Τραγούδια που μας κάνουν λιώμα

Σοβαρά τώρα…Το I won’t cry for you το Black Sabbath, είχα ρίξει το κλάμα με αυτό το τραγούδι σε κάποια φάση της ζωής μου :oops:

you make me feel-bonfire

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Alleine Zu Zweit από Lacrimosa

yellow raven - scorpions :frowning:

Να πω μια σειρα απο τετοια τραγουδια
Shaaman-Reason
Innerwish-Feel The Magic
Symphony X -Paradise Lost(απιστευτα μελαγχολικο κομματι)
Nevermore-Sentient 6
Dream Evil-Losing You
Edguy-Wash Away The Poison
Heaven’s Gate-Children Play
Fates Warning-Don’t Follow Me

Machine Head-Days turn blue to gray

οι μπαλαντες εσενα σε κανουν λιωμα??#-o :lol:

Ναι…
Για πες μας ομως και εσυ με τι λιωνεις

Ο nihilist λιωνει και καψουρευεται με Mayem…:stuck_out_tongue:

oxi με αυτο που φανταζεσαι παντως…:stuck_out_tongue: με κανουν λιωμα τραγουδια συγκροτηματων οπως οι Bolt Thrower,
Strapping Young Lad,Kreator,Slayer,Nile k τετοια…
οχι οτι δν μαρεσουν οι μπαλαντες…ειδικα ολες αυτες που ανεφερες τις βρισκω υπεροχες…8)

με τι θα πρεπε να γινεται λιωμα ρε man; :lol:

με αυτο που εξηγησα παρακατω…αν δεν ακουσεις τις ριφφαρες σ,τα drummιδια σ κ τις σολαρες σ πως στο διαολο να γινεις λιωμα??? τι θες να μ πεις οτι εσυι λιωνεις στο κλαψιμο με τις μπαλαντες…??! ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!!!:roll:

δεν προάβα να δω το ποστ σου το απο πανω γιατι πατησα να κανω και εγω ποστ.
οταν εγω ακουω τετοια μουσικη που ανεφερες, αν και δεν ακουω τοσο βαρια metal, το πολυ να πορωθω, αλλα οχι και να κλαψω ρε, ελεος! :lol: :lol:
ουτε ολες οι μπαλαντες με κανουν να κλαιω. αλλα λιωμα με κανουν μερικες, ναι. λιωμα πχ με κανει και το starlight των muse, χωρις να ναι μπαλαντα, αλλα γιατι το χω συνδεσει με κατι.
δηλαδη δε μου λες, αν ακουσεις εσυ το the wall, δε χαλιεσαι;!

γιατι να χαλαστω???μπορει να μν ειμαι ο μεγαλυτερος φαν των Pink Floyd αλλα οι τυποι ειναι respect…!8)

να downιασεις εννοω βρε, να χαλαστεις:wink:

ελεος βρε,το καταλαβα…:smiley: αυτο σ λεω δν με χαλαει το ροκ κ ιδιως το κλασσικ…:wink:

:-k :? :-k :?
whatever :stuck_out_tongue:

εξαρταται το πως το ερμηνευει κανεις το λιωμα…
αλλοι το συνδεουν με μελαγχολια,οπως εγω,αρα και καταλληλες ειναι οι μπαλαντες η αλλιως,γιατι δν μου αρεσει ο ορος μπαλαντα,mid tempo μελωδικα τραγουδια
αλλοι,οπως εσυ,το συνδεουν με headbanging,κοπανημα,air guitaring και τα σχετικα,οποτε μπαντες σαν και αυτες που αναφερεις ενδεικνυνται

τοσο απλα…

Into my arms/Nick Cave and the bad seeds

α γεια σου…! τωρα εισαι σωστος…:wink: να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους…:smiley: