Aγαπάμε τον τύπα που καθόταν δίπλα μου στο μετρό και διάβαζε ένα βιβλίο ονόματι The Replicators και άκουγε το Crack The Skye…
Now playing: In Flames - Behind Space
via FoxyTunes
Aγαπάμε user diouli γιατί εχει το όνομα του σκύλου μου και εχω παθει τρυφερότητα τωρα που το δα…
Πως κατάλαβες τι άκουγε? Α, ναι, ξέρω. Τράβηξες τα ακουστικά απο το αυτί του (λέγοντας φυσικά “συγγνώμη, μισό λεπτάκι να ακούσω τι ακούτε”).
Ξέρω, το κάνω και γω συχνά, στο λεοφωρείο, στο τρένο, σε αυτόν που κάθεται δίπλα μου (ή αν δεν κάθεται, πάω εγώ σ’ αυτόν), έχει πλάκα. 8)
Μάλλον θα είχε λίγο παραπάνω την ένταση από το φυσιολογικό.
Το κατάλαβα την πρώτη φορά στο The Czar.
Εν το μεταξύ ήθελα να του μιλήσω και να του πω, πόσο γαμάτη μπάντα ακούσει, αλλά δεν το έκανα…:lol:
Now playing: In Flames - Behind Space
via FoxyTunes
αγαπαμε εηντζελ γιατι ειναι ντροπαλουλης:!:
fixed :!:
Καπου στο utube…
Σοντομανιακ!
Μάλλον κάτι έχεις πάθει τελευταία αγαπητέ…
που το ξεθαψες ρε?
Τον οπλαρχηγο ρωτα!!!
ο οπλαρχηγος το βρηκε, wtf, πανταχου παρων ειναι?
Οχι αλλα ειναι ενα διεστραμμενο ον,το οποιο εχει βαλθει να παρακολουθει τις ζωες σας.Be afraid.
Αγαπαμε ALMANAKO 1982!
Αγαπάμε τον τιτάνα MasterBlaster και τα τίμια φεηκ ακάουντ του για το ΜΥΘΙΚΟ τόπικ του Ντίνου Σαλάτα.
Για πάντα στις καρδιές μας.
Αγαπαμε Damnation18
freedomofrock 20
Mackintosh 20
Nightwing 18
Bleedin History 15
official katines elite. 8)
χαχαχα
“ποιοσ φταει ρε τελικα ξερετε!! οι sodom\ οι ολοι εμεισ\εμεισ δηλ που πηραμε εισητηρια και δεν το ξεραμε.αλλο καπελο τωρα ποισ θα παει ενω εχει παρει εισητηριο τοτε θα φταιμε εμεισ /τωρα οπωσ εχουν τα πραγματα φταινε οι sodom/ασ την ακυρωσουν. αν ειναι μαγκεσ αλλα δεν το βλεπω.”
ΣΟΝΤΟΜΑ ΘΕΕ, ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΛΟΥΚΕ!