ΗΡΑΚΛΗΣ

«Μας έκλεψε» ξανά παίκτη η Μπλάκπουλ!

Τρεις εβδομάδες πριν ήταν ο Μάρλον Χέργουντ, ο οποίος ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Λάρισα αλλά τελικά προτίμησε τη Μπλάκπουλ. Σήμερα η νεοφώτιστη αγγλική ομάδα ανακοίνωσε τον Ρίτσαρντ Κίνγκσον, ο οποίος βρισκόταν πολύ κοντά στον Ηρακλή!

Ο 32χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος εντυπωσίασε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Γκάνας, είχε δικαίωμα να υπογράψει με ομάδα ακόμα και μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, καθώς ήταν ελεύθερος εδώ και τρεις μήνες. Παράλληλα, είναι κάτοχος τουρκικού διαβατηρίου (αγωνιζόταν εννέα χρόνια στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας), κάτι που σημαίνει ότι δεν πιάνει θέση ξένου, και δηλώθηκε ήδη στην 25άδα της Μπλάκπουλ.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Κίνγκσον, ο οποίος επέλεξε να παραμείνει στην Premier League (την τελευταία διετία «γυάλιζε» τον πάγκο της Γουίγκαν) ο Ηρακλής στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις ελεύθερων τερματοφυλάκων, αν και η εξαιρετική εμφάνιση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κόντρα στον Ολυμπιακό γεμίζει σιγουριά τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

καταραμένη μπλακπουλ…να ξαναπεσεις στην β’ μωρή.!!


:stuck_out_tongue:

γιατί δείρατε τον μπορμποκη χθες?
τι έκανε?

απο bluearena.gr :

Μέσω του σημερινού (05/09) δελτίου Τύπου, η ΠΑΕ Ηρακλής έλαβε θέση για το επεισόδιο εις βάρος του Βασίλη Μπορμπόκη, το οποίο, όπως αποδεικνύεται μόνο οι πρωταγωνιστές του το αντιλήφθηκαν. Μάλιστα, εξηγεί ότι ο ίδιος ο σκάουτερ της ΑΕΚ, όσο και η αθηναϊκή ΠΑΕ, που εκπροσωπούσε δεν ακολούθησαν την απαραίτητη διαδικασία διαπίστευσης, που ακολουθούν όλες οι ομάδες, με συνέπεια να εμφανιστεί (υπό πέπλο μυστικότητας) στο γήπεδο και να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να ζητήσει ευθύνη από τη γηπεδούχο ΠΑΕ. Συγκεκριμένα η θέση του επίσημου “Γηραιού” έχει ως εξής:

"Οσον αφορά στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε κατά το χθεσινοβραδινό φιλικό προς τιμήν του Νίκου Κασάπη, στο Καυτανζόγλειο και είχε να κάνει με τον απεσταλμένο scouter της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Βασίλη Μπορμπόκη και το οποίο, εκ προοιμίου καταδικάζει σαφέστατα ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ, θα πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής σαφή και απόλυτα:

  1. Δεν υπέπεσε το παραμικρό στην αντίληψη οποιουδήποτε μέλους της Διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, στελέχους της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ή κάποιου στελέχους ασφαλείας.
    
  2. Δεν υπέπεσε στην αντίληψη κάποιου υπευθύνου το παραμικρό, ακριβώς διότι ο κ. Μπορμπόκης και η ΠΑΕ, την οποία εκπροσωπούσε με την παρουσία του στην αναμέτρηση, δεν επέλεξαν την απαιτούμενη και γνωστή, όσο και συνήθη, για όλες τις ομάδες της Super League (και όχι μόνο) διαδικασία, η οποία προβλέπει την αποστολή επίσημου εγγράφου στη γηπεδούχο ΠΑΕ, με το οποίο θα ενημερώνεται να διαπιστεύσει τον απεσταλμένο scouter και, βεβαίως, να αναλάβει τις ευθύνες φιλοξενίας του. Αντ? αυτού επελέγη από τον κ. Μπορμπόκη και προφανώς από την ομάδα του, η έλευση εν κρυπτώ, αναλαμβάνοντας, παράλληλα και την ευθύνη αυτής της επιλογής.
    
  3. Στον ίδιο αγώνα βρέθηκε ο scouter του Ατρομήτου (προσεχούς αντιπάλου του ΗΡΑΚΛΗ), κ. Miodrag Medan, συνοδευόμενος από συνεργάτη του, οι οποίοι διαπιστεύθηκαν και φιλοξενήθηκαν από τη γηπεδούχο ΠΑΕ, μιας και η ΠΑΕ Ατρόμητος είχε φροντίσει να ενημερώσει εγγράφως για την εκεί παρουσία τους".

τι να πω…με το ζορι να γινει κατι ρε παιδι μου καθε φορα…

σήμερα έπαιζε φιλικό λαρισα-τρικαλα…
έπαιξε ενα ημίχρονο ο γκερεμι να δούμε σε τι κατάσταση είναι και με το που λήγει μπουκάρει ένας μέσα και προσπαθεί να του σπάσει το χέρι για να πάρει την φανέλα.!!
πόσο ζώα ρε παιδί μου…?

Βασικα η ενταση υπηρξε γιατι ο μπορμποκης (που μαλιστα ειχε παιξει και στον ηρακλη) εχει κανει μαλακια προς το κοσμο του ηρακλη σε ενα ματς με τον παοκ πριν 10 χρονια.
Και οι γριες δεν ξεχνουν…

Οι γριες ξεχνουν βασικα :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:

οπαπ μάλλον και στον ηρακλη

Απορώ γιατί συνεχίζετε να ασχολείστε με το πού κάνει χορηγίες ο ΟΠΑΠ.
Για χρόνια αιμοδοτεί ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις ομάδες, απλά τώρα που το έκανε με τους μεγάλους έγινε θέμα.

δεν το σχολίασα αρνητικά…
όπως έχω ξαναπεί δεν είναι και κάτι το τρομερό…
το ανέφερα για αυτόν ακριβός τον λόγο…για να σταματήσουμε να το λέμε με τέτοιο τρόπο λες και τι είναι…

Koιτα να δεις που εγινε ‘‘μεγαλος’’ και ο αρης. :lol3:
…που στα τελευταια 25 χρονια Α’ Εθνικης, τα 20 ηταν κατω απο τον Ηρακλη και μονο τα 5 τερματισε πιο πανω στη βαθμολογια…:!:

Ποιος ασχολείται με τον Άρη, σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ αναφερόμουν.

ολοι κοιταμε μαλλον τι γινεται στις δικες μας ομαδες.και πως θα μαστε πανω απτον ρουλη η τον γαυρο.και δεν κοιταμε τη καταντια του θεματος…απο που κ ως που κρατικη επιχειρηση χορηγει ΠΑΕ?

Επειδή τα παίρνει 10πλάσια απ’ το στοίχημα ίσως?

ρε συ papardelas…
διαφημίζεται μια εταιρία που εχει πάντα κέρδος…που ειναι το πρόβλημα…?
τι κρατική και ξεκρατικη? άμα έχει πάντα κέρδος δεν υπάρχει πρόβλημα…

Έτσι:wink:

Νομιμοποιημένος τζόγος, το όπιο του λαού με τη στήριξη του αγαπημένου σας κράτους!

Ε να επιστρέψουμε και κάτι στις ΠΑΕ για να μας λένε και γενναιοδωρους μετά, να παίρνουμε και τα ψηφαλάκια μας…

Δούναι και λαβείν είναι παπαρδέλα, σχέση εξάρτησης, έτσι πάει ο μηχανισμός.

Σε τελική ανάλυση δίκιο έχει ο παπαρδέλας, απλά το θέμα πρέπει να το κοιτάμε σφαιρικά ακριβώς όπως το θέτει ο amazing_journey.

το προβλημα ειναι πως οι ιδιωτικες επειχηρησεις δινουν επιχορηγησεις με βαση το μεγιστο αναλογικα συμφερον τους…

ενω οι κρατικες χορηγιες ειναι ικανες ας πουμε να βγαζουν 100 μυρια κερδος και να δωσουν τα 30 στον ολυμπιακο,ο οποιος εχει τις ακρες στον οπαπ…ποσό εξωπραγματικο,αλλα οταν θα τους ζητησεις τα ρεστα θα σου πουν εχουμε κερδος οποτε γιατι σκας…κατι αναλογο εκανε και η νετ…παρατηρειτε μεγαλη γεννεοδωρια προς ολυμπιακο και παναθηναικο σε οτι αφορα τα τηελεοπτικα τους τα προηγουμενα χρονια…οχι επειδη εχουν βαρια “φανελα”,αλλα επειδη εχουν μαρινακιδες βαρδινογιαννηδες και ολων των ειδων τις ακρες…

