Το καλύτερο πρωϊνό που έχω φάει ποτέ είναι δύο πιτόγυρα, με συνοδεία μπύρας. Εμπειρία (για το στομάχι ειδικά τρομερή εμπειρία :lol:)
(o tolkki μπορεί να ξεράσει τώρα)
Το καλύτερο πρωϊνό που έχω φάει ποτέ είναι δύο πιτόγυρα, με συνοδεία μπύρας. Εμπειρία (για το στομάχι ειδικά τρομερή εμπειρία :lol:)
(o tolkki μπορεί να ξεράσει τώρα)
τιμιο ποστ το αποπανω…καλυτερο πρωινο ειναι φραπα καλοκαιρι(γαλλικος χειμωνα) και τσιγαρο…εγγυηση…κατα ταλλα,εχω φαει κατι μλκιες εδω αγγλια,που χωνουν μπεηκον,αυγα,λουκανικα μλκιες και μετα χεσιμο 1 ωρα+,αισχος…οπωτε keep it simple…(βεβαια,τπτ τηγανιτες και βαφλες μετρανε πολυ)…
E γι’αυτό είναι το καλύτερο πρωινό ρε αδερφέ. Άμα δεν τεθεί εις λειτουργίαν το έντερον πουρνό πουρνό πότε θα τεθεί;
:p:lol:ναι ρε,αλλα 1 ωρα??..μιλαμε τωρα για μακρα και επιπονη διαδικασιααπο του τυπου εκεινου τα χεσιματα που ειναι σα να γεννας ξερωγω:|
ακριβως αυτο:D
Ζαμπονοτυροπιτα με μιλκο
Για ζεστό φρέσκο ψωμί με βούτυρο κ μέλι μπορώ να δώσω και την ζωη μου…μετά cheerios μέσα σε λίτρα σοκολατούχου γάλατος!
δημητριακα:roll: επισης ψωμι με μερεντα, τοστ, χυμος, καφες. ποτε μιλκο και τα σχετικα
:thumbup::bow2::bow2:
Μπουγάτσα με κιμά + Μίλκο. Τα δημητριακά είναι για τους gay .
μπουγατσα με κυμα ειδα…μπυρα ειδα…ο,τι να 'ναι.Αχ θα ξερασω :?
Τιποτα.Το πρωι,με το που σηκωνεσαι δε παει τιποτα κατω.Καφε δεν εχω πιει ποτε στη ζωη μου.Δημητριακα στο δημοτικο,εκεινες τις σοκολατενιες μπαλιτσες.Ψηφισα κρουασαν γιατι μου θυμιζει τα σχολικα μου χρονια που ζεσταινα στη τοστιερα καποια πρωινα ενα μολτο για να μη κανει το στομαχι μου μεσα στο μαθημα ‘‘βρρρρρρρ’’ και ‘‘ιιιιιιουαιιιιιγκριιιαουαρ’’ και αλλους τετοιους ομορφους θορυβους. Τωρα,οταν εχω ξερω γω σχολη 9 και ξυπναω απτις 6 λογικο ειναι στις 9 να φαω καμια κουροπιτα. :-s Αλλα μπουγατσα και μιλκο πρωινιατικα…νο γουεη…σε παει αιμα πρωι πρωι. :roll:
Διαρροια, οχι αστεια!!
πεστα
ζαμπονοτυροπιτα με μιλκο,η πεινιρλι με μιλκο
Και τα δημητριακα χωρις γαλα ε, ετσι πρεπει για μας που τα θελουμε κρατσανιστα και οχι νιανια
Και για εμας που επισης εχουμε να πιουμε γαλα ζωντανο απο τα 7 μας χρονια. :oops:
Δημητριακά με γάλα!
το καλύτερο πρωινό που έχω φάει είναι χτεσινή πίτσα
με coca cola επίσης ανοιγμένη απο χτές για να κατεβένει εύκολα…
Καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες ΜΟΝΟ !!!
εδιτ : άντε να βουτήξουμε και κανένα μπισκοτάκι