Χάι

οκ :bounce::bounce::bounce:

εσυ μωρη κλανια τι πεταγεσαι τωρα?

Τι μιλας ρε τρελομπαλακι;

Σορρυ παιδες αν σας την χαλαω αλλα σαν κλασικος ξενερωτος θα υποδεχτω με νορμαλ τροπο την κοπελια…

Λοιπον…Καλως ορισες Λενα (ειμαστε και σχετικα συνομηλικοι κατι ολιγον παραδοξο νομιζω). Ελπιζω να περασεις καλα στο ρογκινγκ αλλα καλο θα ηταν να εχεις το νου σου (καθως απ’οτι εχω καταλαβει ειμαστε στο σαητ των εκπληξεων:p). Που μενεις?? Πως περνας τον χρονο σου?? Α και τα ακουσματα σου καλουτσικα ειναι για αρχη. Σιγα σιγα θα κοψεις τις φλωριες (HIM και τα λοιπα) και μετα θα εννοησεις τι εστι καυτο ατσαλι:p

Α και χρονια πολλα:D

Χαι και απο μενα λοιπον και καλωσηρθες :smiley: Απο που εισαι;

καλως ορισες και απο εμενα.καλα ποστ στο φορουμ και οπως ειπε και ο μαρτιαν,κοψε τους χιμ ρε παιδι μου!

μην κανετε χαλαστρα στον γκονστμακ ρε!

[SIZE=“3”]who gives a shit about godsmack?[/SIZE]

Nobody I guess:p Just kidding guys.

Υ.Σ. Και εσυ κυριε απο πανω αλλαξε επιτελους αβαταρ. Δεν ειναι και η καλυτερη μου να βλεπω καθε τρεις και λιγο τους Σοαντ:p

ειναι ομως η καλυτερη για τους υπολοιπους 12.000.000 ανθρωπους που εχουν ερθει σε ονειρωξη με το τοξισιτυ.

Τα υπολοιπα απο μσν πιτσιρικο να μην χαλασουμε το τοπικ της κοπελιας:D

προσπερνω το πιτσιρικο.

απο αθηνα εισαι λενα?:slight_smile:

Σορρυ παιδια για την καθυστερηση. Ναι, απο Αθηνα ειμαι.
Τωρα απο ενδιαφεροντα, μην περιμενετε πολλα πραγματα. Μ’αρεσει η φωτογραφια, η ζωγραφικη, cinema, κανα βιβλιο και το πισι.

Ξέχασες το σχολείο !

Ναι, επιτηδες!-.-

εγω φταιω ρε που σε συμπαθησα!

και εσενα ΡΕ!

θες να πεις οτι δεν σου αρεσει να πηγαινεις σχολειο?
#-o

Αρχισαν απο τωρα οι πεταλουδιτσες στο στομαχι Godsmack; :stuck_out_tongue:

:thumbup: για φωτογραφία!

Κοιτα, εχω βαλει καποιο στοχο(σχετικα ψηλο)αλλα δυστηχως βαριεμαι το σχολειο. Δεν νομιζω οτι φταιω εγω παντως. Απο οπου και να το πιασεις…

Όταν λες ψηλός, 1.90 και πάνω?