Αγαπημενη μπαλαντα!

:thumbup:

Τον τελευταίο καιρό Jaded Heart-Excuse

Love walked in-Thunder

αν και ψηφισα nothing else matters, το imagine το εχετε ακουσει απο a perfect circle?? … αν οχι, τοτε χανετε πολλα απο τη μαγεια της μουσικης… απο lennon το βαριεμαι απιστευτα, απο a perfect circle ειναι το κατι αλλο!!! ψαξτε το…

Πράγματι… Μιλάμε είναι Η διασκευή!! Οι tool το μετέτρεψαν σε σκοτεινό αριστούργημα…
Αν και δεν πιστεύω ποτέ ότι μια δισκευή μπορεί να είναι καλύτερη από το original (εκτός ίσως από το die die my darling)

1ον: το εχουν κανει οι perfect circle διασκευη κι οχι οι tool (o τραγουδιστης των tool ειναι και στους perfect circle)
2ον: για μενα πολλα τραγουδια ειναι καλυτερα απο τα αυθεντικα…
3ον: sorry, ειμαι off topic…:slight_smile:

tool, perfect circle, what’s the difference???:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

πλάκα κάνω βέβαια…

On topic δεν ειναι δυνατον ενα απο πιο πετυχημενα single να μην εχει μια ψηφο…
Foreigner και τα μυαλα στο μιξερ για μια απο τις πιο “ντουζενια” φωνες ever…

Davidian εγραψες , hokam με κουφανες ευχαριστα , furor εχεις δικιο για τις διασκευες γενικοτερα , Manos θα σε τρομοκρατησω αυριο εσενα.

Δεν θα πω πιο παλιες γιατι θα γινω πολυ μελο αλλα θα πω μια που με εχει στοχειωσει ενα μηνα τωρα . “And always” απο τους The End …

Dream Theater-Another Day

Catch the RAINBOW - RAINBOW:bow:

:bow2:

NOTHING ELSE MATTERS

δεν ξερω αν ειναι μπαλαντα η κατι παραπανω αλλα οταν ακουω το catch the rainbow απο το live in germany τα δακρυα τρεχουν σαν ποταμι…:cry: :dunno: περισσοτερο feeling δεν εχω ξανασυναντησει…:wink: :wink: :slight_smile:

Catch the rainbow
And ride the sky
Make it shine, shine, shine, shine, shine, shine!
Shine! Shine, for you and I

Οι μπαλαντες σε λαιβ δισκους βγαζουν περισσοτερο συναισθημα απ’οτι στους κανονικους δισκους… Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω…

Joan Baez - Diamonds & Rust

Silent Crying-Conception…gia ta xronia pu fugan!

Judas Priest- Diamonds And Rust…

Αλλο feeling…

Καλη η διασκευη, αλλα το πρωτοτυπο δεν το φτανει με την καμια! :wink:

ενοητε!:wink:

WIND OF CHANGE, STILL LOVING YOU, YOU AND I…

Scorpions ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!:thumbup: :thumbup: :bow2: :bow2: :bow: