Αγαπημενη μπαλαντα!

Αυτό το καιρό:

Scanner - Your Infallible Smile

Ρε δεν γινεται να μην υπαρχει το Stairway σε αυτο το πολ.Απλα δεν γινεται

ειπαμε jimmy, ηταν βλακια το poll σε αυτο το θρεντ…:wink:
big log απο Plant επισης

Βασικά όλα αυτά τα τραγούδια τη στιγμή που θα τα ακούω θα αισθανθώ κάτι ξεχωριστό. Αλλά νομίζω ότι το Nothing else matters νικά με λιγη διαφορά.:slight_smile:

Scorpions - Always Somewhere μακράν…

.

Όλα τα τραγούδια του πολλ είναι βαρετά ε. Όλα όμως =/

Εισαι εριστικός

και κακόγουστος

Παιδιά εδώ η καλή μπαλάντα!

Τι είπες τώρα. Ανατριχίλα το κομμάτι, προχθες το 'λιωνα

Αλλά τι λέω, δε μας παρασέρνεις. Μη μπας να το παίξεις ψαγμένος. Και πότε εσύ άκουσες όλες τις μπαλάντες του κόσμου για να έρθεις τώρα και να μηλάς με αυτό το υφάκι α?

Χθες τελείωσα. Ήταν κάτι που σχεδίαζα χρόνια με υπομονή και μεράκι.

Οκ τότε sorryzzzz Σε παρεξήγησα

ρε κουράστηκα για να ψηφίσω. Δε μπορούσα να διαλέξω. Τελικά Total Eclipse of the Heart για personal reasons αυτή την περιοδο…

Θα πω κι αλλες, μπορείτε να βρίσετε ελευθερα, αλλα εγώ με καποιες απο αυτές έχω ρίξει κλάμα σε συγκεκριμένες φασεις της ζωής μου.

Α, να πω ότι θα περιοριστώ μόνο σε κλασσικες ροκ μπαλάντες (εννοω που δεν ξεφευγουν πολύ απο τις επιλογές του πολ) γιατί αμα πιάσουμε άλλα είδη (πχ gothic rock, ηλεκτρονικές μπαλάντες κτλ) θα ξημερώσουμε.

Το λοιπον:

Believe - Savatage
With or Without You - U2
I Would Do Anything For Love - Meat Loaf
How Am I Supposed To Live Without You - M. Bolton
Bleeding Heart - Angra
Making Love Out Of Nothing At All - Air Supply
Nightmare - MSG
Love Hurts - Nazareth
Don’t Cry, November Rain - Guns n’ Roses
Always, Bed of Roses, I’ll Be There For You - Bon Jovi
Epitaph - King Crimson
Without You - Harry Nilsson

και φυσικά πολλες απο το πολλ. Σκεφτείτε να ήταν cd το παραπάνω… Ο,τι πρεπει για δωρο σε χωρισμένο! :wink:

Στανδαρδ θα επανέλθω.

Άμα ξαναδώσεις σε κομμάτι σαν το Έπιταφ τον τίτλο “μπαλάντα” , σου σπάω μούτρα.

Σ’αγαπώ!8)

Βάλε και All That I Bleed και είμαστε οκ!

Kαι το When the crowds are gone…και το Not what you see(καλά αυτό είναι προσωπικό κόλλημα δεν πιστεύω να το βάλει κανείς:p )

Ελα ρε τα μουτρακια μου, κριμα ειμαι. :stuck_out_tongue: Αλλα σορρυ κιολας, τι έχει η λέξη μπαλαντα?

Απο το νετ:
"Η λέξη προέρχεται από τα γαλλικά και σημαίνει επικολυρικό ποίημα, που αποτελείται συνήθως από τρεις στροφές και μία επωδό, που καταλήγουν όλες στον ίδιο στίχο.

Στη Γερμανία η μπαλάντα εμφανίζεται τον ΙΗ’ αι. και οι ποιητές Σίλερ, Γκαίτε, Μπίργκερ και Ούλανδ θεωρούνται δάσκαλοι του είδους. Παράλληλα με τη ρομαντική μπαλάντα εξελίσσεται και η μουσική. Έχει ατμόσφαιρα μελαγχολική, τρυφερή και τραγική. Μπαλάντες έγραψαν και μεγάλοι μουσικοί, όπως ο Σοπέν, ο Λιστ, ο Σούμαν, ο Μπραμς κ.ά.

Wikipedia:
…the term ballad denotes a short song in a slow tempo, usually with a romantic or sentimental text…

Kαι δλδ εσύ πως το ονομάζεις? :-k

Και Alone You Breathe βεβαίως βεβαίως 8)

Εδιτ στη φενια: ΘΡΑΣ:!:

οκ, το βάζω κι αυτό.

είμαστε οκ. :stuck_out_tongue:

Aντε κι αυτό. :stuck_out_tongue:

Που το θυμήθηκες αυτό???

Καλά ε, μιλάμε για πολύ πολύ πολύ παλιό κόλλημα :slight_smile: