Θεική σελίδα. Το τι γέλιο έχω ρίξει εδώ και 2 βδομάδες εδώ μέσα δεν περιγράφεται. Να βλέπεις χριστιανούς φανατικούς να ρίχνουν απίστευτες χριστοπαναγίες στα μέλη της σελίδας, χρυσαγίτες να απειλούν, ότι θέλεις. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Το Troll-αρισμα είναι απλά επικό.
βαλτε φωτια,καψτε καλα
Έχει γεμίσει το fb με τέτοιους βλαμμένους
Μιας και όλοι στην ηλικία τους ήμασταν τρομερά ώριμοι και όλη τη μέρα αναλύαμε υπαρξιστικα θέματα.
If I had my way,
I’d have all of them shot!
[SPOILER]θα μπορουσε καλλιστα να ηταν η παπαρες πισω απο τον αλιτιζ στα βιντεοκλιπ του[/SPOILER]
Ναι αλλα δεν ημασταν και σε τετοια χαλια.
Postαρε τα δικά σου χάλια για να τα αξιολογησουν οι υπόλοιποι users.
Θα μπορούσαν κάλλιστα να περιμένουν να ανοίξουν οι πόρτες για ρεντ χοτ
Έχω προσόντα, έχω φρικάρει, έχω σχιζοφρένεια, έχω Κάπ…[B]ότα;;;[/B]:-k
Βρε μπας και ειναι κανας δικος σου μεσα στη φωτογραφια…:-k
[SPOILER]Ελα,σοβαρα τωρα,ξερουμε οτι ο καθενας πρεπει να κοιταει τη μουρη του κτλ κτλ αλλα μη πας να με πεισεις οτι αυτα δεν ειναι χαλια ρε ριπ…:roll: [/SPOILER]
Πλέον η σελίδα του elder pastitsios έχει ανέβει σε άλλα επίπεδα. Πέφτει σύρμα σε χριστιανικές και εθνικιστικές σελίδες και συρρέουν ανα δεκάδες οι πιστοί να ρίξουν τις κατάρες τους σε όλους τους άπιστους. Το troll-αρισμα που πέφτει απλά δεν έχει προηγούμενο. Μακράν η νο1 σελίδα στον internet αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω τι είναι πιο epic, οι πιστοί που βρίζουν χειρότερα από μεθυσμένο νταλικιέρη ή οι χρυσαυγίτες που κάνουν καταγραφή ονομάτων για να την πέσουν αργότερα στους βλάσφημους της σελίδας;
Όσοι πιστοί ή και άπιστοι προσέλθετε, σήμερα μόνο πρέπει να έχουν γίνει πάνω από 50 υπερ-επικά ποστ χριστιανοταλιπαν και χρυσαυγιτών (το ίδιο είναι βέβαια αλλά anyway).
καλα ναι απο τοτε που μπουκαραν οι σωτηρες της χριστιανοσυνης και οι χρισαβγοιταις εχει ξεφυγει η σελιδα.
Καλά σήμερα ειδικά είναι το κάτι άλλο, για κατούρημα πας και μέχρι να επιστρέψεις έχει αλλά 20 ποστ με καντήλια :lol::lol:
εχω καιρο να μπω αλλα ο πατερ παλαμων πετσουλης ειναι αλλο πραγμα. Μιλουσε με εναν ποση ωρα που ειχε πιστεψει πως ειναι κανονικος παππάς και τον ρωταει μια στιγμη σε ποια μητροπολη ειναι και απανταει στην Μητρολλπολη Πατρων :lol:
επισης τσεκαρετε και την χολη αν και εχει γινει πλεον πολυ γνωστη
κάποιοι εδώ μέσα είχαν custom title “γέροντας παστίτσιος” before it was cool :blues:
Χολή ρε και μόνο…επικό κράξιμο
Αμαρτήματα κατά Γαιτάνο από την σελιδα του στα facebook
https://www.facebook.com/petrosgaitanos/posts/408333505887548
Είδη & Ονομασίες Αμαρτημάτων:
α) ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ:
-Απιστία
-Βλασφημία
-Χρήση μαγείας, μαντείας, αστρολογίας
-Προγαμιαίες σχέσεις
-Σατανισμός
-Ατεκνία
-Διαζύγιο
-Χειροτονία γυναικών
-Πολιτικός γάμος
-Δωρεά οργάνων
β) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ:
-Λαιμαργία
-Φιληδονία
-Απρόσεκτη χρήση μηχανημάτων
-Λήψη ναρκωτικών ουσιών
-Φιλαργυρία
-Άγνοια της Αγίας Γραφής
-Κακές συναναστροφές
-Ανήθικες εικόνες και παραστάσεις
γ) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ:
-Πρόκληση δυστυχήματος
-Έκτρωση
-Άρνηση υποχρεώσεων προς την πατρίδα
-Καύση των νεκρών
Την ομοφυλοφυλία την ξέχασε μάλλον. Θα είχε τους λόγους του. :roll:
συνέλαβαν τον παστίτσιο… μεσαίωνας…
μάγισσες κουφαλες έρχονται κρεμαλες… και μην ακούσω κανέναν να λέει ότι η γη γυρίζει…
Εμπρός Πίσω για μια νέα Ελλάδα 100 χρόνια πίσω