Κάποιος έχει απαγάγει τον Awake και μας δουλεύει με το account του…
@νομιστερακι
εχω το οριτζιν οφ σιμμετρι απο το 2001 κ το ξερω το κομματι
κ το muscle museum κλπ
απλα με το uprising μπηκα στο τριπ κ κατεβασα absolution(δισκαρα)/black holes(ετσι κ ετσι)
@στελιο
εγω ειμαι , ελα μη φοβασαι
arbouretum - false spring
Να πω και γώ τη μαλακία μου.
- Rx Bandits - My lonesome only friend: Το βρήκα μόνο λάιβ που ίσως και να χάνει λίγο. Ούτε ξέρω πόσες φορές το άκουσα μέσα στο καλοκαίρι. Όλος ο δίσκος πάντως είναι απίστευτος.
- Ungdomskullen- I Dunno: Η κανονική έκδοση του κομματιού είναι αρκετά μεγαλύτερη. Και άρα καλύτερη.
- Portugal. The Man - Mornings Όλο το σιντάκι είναι απίστευτο. Οι πόρτουγκαλ είναι απίστευτοι.
- Omar Rodriguez Lopez - Vasco da Gama: Αυτό κυκλοφόρησε πριν λίγο. Και πάλι άξιος ο ομάρ.
- the Paper Chase - What should we do with your body
- the Mars Volta - With twilight as my guide: Ξέρω ότι σε πολλούς δεν άρεσε το οκτάεδρο. Εμένα μου άρεσε, αυτό το κομμάτι το έλιωσα.
- [url="http://www.youtube.com/watch?v=M9jsRZzjrgI"John Frusciante-Central
- Kiss Kiss-the Virus: Είναι λάιβ, δε βρήκα καλύτερη έκδοση.
- BLK JKS- Lakeside
- El grupo nuevo de Omar rodriguez lopez - Half Kleptos
Όντως είναι πολύ ωραίο τραγούδι και από τους αγαπημένους μου δίσκους φέτος, εδώ υπάρχει για streaming ολόκληρο το album.
Θέλω να τους δω live
εχω ακουσει πολλα καλα λογια για αυτους,κλικαρα το λινκ σου κ γουσταρα φουλ.ετσι καλο ειναι ολο το αλμπουμ ?
απο τα προηγουμενα τους πιο προτεινεις σαν entry point ?
Scar Symmetry - The Iconoclast
Dredg - Saviour
Muse - Resistance
Epica - Tides of Time
Infected Mushroom - Saeed
Amorphis - Sky Is Mine
The Dear Hunter - The Tank
A, ναι, και
Lady Gaga - Bad Romance
wrong-depeche mode
Οι πόρτουγκαλ έχουν το χαρακτηριστικό ότι κάθε καινούριο σιντί τους είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο και πάρα πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα, άρα τα προτείνω όλα με τη σειρά. Το πρώτο τους, το waiter you vultures είναι πιο πειραματικό-περίεργο ας πούμε, το church mouth πιο 70’s ροκ ας πούμε, το censored colors είναι επηρεασμένο από motown υποτίθεται ας πούμε…Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και το it’s complicated being a wizard ep που στην ουσία είναι ένα 23λεπτο κομμάτι βασικά ηλεκτρονικό. A, και οι τύποι βγάζουν ένα σιντί κάθε χρόνο…μιλάμε για σχέση παραγωγικότητας-ποιότητας, όχι αστεία.
Και παρεπιπτόντως με ένα μαγικό τρόπο χάθηκε από τη λίστα μου το Central του Frusciante. Κατά τη γνώμη μου ίσως ο πιο παραγνωρισμένος και “αδικημένος” δίσκος της χρονιάς, ο τύπος δεν μπορεί να βγάλει κακή μουσική.
30 secs to Mars - Hurricane
kai Party mode:
Timbaland ft Daughtry - Long way down
Timbaland ft Chad - Tomorrow in the bottle
Πιστευω το check my brain των Alice in Chains ειναι το κομματι trademark για την χρονιά που φευγει…τελικα οι γεροι κοκκορες εχουν το ζουμί
(Duff McKagan’s) Loaded - No Shame
The Mars Volta - With Twilight As My Guide
ANETA το καλυτερο τραγουδι της χρονιας. ΑΝΕΤΑ
Street Sweeper Social Club - Promenade
και ελεγα. μορελλο. τι το γραφεις ετσι το τραγουδι, αφου λαηβ παιζεις το επικοτερο σολο εβερ. Και τι εκανε;
Το ξαναγραψε. Με το επικοτερο σολο εβερ!
αμα το βρει κανεις σε αυτη την εκτελεση να μου στειλει ενα πμ πληζ :oops:
Dredg-Gathering Pebbles :oops: (έρχεται για χριστουγεννιάτικο δώρο το άλμπουμ:D )
Doves-Kingdom of Rust
Archive-Bullets
Portugal. The Man-Work all Day
Mando Diao-Mean Street
Caspian-The Raven
Editors-Papillon
AiC-Check my Brain
Spin Gallery - Embrace
Apisteytos ala Toto ixos 8)
Alicia Keys - Love is blind
H gynaika einai thea.
Εξαιρετική λίστα.