Apsogos.
Poli gelio me to katostari tou Dimopoulou sto Karaiskaki, alla to gelio to eriksa me ton Antoniadi…
Re paidia, oi fanela ton vazelon itane see-through? O enas me ta see through kai o allos pou vafei ta ligosta mallia pou tou meinane na kanei prologo… poli gelio…
εισαι αδερφος εσυ
προσθετω dwight yorke, νικκυ πωπο, vidic, tevez, O’Shea, andy cole, wes brown
εξαιρω schmeichel,solskjaer
Ίσως να μην έπρεπε
BAN τωρα! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ! ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ! ΤΩΡΑ
ronaldo ναι ειναι γλοιωΔης τυπος μεχρι εκει που δεν παει και εχει παιξει στις 2 πιο μισητες ομαδες (κολλητο μου στην τουρκια τον ειχε περασει ενα 10 χρονο για αυτον και φωναζε CRISTIANOOO :lol::lol:)
βαλε και χοντρο ροναλντο μεσα αν και ηταν και γαμω τους παικτες
robinho. ουδεν σχολιο, MONO AYTO
KAI AYTO
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
Καραγκουνης, η αδερφη θελει να τη φωναζω οταν κανει δηλωσεις να τις βλεπει να γελαει
γκαρσια γιατι τον στοχοποιουν οι διαιτητες και το αθηναικο κατεστημενο
ματερατσι γιατι ειναι μαλακας
γκατουζο γιατι ειναι μαλακας
ιντζαγκι γιατι ειναι μαλακας και κωλοφαρδος
σοριν γιατι μου τη σπαει το μαλλι του
πλασεντε για τον ιδιο λογο
jonas γιατι ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ και μου επρηξαν τα @@ ολο το καλοκαιρι για το πως ειναι διεθνης
τοττι, πανουτσι, μεσε-μεξες και το υπολοιπο κομμωτηριο
heinze, cambiasso, salgado αηδιαστικοι
riera γιατι πρεπει επιτελους να παρουμε ενα εξτρεμ της προκοπης και ειναι ΑΜΠΑΛΟΣ
βρυζας γιατι ηταν πιο ΑΜΠΑΛΟΣ και απο το χαριστεα και πειτε οτι θελετε οι μπαοκτζηδες
μητρογλου…
raul γιατι πρεπει επιτελους να σταματησει να παιζει μπαλα
αυτα, αν και σιγουρα μου ξεφευγουν καποιοι
κατω τα χερια απ τη λατσιο μη φερω nightsky και γινουμε βιδες εδω μεσα :!:
Κοιτάξτε γκολάρες που πέταγε ο ΝτιΚάνιο και μη το πάμε στα πολιτικά, γιατί θα εκπλαγείτε για τις πολιτικές απόψεις των περισσότερων Ιταλών ποδοσφαιριστών.
ΥΓ. Ντροπή σε όποιον έβαλε τον Έφενμπεργκ στη λίστα. Μιλάμε για το μόνο ποδοσφαιριστή που όταν ήταν αυτός και ο Keane της Μάνστεστερ στο ίδιο πλάνο, αυτός έμοιαζε άντρας και ο Keane παιδάκι. Μιλάμε για άνθρωπο που ρευόταν τυφώνες και έκλανε καταιγίδες. Ε, όχι και σιχαμερός ο μεγάλος αρχηγός…
ρε ο ανρι τι κακο εχει στη φωτο, δεν το λες σιχαμενο! cult ισως, αλλα οχι σιχαμενο!
εντιτ
πες τα ρε καρβου! ο πιο τρου αρχηγος που εχω δει να παιζει μπαλα ειναι…ο ορισμος του ηγετη
αφου το '01 που το ειχαμε σηκωσει, ενω ειχε χασει το πρωτο πεναλτυ ο σολ και κερδισαμε 2ο πεναλτυ ενω χαναμε 0-1 πηγε πηρε μονος τη μπαλα και το πεταξε!
o Eφενμπεργκ ήταν για τη μπάλα ό,τι είναι το grindcore για το μέταλ.
Η νοητή γραμμή που ξεχωρίζει τους ΑΝΤΡΕΣ απ’τα αγοράκια. Λίγα με τα ΕΙΔΩΛΑ λοιπόν άμπαλοι.
για τον ντι κανιο παντως ρε παιδες ηξερε απιστευτη μπαλα…εκοβε φλεβα ο τσιχλας να τον παρει στο μαντσεστερ, οταν επαιζε στη γουεστ χαμ και αυτος δεν ηθελε να ανηφορισει γιατι… ειχε κρυο το μαντσεστερ! :lol:
ηταν πολυ ιδιορρυθμος για αυτο και εκανε τις χειρονομιες που εκανε