Απο την list το i dont want to miss a thing αλλα γενικα το Always απο τους bon jovi και το Angels του Robbie
Nothing else matters… μου θυμίζει πολλά πράγματα αυτό το κομμάτι…
+1 .
ειναι δυνατον να λειπει το believe η το when the crowds are gone?
κ τα 2 ειναι αιωνες καλυτερα απο το nothing else matters.
[SIZE=“4”]Guns N’ Roses - Don’t Cry!!![/SIZE]
ρε αρχίδι, μα ρε αρχίδι τι λίστα είναι αυτή??:pΔεν γίνεται τώρα να βάζεις 10 μπαλάντες και να λες επιλέξτε και ακόμα χωρίς να βάζεις την επιλογή άλλο.Μπαλάντες υπάρχουν πολλές και αυτές που έβαλες δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικές,αλλά τέσπα.Εγώ θα έλεγα Freebird(που δεν είναι απόόόλυτα μπαλάντα αλλά λέμε τώρα)
[SIZE=“7”]Guns N’ Roses - November Rain!!! ΕΠΟΣ!!![/SIZE]
Γενικά δεν μου αρέσουν οι Stratovarius αλλά στο πολύ καλό Dreamspace έχει τη φοβερή μπαλάντα Tears of ice!Πω ρε τι θυμήθηκα!
Τιποτα απ’τη λιστα. Brian May - Lost Horizon.-
Οπως καταλαβαινω εγω την εννοια της μπαλαντας ψηφιζω την κομματαρα των aerosmith!!
system of a down-lonely day αλλα απο τις επιλογες του poll nothing else
Απο τα παραπανω ψηφισα Love Bites8)8)…Αλλα υπαρχουν τοσες πολλες μπαλαντες ακομα που μου αρεσουν και θα μου παρει ωρα να κανω μια προχειρη λιστα!
Πολύ καλά κομμάτια τα παραπάνω όλα και ειδικη αδυναμια εχω στο Nothing else matters, αλλά καμία δεν ξεπερναει το holiday -scorpions το πρώτο ροκ κομματι που μου εκανε εντυπωση οταν ακομα ακουγα ξενο rnb.
edit: επίσεις μου αρεσει πολυ το infinite dreams απο μειδεν σε τετοιο μπαλαντοειδες στυλ.
απο αυτες nothing else matters!!!
LENNON FOREVER!!!
+1000
με συγκινησες βρε:cry:
pop 90s ballad : lauren christy - the colour of the night
british ballad : paul weller - you do something to me
jazz ballad: duke ellington - in a sentimental mood
ροκ μπαλάντα… δυσκολεύομαι να διαλέξω μία… αξίζουν πολλές, αλλά στο μυαλό μου έρχονται μόνο REM
Rolling Stones - Angie…το μόνο τραγούδι που μ’αρέσει από το μεγάλο αυτό συγκρότημα, αλλά το γουστάρω πολύ:!: