Χαχαχαχαχαχαχαχαα :lol:
:lol2::lol2::lol3::lol3::lol3:
:lol:/#-o
*μου θύμισες παλιές(κακές) εποχές που στο σχολείο άκουγα μόνο εγώ τρύπες…μιλάμε για βασανιστήρια με τα λογοπαίγνια…
Καλά μη νομίζεις…ό,τι να΄ναι ακούει(τύπος youtube)
ωραιο,αλλα στημενο οσο δε παει…τα αυθορμητα ειναι τα καλυτερα
Δεν υπάρχει ο τύπος.Στο μουτσούν-τεφτέ,γράφει ένας:
— : bazeles eiste i roufianoi twn arxwn kai gi auto 9a eiste ntropi twn opadwn!!!
Εγώ: Kai xereste p valate 1 gol ston ari?
— : file m valame 1 goal kai eixame xameno penalnti kai 13 telikes kai eseis kai xasate ala kai de perasete tis 5 telikes kai simasia panw apo ola exei to apotelesma kai pio einai oti edw panw kanei poli zesti kai tr gia esas stous -4 de 3erw …
#-o#-o#-o
ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ ΑΡΜΥΡΑΣ
Πολιτικές Απόψεις: ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ
Αγαπημένα Αποφθέγματα ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΗ ΘΕΩΝ!
και από το άλμπουμ “ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ ΑΡΜΥΡΑΣ - ΕΤΟΣ 2785”
:blink::blink::blink:
ελα άσε τα σάπια…
αν το έκανε κανένα συγκροτηματακι μια χαρά θα σου άρεσε…
Δικός μας είναι ρε Μουσική
Etnicanet Records, Corvus Corax, The Ramones, The Sex Pistols, Valerio Zadra, Pan Papason, Mános Hadjidákis / Μάνος Χατζιδάκις, I VOTE THE WORLD, VHS, The Cure, Rammstein, Andreas Tsoukalas, Djane Naima, The Vibrators Live in Greece, Ending, Johnny Rotten, ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ-REGAS PHERAIOS-РИГАС ФЕРЕОС/велес-тинлис, ADF THE CREW, Dan.Ca.Mus. Ensemble, Grand Zero, Unholy Ritual, Dirty Granny Tales, Musica Romana, MEMPHIS DJ, Kitaro, KABEIROS, selyan, A.Ε ΑΡΤΕΜΗΣ / ΕΥΘΥΜΗΣκαι 16 ακόμα
χαχ
:lol::lol:
Για να τα έχει ανεβάσει ετσι στην φορα δεν νομιζω ναχει και τοσο προβλημα το συγκεκριμενο ατομο…αλλα οκ, για το καλο του site γινονται ολα.
Του θεού…
ε ναι…
“δεν θα την αλλαξει κανενας”
[B]SINFUL QUEEN[/B] ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!?!!?!?! ΕΛΕΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
“Βρείτε δική σας ζωή…”
fake7 αν θες να ξανανεβασεις την φωτο σβησε φατσα και ονοματεπωνυμο…
Για να τα έχει ανεβάσει ετσι στην φορα δεν νομιζω ναχει και τοσο προβλημα το συγκεκριμενο ατομο…αλλα οκ, για το καλο του site γινονται ολα.
και ξανα ξανα τραβα προς την δοξα ξανα τραβα