Ποστ ποστς οφ φέησμπουκ

ελα για το σωστο link…

δεξι click στην εικονα-> Page Source->Ctrl+F -> search for [B]*.jpg[/B] -> copy link -> paste here

ή για πιο γρηγορα Alt+F4

ελπίζω να είναι τρολιν :stuck_out_tongue:

γυναικειο ονομα βλεπω,οποτε δε νομιζω

[B]κλικ[/B][SIZE=“1”][COLOR=“White”]_[/COLOR][/SIZE]

Άουτς…

Epic fail

Τώρα τι να πω…

χαχαχαχα,γαμάτο

Στο λεωφορείο νεαρός συμβουλεύει φίλο του για τη σωστή χρήση του facebook:

-Ρε μαλακα, τώρα που πέθανε ο Κώστας δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείς τον λογαριασμό του!
-Δεν χρησιμοποιώ τον λογαριασμό του ρε ΒΛΑΚΑ. Farmville παίζω!

[-X[-X[-X Δεν μπορει να ειναι τοσο ηλιθιος!!!

5ο σχολιο, δακρυσα.

[B]Paylos Step[/B] den exo logia na na ekfraso aythn omorfia tetia omorfia mono sta paramifeia me ths nairaeides sthn fantasia enos treloy k ston paradiso pistebo thn shnanta kaneis eisai teleia den perigrafete me lejeis k logia mono me ena agigma mena blema k me ena filh mpris na thn perigrachs kaneis ta matia soy einai fws ton aggelon sthn cyxh ton anurwpon opion khtajoyn ton mageboyn

αυτα τα μηνύματα του κώλου στο Facebook μου την δίνουν.!
και φτου μη σε ματιάσω, και καλέ ουτε σε φωτογράφιση να ήσουν, και τέτοιες ομορφιές έχετε στην πόλη σας,σου παει πολύ αυτο το φόρεμα,!! .ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.?!!

Μαρία Τάδε says “Μα πως γίνεται όλοι οι άντρες να ειναι μαλάκες?”

άντε μετά να πεις ευγενικά οτι δεν είναι στραβός ο γυαλός,απλά εσύ αρμενίζεις λάθος… :stuck_out_tongue:

http://www.facebook.com/pages/Pix-lax-4-ever-giati-kapote-oloi-kapsoureutikame/73341798847

ΛΟΛ

φλωροι ολοι

Α εμένα μου αρέσει όταν κάποια βάζει στην κατάσταση της “ελεύθερη” και ξεκινάνε μετά διάφοροι μαλάκες και κάνουν like :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπα, μαλάκες είναι αυτοί που κάνουν λαηκ όταν βάζει η άλλη in a relationship.

Η απλά gay

Το άλλο που μου τη δίνει τρελά είναι όταν μου εμφανίζει ότι έχω κοινό άκουσμα με κάποιο άτομο, επειδή έχει κάνει like σε σελίδα ενός από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα. Ειδικά αυτοί οι Pink Floyd… Παραθέτω διάλογο με σκυλού “φίλη”, η οποία έχει βάλει τους Pink Floyd στους αγαπημένους της καλλιτέχνες:

Εγώ: Ακούς Pink Floyd?
Φίλη: Αμέ!
Ε: Ακούς γενικά ή ξέρεις 2-3 τραγούδια τους που σου αρέσουν;
Φ: Το δεύτερο! Κάτσε να σου δείξω!

Μετά από λίγη ώρα βρισκόταν ποσταρισμένη στον τοίχο μου η βερσιόν του Another Brick In The Wall που ακούγεται στα κλαμπ. Το αίμα μου έφτασε μέχρι το κεφάλι γιατί δεν μπορούσε να πάει παραπάνω… Και να ήταν μόνο αυτή…

το ποιο σπαστικό απ’ όλα είναι να βλέπεις σε μια φωτογραφία (ειδικά κοπέλας) να έχει από κάτω τα άπειρα κόμμεντς που να λένε “κούκλα <3 <3 <3” " είσαι θέαα!! σε ζηλεύω!" “ευχαριστώ σοκολατογκοφρετίνι μου” και κάτι τετοια. με κουράζουν πραγματικά και μόνο που υπάρχουν.