεφτα:lol::lol:
Σταμάτα, μας εκθέτεις:lol:
φλορουμ, φλορουμ, φλορουμ.
τι ωραιο σεναριο ρε!που τη βιασε ο μανος τη μια και μετα την ερωτευτικε?και κατι αλλα περιεργα που βαριεμαι να τα γραψω.
ρεεεεεεεε, δεν πατε καλα
η μανα μου το βλεπει αυτο, οπως και οι μαναδες ολων των φιλων μου.μοναδικες εξαιρεσεις εσεις και η γιαγια μου
θα αρχισετε να κανετε σαν το γκολουμ, μονο που θα λετε
φλορουμ, ΦΛΟρουμΦΛΟΡΟΥΜ!!!
δε πατε καλα ρεεεεε!
Λιγα για την παρεα της φεγγαροπετρας ρε…! δεν ξες τι πονο κουβαλαν αυτα τα παιδια…δειξε λιγο σεβασμο σε ανθρωπους που εχουν περασει πολλα…ξες ποσο καιρο θα κανει η Ευα να το ξεπερασει?ηρθε αποφασισμενη απτην Γαλλια για τον Μανο και αυτος τωρα της φερεται ετσι…απαπα…!
Ναι, αλλά έχει και ξύλο, αίματα, φωτίες σε εργοστάσια, βόμβες, μαχαιριές και πιστολιές και απ όλα.
Α. Και η μαρίλια έχει αφίσες νιρβάνα, μεταλλικατς και γκανζ ν ροζιζ. Και τόκυο χοτέλ:p
η Μαριλια ειναι τρελα…αν και ηταν λιγο σκληρη απεναντι στην Ευα…η Ευα ηθελε μονο το καλο της…μα ποτε θα σταματησουν ολοι να την κατηγοραν?
ψηθηκα για βιντεο τυπου “leave Ευα alone”
η αληθεια ειναι οτι πετυχα και γω τη σκηνη που εσκιζε το νυφικο της:oops:
Γιατι σαυτα τα εργα οι περισσοτεροι εχουν εκκεντρικα ονομοματα???
… να σταματήσουν επιτέλους τα ΓΚΕΗ ποστς!
…να παω κοτοπουλαδες
και θα παω σε λιγο:p
για να ρωτας εσυ:p
να βρω μπλουζακι active member (για δωρο). ξερει κανεις μαγαζι???
Θέλω κι εγώ να στροβιλιστώ στην δίνη μίας τρομακτικής ηλεκτρικής καταιγίδας για να στανιάρω και να έρθω λίγο στα ίσια μου.
…να νιωσω λιγο μαστουρα:D
…βρω μια Ασπα Τσινα!:D:D
Άσπα ή Κίμπα?
Εδώ σε θέλω!
O φακ!
Δυσκολο οντως…Αλλα Ασπες Τσινες υπαρχουν πολλες!Kιμπα Σαβατζ ομως μια!