Ο πιο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ποδοσφαιριστής

[SIZE=“5”]WAT??[/SIZE]

Ως ποδοσφαιρίστρια πάντα…

Είσαι άμπαλος αν δε σου αρέσουν οι μπάλες που βλέπεις με την Εύα!

[spoiler]και ορίστε η απόδειξη για το πόσο σιχαμένος είναι ο Ιντζάγκι. Είναι ένας από αυτούς που κατούρησαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τους έβλεπε τόσος κόσμος

O Ανρί είναι πολύ ψηλά στη λίστα! Για τον τρόπο που πανηγυρίζει, για το ύφος του(εγώ είμαι και κανείς άλλος…) και για το ότι είχε σπάσει τα αποδυτήρια στη Λεωφόρο όταν είχαμε κερδίσει την Άρσεναλ 1-0 με την κεφαλία ψαράκι του Καραγκούνη!

Στον Μπάλακ δε με εκνευρίζει τόσο το ύφος του όσο το ότι τον θεωρώ απατεώνα ποδοσφαιριστή. Δε μου γέμισε ποτέ το μάτι και δεν κατάλαβα πως παίζει συνεχώς σε τόσο μεγάλες ομάδες.Από την Εθνική Γερμανιας ούτε απέξω δε θα πέρναγε σε άλλες εποχές…

Από εγχώριους ο Καστίγιο είναι μπροστά από όλους.
Ο Σούρερ φταίει που τους χώρισε όταν είχε επιτεθεί στον Τουρέ…

Δεν μου είναι αντιπαθής, αλλά συμφωνώ σε αυτό…Και γενικά οι άνθρωποι της τσέλσι (ομάδα, διοίκηση, φίλαθλοι) τον έχουν πολύ ψηλά…

Επίσης χαίρομαι που Cole, Berbatov είναι τελευταίοι στο πολ

entaksi, i mouri tou einai gia bouketa alla mipos ta parales gia tin aksia tou? Allo na panigirizeis gia gol pou petihes esto kai me to stomahi kai allo gia voutia pou ekanes gia na isofariseis me moufa penalty se teliko ChL (Gerrard). Ego tha mostrariza kai tin “agia triada” mazi…
Idia mouri eihe o Dimitriadis (ton skoulikion nte, pou pige stis ksaderfes sti filadelfia) alla ta golakia tou ta evaze. Thes paikti kolofardo? Psakse gia to Haralambidi tou vazelou sta 80s. Ilithia mouri, dribla me to kalami alla to gol, gol…

Σε παρακαλώ, μη γίνεσαι προκλητικός προς τους οπαδούς άλλων ομάδων. Οι χαρακτηρισμοί διαγράφηκαν.

(πλάκα έχει να πούμε τώρα πως και ο Ιντζάγκι κάνει λιγότερο θέατρο από τον Τζέραρντ :|)

Ο Φραγκολιάς

^Είμαι κάτω! :lol:

Το πηδήξατε το τόπικ, έχει δίκιο ο κρισπ. Βάλτε και Μαραντόνα-πελέ και κλειδώστε το μετά

Μ’ αρέσει που βάζετε ιντσάγκι κτλ. Αυτούς τους άμπαλους που βλέπουμε κάθε κυριακή εδώ δε τους βρίσκετε σιχαμένους ε?

Ρε για την συντριπτική πλειοψηφία τους δεν λέμε ότι δεν έιναι καλοί ποδοσφαιριστές! Αυτό είναι προφανές…

Μπόρει να θεωρείς σιχαμένο ένα ποδοσφαιρίστη και για άλλους λόγους

εδιτ : Ντάξει με αυτά που γράφονται περί πίπο δεν εχω ασχοληθει, αλλα και το γεγονός ότι έχει βάλει τοσα γκολ σίγουρα δειχνει ότι ξέρει μπάλα η τελοσπάντων ότι μια δουλεια την κάνει καλά

Mε τεράστια διαφορά Νικοπολίδης. Το άτομο είναι αυτός που είναι και πάει με διαπλεκόμενο τρόπο να πάρει θέση κηπουρού. Για μένα ο Καστίγιο είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά μπροστά του.

