Ποστ ποστς οφ φέησμπουκ

[SPOILER]PATRIOTES! ELL4S H TEFR4[/SPOILER]

:p:p

Αμα έχεις καλή διάθεση όντως γελοίοι αλλιώς είναι θλιβεροί.[-X

Για τα πανηγύρια με τις μαϊμούδες είναι ρε

τίτλος του θέματος:

[SIZE=“4”][B]Rise of the Planet of the Apes[/B][/SIZE]

Δεν είναι δικοί μου “φίλοι”

Μηνιαία ρήτρα βλακείας σε όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα μπει ποτέ συνδρομή στο fb…

Πιο χαζός πεθαίνεις…

αυτό με την πληρωμή και όταν ένα άτομο κάνει like στο ίδιο του το post.

Πιο ηλίθιος πεθαίνεις.

Αχ και τι θα κανω, δεν εχω πολλα λεφτα, θα γινω χαλκινος συνδρομητης. :frowning:

Have you had an embarrassing moment lately?

1)I always walk out of the bathroom trailing toilet paper! Once I walked out, and said to the manager" Sir, there is no toilet paper in the ladies room! My boyfriend was hysterical beside me, we got outside, and I said" why are you laughing?" he said" look down" I had about a foot of toilet paper on my shoe!
πριν από μία ώρα περίπου · 6 άτομα Αρέσει στους Kristen Marie, Lis Jaxn, Christy Carey Greagor και σε 3 άλλοι.

2)Just today I dropped a tampon out of my pocket somewhere in my office and still can’t find it…I feel akward for who finds it
Πριν από 42 λεπτά

Kαι ενα δικο μου :stuck_out_tongue:

ωχ ναι αυτό ήταν πολύ fail…

Το χειρότερο σε facebook αλλά και γενικά σε διάφορες σελίδες που μαζεύουν κόσμο, είναι αυτό το πράγμα με τους ανορθόγραφους… όχι μόνο το φαινόμενο των greeklish που έχει καταστρέψει τελείως την ελληνική γλώσσα, και πλέον δεν ξέρουν ΚΑΝ να γράφουν σωστά τα βασικά… αλλά και με τα λάθος αγγλικά … πφφφφφφφφφφ

-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=–=-=-=-=-=–=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-

anyway εδώ κάτι που δεν θυμάμαι αν το’χω ξαναποστάρει, αλλά είναι άθλιο…

σ αυτο που ποσταρες το προβλημα δεν ειναι η ορθογραφια,αλλα ο διαλογος.κλασικη καγκουρογκομενα παιρνει ποζες και απο κατω ενα ματσο λιγουρια γραφουν βλακειες.[-X

κι εγώ αυτό για τον διάλογο τον έβαλλα εδώ, όχι τόσο για την ορθογραφία…
Απλά τυχαίνει να ισχύει και το άλλο που έλεγα πιο πάνω…

Το γαμάτο είναι να πας στη φώτο κάποιου και να ανοίξεις συζήτηση με κάποιον άλλο για άσχετο θέμα
Να κανονίζεις καφέ
:lol:

:lol::lol::lol:

όντως είναι γαμάτο!!!.. επίδειξη γαϊδουριάς κι έτσι…! χαχααχαχαα

[SIZE=“3”][COLOR=“Red”]Your soul will burn in hell!!![/COLOR][/SIZE]

[SPOILER]το είπα στον παρατατικό [/SPOILER]