θυμαμαι οταν ειχαν βγει προσφορες για τα τηλεοπτικα του ολυμπιακου τα προηγουμενα χρονια,υπηρχε μεγαλη διαφορα μεταξυ του πρωτου καναλιου(νετ) και του δευτερου(αλφα αν θυμαμαι καλα)…οι οικονομολογοι και οι λογιστες του αλφα ζυγισαν τα συν και τα πλην αυτου του ντιαλ και υπολογισαν πως κοστολογειτε γυρω στο 1,3-1,5 μυριο ευρω ας πουμε…και τα γατακια της νετ το κοστολογισαν 4 μυρια…τοσο τρομπες ειναι δηλαδη εκει στον αλφα?αμ δεν…απλα τα γραναζια κινηθηκαν και ο γαυρος πηρε παραπανισιο δημοσιο χρημα…και μετα βγαινει η νετ και σου λεει ειχαμε θετικο ισολογισμο,τον οποιον φυσικα και υπερκαλυψαν απο αλλο μερος της επειχηρησης…

αυτα εν ολιγοις

μόνο που δεν ειναι ακριβώς δημόσιο χρήμα…
μπορεί να λογίζεται έτσι αλλά δεν είναι…
το χρήμα απο το τζογαρισμα δεν ειναι δημόσιο χρήμα…

και επειδη το ψιλοχεσαμε εδώ που είναι για τον ηρακλη αν το συνεχίσουμε πάμε στο Αθλητική επικαιρότητα

Το έγγραφο της ΚΑΕ Άρης προκαλεί αντιδράσεις

«Τον Ηρακλή πάντα τον κυνηγάνε, γιατί πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σωματείο», δήλωσε χθες (8/9) ο Φώτης Θέος, προκαλώντας ερωτηματικά και δίνοντας το έναυσμα για έρευνα. Ποιοι είναι αυτοί που κυνηγάνε τον Ηρακλή;

Σύμφωνα με πληροφορίες της BLUEARENA, η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε μία ενέργεια που είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί και θα προκαλέσει αντιδράσεις από την πλευρά των κυανόλευκων. Πριν από λίγες ημέρες, έστειλε σε όλους τους αρμόδιους φορείς που σχετίζονται με το ζήτημα της έκδοσης πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ΕΣΑΚΕ, Υπουργείο Ανάπτυξης), έγγραφο με το οποίο στην ουσία ζητάει να μην δοθεί το πιστοποιητικό στη νεοσύστατη ΚΑΕ Ηρακλής!!!

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Άρης Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να μπλοκάρει τη συμμετοχή του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα, υποστηρίζοντας ότι η προηγούμενη εταιρία βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Αυτός ήταν και ο λόγος που καθυστέρησε η έκδοση ΑΦΜ, αφού το σχετικό έγγραφο κοινοποιήθηκε στην Εφορία. Για να μην ανησυχεί όμως ο κόσμος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δοθεί πιστοποιητικό στον Ηρακλή.

Όσο για τους λόγους που προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια ο μπασκετικός Άρης; Τα χρήματα που κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να πληρώσει για τη μεταγραφή του Σχορτσιανίτη. Η παρουσία του Ηρακλή στην Α1, σημαίνει αυτόματα και πλήρη έλεγχο των εσόδων που έχει κάθε ΚΑΕ από τις κύριες πηγές εσόδων. Η επιστροφή των κυανόλευκων στο φυσικό τους χώρο, δημιουργεί πρόβλημα στον Άρη, ενόψει και της οριστικής απόφασης από τα αρμόδια δικαστήρια.

Οι διοικούντες τηρούν στάση αναμονής, συγκεντρώνουν στοιχεία και σκοπεύουν τις επόμενες ημέρες να βγουν στην αντεπίθεση. Παράλληλα, αύριο (9/9) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ανθρώπων της ΚΑΕ με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, για να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τον μπασκετικό Ηρακλή.

αυτό που όλοι έχουν βαλθεί να συσπειρώσουν τον κόσμο του ηρακλη ειναι απο τα άγραφα…