Καλύτερο πρωινό

Και στο γαλα ρε πούστη μου?

Νά’σαι στις Σέρρες Χριστούγενα, με μίον 5, και να ξυπνάς και να σου έχουν έτοιμο έναν αχνιστό πατσά…αυτό είναι πρωινό…εννοείτε με μπούκοβο…και γίνεται καύσονας:p:!:

Τόστ με καφέ. Παίχτηκε μόλις και τα σπασε μακράν.

Και παιδιά, όχι μίλκο, δημιουργεί άσχημες χημικές αντιδράσεις.

Μπουγατσα

Ήταν σίγουρο ότι θα διάλεγες το πεινιρλί :lol:

Δημητριακά και συγκεκριμένα

έχουν και δωράκια σχεδόν πάντα. Έχω χάσει και λεωφορείο για εκδρομή για να φάω τα δημητριακά μου. Δεν πάω πουθενά το πρωί αν δεν φάω :stuck_out_tongue:

Εδω αλλοι τα τρωνε στο αμαξι!

Ε! Αυτό τον μπάτμαν τον είχε στα Cheerios πέρσι:!:

:lol::lol::lol:
Και εγω αυτο σκεφτηκα…

Ον τοπικ
Τοστακι και χυμος ΜΟΤΙΟΝ…

ΠΕΝΙΡΛΙ!!!
Τα πρηγουμενα ξημερωματα μολις σχολαδα πηγα φουρνο.
2 πεινιρλι κρουασαν ζαμπον τυρι και σοκολατουχο και αντε γεια γενικως.

Το καλύτερο τελευταία, σούσι (ποσοτήτα για 3-4 άτομα) χτεσινό (έχω ξάδερφο μάγειρα κ φέρνει φρέσκο απ΄την δουλειά) και Redbull.

Γενικά Redbull, κυρίως το καλοκαίρι, κατά προτίμιση με Nirvana Καραμελώμενα Καρύδια οικογενιακό (όχι όλο)…

Τον χειμώνα 2 γκρέηπφρουτ στιμμένα και μετά από καμία ώρα καφέ. Εσπρέσσο διπλό σκέτο. Στο σπίτι Σ/Κ και Nes. Μετά τις 11 δεκατιανό με ότι παίζει για συνοδεία σε τσιπουράκι.

Μπαλαντέρ:
Αγαπημένος καλοκαιρινός καφές:
Γεμίζουμε ένα ποτήρι νερό βρύσης, προσθέτουμε δύο κουταλιές nescafe, αναδεύουμε με το κουταλάκι και έτοιμος :slight_smile:

Κι εγώ τα τρώω στο αμάξι, όταν έχουμε ταξίδι:p

Παιδια αυτα ειναι για διαιτα που λετε? πολυ λιτοδιαιτους σας κοβω

λοιπον εμενα το αγαπημενο μου ειναι κοκα κολα με τοστ και μετα φετες ψωμι με μερεντα και μετα ενα τσιγαρο αααχ

Έλα ντε :lol: εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν γεμίζει το αμάξι με γάλα…

Είναι και τα δυο της Nestle για αυτό. Έχουμε την ίδια συλλογή παιχνιδιών επομένως :stuck_out_tongue:

Και κοίτα σε ποια κατηγορία τα έχουν στο site τους http://www.nestle.gr/products2d4ae.html?p_id=2&id=30

στα παιδικά δημητριακά :lol: :lol:

Ώστε υπάρχει και άλλος που τρώει δημητριακά στο αμάξι!!!

πως μπορείς πρωί πρωί να πίνεις κοκα κόλα και μετά να τρως ψωμί με μερέντα 8O

Ναι, κι εγώ το έχω στο γραφείο μου, και νιώθω πολύ περήφανος :smiley:

γιατι η κοκα κολα παει με ολα!!!

Ο Χριστός κι η Παναγία.

Εγώ έχω ένα φίλο στη δουλειά που με το που ξυπνάει κατεβάζει μπριζόλα ολόκληρη. :expressionless:

Εγώ συνήθως θα προλάβω να τσιμπήσω τυροπιτούλα από το φούρνο φεύγοντας, καμιά φορά όταν δεν υπάρχει βιασύνη θα τιμήσω τα κλασσικά δημητριακά. Προτίμηση, Choco Clusters (από σοκολατοειδή) και Golden Grahams (από μελένια).

Βέβαια πολλές φορές που βιάζομαι περισσότερο απ’ το κανονικό απλά πίνω λίγη Amita Nectar (υπάρχει σχεδόν πάντα στο ψυγείο) και την κάνω χωρίς να φάω τίποτα.

Και άλλες που τυχαίνει να μην υπάρχει καν Amita, οπότε πάω στη δουλειά χωρίς να έχω φάει ή πιεί τίποτα.

Τελικά το μόνο αδιαπραγμάτευτο και στάνταρ πράγμα είναι το τσιγάρο!

το ψαχνω απεγνωσμενα,οποιος βρει ας φωναξει…μαζι και με ενα τσιγαρο,η τελειοτητα για πρωινο…