το 2ο εχω παιξει μονο
και ητανε καταπληκτικο παιχνιδι
περα απο τα γραφικα
η ιστορια
και ο χαρακτηρας σου (και η σχεση σου με το πρωτο παιχνιδι)
ολο το combat system (οπλα και “μαγειες”)
η ατμοσφαιρα και η ιδιαιτεροτητα της πολης
ηταν ολα μοναδικα
παντως και γω απο αυτα που διαβαζω
το 3 πρεπει να ειναι καταπληκτικο
εξισου ωραια ειχα διαβασει για το dishonored
το χει παιξει κανεις? ειναι τοσο καλο?
δηλαδη συγνωμη,περιμενατε τιποτα λιγοτερο απτον δημιουργο του[B] System Shock 2[/B] και του [B]Thief[/B]?
αν υπαρχει ενα triple A franchise που αξιζει το full price των λεφτων σας ειναι μονο το Bioshock(για οσους δεν εχουν παιξει τα προηγουμενα,υπαρχει σε πακετο το 1 και το 2 με ολα τα add-on [B]μονο[/B] με 20 ευρω,ωστοσο ειναι μονο για PS3 kai 360)
δυστυχως δε θα μπορεσω να το παιξω αμεσα,γιατι εχουν πεσει κατι προοδοι και εργασιες αυτη την περιοδο
EDIT: για τον αποπανω,το dishonored γαμαει οσο διαρκει,απλα μου φανηκε λιγο πιο μικρο αποσο περιμενα,ωστοσο εχει μεγαλο [B]replay value[/B] και τα controls θυμιζουν πολυ bioshock(πραγμα που ειναι καλο).MUST play με αλλα λογια
Από την άλλη δεν θα ήταν λίγο κρίμα να έβγαινε για την επόμενη γενιά και να έπρεπε να τα σκάσουμε όλοι εμείς για καινούρια κονσόλα;
Ας παίξουμε αυτό και μετά για το επόμενο μέταλ γκίαρ πάλι στη νέα γενιά.
Εκλεισα το πρωτο τριωρακι Mass Effect 3. Διαλειμματακι μαλλον τωρα. Νταξ, παμε για τεραστιες στιγμες και μεγαλο επος παλι, ποσο την αγαπω αυτη τη σειρα.
Εχουν γινει καποιες μικρες αλλα εξυπνες και ουσιωδεις αλλαγες στο gameplay, το οποιο παραμενει ακρως διασκεδαστικο και με τρομερο ρυθμο (αψογη λειτουργια του cover system, ολα τα λεφτα οι δυναμεις που εχεις και εσυ και η ομαδα σου -διαλεξα sentinel για class τωρα αντι για vanguard- και πειστικοτατο shooting κομματι).
Γραφικα και εφφε all the money που λεμε στο χωριο, το ιδιο και ο ηχος.
Ωραιος!!! Εγω τωρα ετοιμαζομαι να παρω το black ops 1 γιατι το εχουν ολα τα φιλαρακια μου και με εχουν πρηξει να το παρω για να παιζουμε online.Παει καταστραφηκα