Μόνο εγώ πιστεύω ότι τα Ορυχεία στον Σάμανο είναι καλύτερη εκτέλεση; Όχι ότι αυτό πάει πίσω, ε. Αλλά ναι, ο Παπακωνσταντίνου είναι ό,τι πρέπει για νύχτα. Αγρύπνια και Βραχνός Προφήτης για 'μενα.
Από τ’ αγαπημένα μου κομμάτια του ρε Altered
σε άλλα,
οι Hovercraft είναι μπάντα που μια ζωή θα σπαμαρω, επειδή δεν έχει την απήχηση που της αξίζει. βραδινοί πειραματισμοί λοιπόν. και το Akathisia τους θα ταίριαζε βέβαια. αν και δεν ξέρω αν θεωρείται όμορφη μπάντα.
Tom Waits, οι συστάσεις είναι περιττές. Στο λέει και ο τίτλος του δίσκου (Closing Time). Μπαίνεις μαζί του στο Ol’ 55 και τα σχετικά ;ρ
Πχ εγώ αν και φανμπόης μιλώντας αρκετά αυστηρά αυτό θα το έλεγα για το Genesis. Αρκετά σκοτεινοί δίσκοι και οι 2, ειδικά το Khronos κατέχει τα πρωτεία στις κατραμίλες. Είναι απίστευτο συναίσθημα να βάζεις έναν σκοτεινό δίσκο και όσο τον ακούς να μπαίνεις μέσα στη μαυρίλα του…btw παίζει και bonus track [I]“Phobia”[/I] που κυκλοφόρησε με τη βραζιλιάνικη έκδοση.
Δεν ξέρω αν το σχόλιο πήγαινε [I]και[/I] στο ποστ μου ή έκατσε συμπτωματικά, ουτε αν προκείται για mind trick.
Ο,τι και να 'ναι αυτό που κάνουν οι βόρειοι, γω mindfuck το αποκαλώ.