[I]the wind kissed him goodbye, AND THEN HE DIIIIED![/I]
Σε πιο ερωτική μπαλάντα το bonus track του Painkiller: Living Bad Dreams
[I]Your passion drains my energy
Fear starts running deep!
I’m falling in slow motion
into eternal sleep[/I]
Κι ακόμη μια Death Angel - A Room With A View
Δεν έχει συγκεκριμένο σημείο εδώ, όλο:D
Όσο για τις γνωστές μπαλάντες του poll έχω ψηφίσει κλασσικά το Nothing Else Matters
Ψήφισα το Hotel California των Eagles, γιατί είναι ένα τραγούδι που λατρεύω, καθότι το ακούω χρόνιααα…
ο μπαμπάς μου έχει στο αυτοκίνητο ένα σιντάκι που περιέχει και αυτό το τραγούδι και κάθε φορά που πάμε κάπου του ζητάω να το βάζει να παίζει ξανά και ξανά…
Επίσης, ωραίες μπαλάντες στο πολλ (αμέσως μετά το χοτέλ…) είναι τα Dust in the wind και Imagine…
Όσα έχω ακούσει, δηλαδή, ωραία τραγούδια είναι…αυτό το when the children cry-white lion κάτι μου λέει…καλό? :D:D θα το ακούσω οπωσδήποτε…
Τώρα… εκτός από του πολλ υπάρχουν ένα σωρό ωραίες μπαλάντες…
…εμένα, προσωπικά, αγαπημένη μου είναι το Wish Υou Were Here των Pink Floyd…:bow2:
…τα Ηigh Hopes και A Great Day for the Freedom είναι, επίσης, πολύ όμορφα! (πάντως εμένα σαν μπαλάντες μου ακούγονται…ξέρωγω…)
Το Ιf I Go Away των Savatage και το Soldier of Fortune των Deep Purple:) είναι εξίσου όμορφες μπαλάντες!
Ακόμα μου αρέσουν και μπαλάντες από άλλα είδη (εκτός από classic rock)
ας πούμε τα…
Anathema - One Last Goodbye
Anathema - A Natural Disaster
Anathema - Hope
Anathema - Angelica…
…
Death In June - Fall Apart
Μy Dying Bride - Roads (και το original των Portishead)
Μακάρι να μπορούσα να διαλέξω μόνο [B]μία[/B] αγαπημένη μπαλάντα από τις επιλογές του πολλ… Το προσπάθησα, άνοιγα και ξανάκλεινα το θρεντ αποφασισμένη να ψηφίσω, δίχως αποτέλεσμα. Γενικά είναι δύσκολο να περιοριστείς σε μικρό αριθμό “αγαπημένων” κομματιών, καθώς κατά καιρούς όλο και κάποιο σου κολλάει και μ’ όλο και κάποια κατάσταση θα ταυτίσεις το καθένα, δίνοντάς του μοναδική αξία…
Πάντως, αν θα ξεχώριζα ένα τραγούδι, το οποίο δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο που υπάρχει, αλλά θα μπορούσα να πω άνετα, χωρίς καμία υπερβολή, “ναι ρε φίλε, το αγαπάω αυτό το κομμάτι, γιατί το τραγουδάω από πιτσιρίκι και δεν το βαρέθηκα ποτέ ως τώρα”, αυτό είναι το Until (Sting).
πάντως πιο υπερτιμημένο τραγούδι απ’το hotel california δεν έχω ματακούσει. Και δυστυχώς είναι ένα απ’τα πιο χιλιοπαιγμένα τραγούδια στα ράδιο τις αμερικής.
Απο τις επιλογές θα ψηφίσω Νothing Else Matters στο οποίο ο James δίνει την καλύτερη ερμηνεία του ever ενώ κανείς δεν πίστευε οτι μπορούσε να βγάλει τόσο μελωδία στη φωνή του…
Όσο αφορα τους X-Japan που αναφέρθηκαν παραπάνω ,στο θέμα μπαλάντα πέζουνε μπάλα μόνοι τους ,μόνο το Dahlia έχει 3-4 μπαλάντες που στέλνουν για βρούβες σχεδόν όλες τις επιλογές του poll:lol:
Take Me For A Little While απο Coverdale/Page (αληθεια εχουν αλλα κομματια μαζι/παιζει κανα προτζεκτ? Μονο αυτο ξερω και ειναι κομματαρα, μεγαλη αγαπη).
Και φυσικα, το Sailing Ships των Whitesnake, το οποιο ειναι και το καλυτερο τους τραγουδι (αν και οκ, 3 δισκους τους εχω ακουσει ολους και ολους :Ρ). Τρομερο κομματι ομως, ερμηνεια για σεμιναριο, παθος, ανατριχιλα…Μονο δακρυα.