E ναι ρε παιδιά. Μη το κάνουμε το τόπικ λογική πιο όμορφη ηθοποιός, που λέει κάποιος “μπάζο η Σάλμα Χάγιεκ” και πάντα εμφανίζεται κάποιος και σου λέει “δηλαδή αν σου καθόταν δε θα την πήδαγες”;

Από το poll και μόνο είναι εμφανές πως μιλάμε για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που μας κάθονται στο στομάχι…

[SIZE=“5”]Louis Figo

[/SIZE]

Πάντα μου φαινόταν υπερτιμημένος όσο δεν πάει. Αχώνευτη φάτσα.

[SIZE=“5”]Ronaldinho[/SIZE]

Αφού μας τα’κανε τσουρέκια για το αν θα πάει στην Manchester ή στην Μπάρτσα, πήγε τελικά στους Ισπανούς για να παίξει καλή μπάλα για 1 χρόνο και μετά μην τον είδατε τον Παναή. Aπίστευτη τεχνική μεν αλλά και ένα παιδί στη γειτονιά μου ξέρει κόλπα με τη μπάλα. Και δεν τον πήραν να πάει να κάνει πρωταθλητισμό ή διαφημίσεις για τη Nike.

[SIZE=“5”]Ji Sung Park[/SIZE]

Πρόεδρος του οργανισμού ΑΑΕΑ (Άπαντες οι Ασιάτες Είμαστε Άμπαλοι - άντε να γλίτωσε ο Nakata ξέρω’γω). Γιατί τον βάζει μέσα ο Σερ ακόμα δεν το καταλαβαίνω.

Έχω άπειρους που δεν χωνεύω αλλά βαριέμαι να τους γράφω όλους.

Τα εγχώρια προϊόντα μπαίνουν σε spoiler.

Αμανατίδης ή αλλιώς χασάπης#1

Ανατολάκης ή αλλιώς χασάπης#2 - φοβερό δίδυμο με τον Αμανατίδη

Αβραάμ Παπαδόπουλος ή αλλιώς χασάπης#3

Η θέση σέντερ μπακ στον Ολυμπιακό από τότε που βλέπω μπάλα πάντα έβριθε από χασάπηδες. Και για να μην άρχισετε να λέτε ότι είμαι αντιΟλυμπιακός:

Έκι Γκονζάλεζ - τα λόγια περισσεύουν

Λουτσιάν Σανμαρτεάν - παίζω σε 1-2 αγώνες το χρόνο και αν

Απ’το poll Ballack ΜΑΚΡΑΝ.

που τον θυμήθηκες τον σανπαλτεάν :lol:

Καλά τους Κορεάτες κι εγώ ποτέ δεν τους χόνευα. Ήταν όλοι ίδιοι και είχαν όλοι τα ίδια ονόματα. Ή Li ή Park. Πάντα με εκνεύριζαν από παλιά όταν έπαιζα με τα χαρτάκια Panini.

Αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να γίνω γραφικός συνεχίζω και λέω ότι ο πιο σιχαμένος ποδοσφαιριστής είναι ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής της ManUtd.
(εξαιρώ τον Γκιγκς, δεν ξέρω γιατί)

Roy Keane

ματερατσι για το αντιαθλητικο του παιξιμο,ανρυ για την μικροψυχια του,γκαρσια και καστιγιο για τον κωλοπαιδισμο τους,φιγκο γιατι θα προδιδε και την μανα του για το χρημα και αλλοι αλλοι πολλοι που δεν μπορω να θυμηθω τωρα.

Καστιγιο. Υπερκτιμημενος, κωλοπαιδο οσο δεν παιρνει, ειρων, αντιαθλητικος, προκλητικος, δυσφημιση του αθληματος. τσο και λο ρε.

oxι απλως ευκολα… ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ…