Ηρακλησ

@ Oljeselger

Εχω αμφιβολιες μεχρι αποδειξεως του εναντιου. Ειμαι σιγουρος οτι ξερω καλυτερα απο εσενα (πιστεψε με) πως λειτουργει το παρασκηνιο στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Ομως, μονο στην Αγρια Δυση πρωτα κρεμουσαν κι επειτα ρωτουσαν. Αν θελετε πρωτα να κρεμαμε στο Καυταντζογλειο (συμφωνα με την προταση μου) κι επειτα να περιμενουμε να δουμε αν τα θυματα ηταν ενοχοι, πρεπει να το συμφωνησουμε ολοι ε;

Για να σου λυσω την απορια: Περιμενω το αυτονοητο για το ελληνικο ποδοσφαιρο (και την κοινωνια γενικοτερα), δλδ να πεσει ο Ηρακλης για να ευνοηθει ο Λεβαδειακος. Αλλα μην λεμε κιολας οτι ο Ηρακλης ειναι ασπιλος και αμολυντος, θα πεσει το Καυταντζογλειο να μας πλακωσει :slight_smile: Κι αν θελεις να το πω λιγο πιο ξερα και κυνικα: ε, σιγα τα λαχανα… Επεσε ο Λεβαδειακος επειδη ο Ηρακλης την τελευταια αγωνιστικη πηρε τα περσινα χρωστουμενα… Τι θα αλλαξει αν γινει το αναποδο; Θα βαλει λουκετο η ΟΥΕΦΑ ή δε θα ξαναγινει Τσαμπιονς Λιγκ; Ή τι θα αλλαξει αν ο Λεβαδειακος ηταν στη θεση του Ηρακλη σημερα; ΧΨ και Α το λενε στο χωριο μου.

Κατα τ’ αλλα, εξακολουθω να συμπαθω σαν συλλογο τον Ηρακλη, ομως (προσωπικη εκτιμηση) καλυτερη μπαλα περυσι επαιξε ο Λεβαδειακος. Μπαλα ε; Με παικτες. Μεσα στο γηπεδο. Οχι αποξω! Αυτο, φυσικα, δεν εχει καμια σχεση με την ουσια της υποθεσης, απλα το ανεφερα :slight_smile:

Απ’ τον Ηρακλή του 2ου γύρου δε νομίζω να έπαιξε καλύτερη μπάλα ο Λεβαδειακός. Μάλλον αναφέρεσαι στην Ξάνθη που αυτή ήταν που σώθηκε την τελευταία αγωνιστική επειδή έκατσε και έχασε ο Ηρακλής.

Για 4η συνεχομενη μερα χιλιαδες φιλαθλοι στους δρομους μεχρι τα μεσανυχτα.

Αν υπαρχει κατι θετικο απο ολη αυτη την ιστορια, ειναι η συσπειρωση και η αποφασιστικοτητα του κοσμου μπροστα στις δυσκολες στιγμες.

ισχυει αυτο που ακουσα πως αν πεσει ο ηρακλης (πραγμα που δεν το νομιζω) δεν μπορει να μεινει ο λεβαδειακος αλλα να ανεβει ομαδα απο τα playoff της β’?και το ακομα πιο αστειο ειναι οτι ουτε ο πιερικος, ουτε ο ο οφη, ουτε ο εθνικος παιρνουν αδεια να συμμετασχουν! ε ρε γλεντια

αν καταφερει ο κομποτης να κρατησει το λεβαδειακο στην α’, ας γινει πρωθυπουργος τωρα, σε 6μηνες θα χουμε καθαρισει σα χωρα

@jonkyr: sorry, αλλα τα βλεπεις λιγο μονοπλευρα τα πραγματα ή δεν θυμασαι καλα. Αληθεια επεσε ο λεβαδειακος επειδη ο (αδιαφορος) ηρακλης εδωσε το παιχνιδι στην ξανθη? Ο λεβαδειακος δηλαδη εισαι 100% σιγουρος οτι κερδισε τιμια την (επισης αδιαφορη) λαρισα στο αλκαζαρ την τελευταια αγωνιστικη? ή μηπως η λαρισα ειχε κερδισει πεντακαθαρα τον πανιωνιο την προτελευταια αγωνιστικη μεσα στην νεα σμυρνη ωστε να κατεβει αδιαφορη στο τελευταιο ματς. Πας γιαννινα και ξανθη ριξανε πολλες μπηχτες για αυτο το ματς. Να σου θυμησω επισης οτι ο Ηρακλης του Μπουμπενκο στις τελευταιες 11 αγωνιστικες εκανε μολις 3 ηττες(εκ των οποιων οι 2 με ξανθη και ΠΑΟ, οπου ο Ηρακλης ηταν αδιαφορος). Χειροτερος του λεβαδειακου, δεν νομιζω…

κανεις δεν ειπε οτι ο Ηρακλης ειναι ασπυλος και αμολυντος.
δικαιοσυνη ομως ειναι να υπαρχει ισονομια, οχι επιλεκτικη εφαρμογη αυστηρων κανονισμων οποτε μας βολευει. Οταν την εχουν γλιτωσει τοσοι μεχρι τωρα μερικοι σε χειροτερη κατασταση απο τον ηρακλη(ΑΕΚ, ΠΑΟΚ)και ριχνεις τον ηρακλη επειδη ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ειναι αδυναμος παρασκηνιακα ειναι αδικο, τουλαχιστον στα δικα μου ματια.

για να τελειωσω θα σου θυμησω και λιγη ιστορια. καπου στα τελη των '70 και τις αρχες '80 υπηρξαν 4 καραμπινατες κατηγοριες για αποπειρα δωροδοκιας, Ποιος ηταν ο μονος που την πληρωσε με υποβιβασμο? ο Ηρακλης. Οταν μετα απο τον ηρακλη η ΑΕΚ καταδικαστηκε για δωροδοκια ξερεις ποια ηταν η τιμωρια της? αφαιρεση 4 βαθμων απο το επομενο πρωταθλημα(για να μην χασει την εξοδο στο ουεφα εκεινης της χρονιας)

δικαιοσυνη? δεν νομιζω…

ισχυει. Αρχικα πηγαν να αλλαξουν παρανομα τον ΚΑΠ αλλα επειδη εγινε γνωστο και επεσε κραξιμο, κοψανε τις αδειοδοτησεις απο τους 3 υποψηφιους για ανοδο, ωστε να ανεβει παλι ο λεβαδειακος “νομιμα”(:lol3:)

Δεν νομίζω ότι το κόψιμο των αδειοδοτήσεων έχει να κάνει με το αν θ’ ανέβει ο Λεβαδειακός. Δηλαδή αν δεν μπορούν ΟΦΗ, Πιερικός, Εθνικός, τότε πάμε στην 7η, 8η κ.ο.κ. ομάδα (πάμε μωρή Παναιτωλικάρα! :p).

Ο Λεβαδειακός έχει ελπίδες μόνο αν τελεσιδικήσει υπέρ του η απόφαση του CAS που θα προβλέπει μείωση βαθμών για τον Ηρακλή.

αυτο που λεει ο ChrisP

Εγώ πάντως δίνω 1000 δίκια στον Ηρακλή και τους οπαδούς του, όσο κι αν θεωρώ απογοητευτικό να γίνονται πορείες για το αν θα μείνει μια ομάδα στην Α’ Εθνική, όταν υπάρχουν 50 σοβαρότερα θέματα. Αυτό είναι η προσωπική μου γνώμη όμως.

Θέλω να πω ότι το να λέμε ότι “ας γίνει η αρχή με τον Ηρακλή” για να εφαρμοστούν οι νόμοι είναι κομματάκι υποκριτικό όταν βλέπεις το τεράστιο μπάχαλο που επικρατεί στη λίγκα. Δηλαδή ΟΚ, η Λάρισα (που της είχε δώσει ματς ο Πανιώνιος) έδωσε ματς στο Λεβαδειακό που έπεσε όμως γιατί ο Ηρακλής έδωσε ματς στην Ξάνθη που του είχε δώσει ματς πρόπερσι, αλλά Εθνικός, ΟΦΗ, Πιερικός και Ηρακλής δεν παίρνουν αδειοδότηση οπότε ίσως μείνει ο Λεβαδειακός που έχει προσφύγει και στο CAS για να αφαιρεθούν βαθμοί απ’ τον Ηρακλή επειδή είχε εξοφλήσει εκπρόθεσμα έναν παίκτη. Τραγικά πράματα και είναι μόνο το 1% απ’ όσα συμβαίνουν. Λογικό λοιπόν να λέει κι ο Ηρακλειδέας “μέσα σ’ αυτό το μπάχαλο, απλά μου την έχουνε στημένη”. Δεν πρόκειται να ξεκινήσει καμιά κάθαρση…

ο οποιος παναιτωλικος οπως και οι υπολοιπες ομαδες δεν εχουν καταθεσει φακελο, και πλεον η προθεσμια εχει περασει.

εδιτ: ε βασικα οτι λεει ο Chris στην τελευταια του παραγραφο

Γι’ αυτο εγραψα οτι “…ομως (προσωπικη εκτιμηση) καλυτερη μπαλα περυσι επαιξε ο Λεβαδειακος” :slight_smile: Καλα, η Ξανθη ηταν εκτος συναγωνισμου η χειροτερη, αηδια καταντησε…

+1000000

Καθολου μονοπλευρα δεν βλεπω τα πραγματα, αλλωστε δεν με συγκινει (ουσιαστικα) καμια ομαδα στην Ελλαδα. Συμφωνω απολυτα μαζι σου, σιγα μην εμενε ο Λεβαδειακος στην κατηγορια επειδη πηρε δικαια τα αποτελεσματα στο γηπεδο χαχαχαχα, σπουδαιο ανεκδοτο. Στη Νεα Σμυρνη ακομα βριζουν για την ηττα απο τη Λαρισα. Ποιοι; Εκεινοι που κερδισαν τον Ατρομητο για να μεινει ο Εργοτελης, ενω την προηγουμενη χρονια ο Ατρομητος τους εδωσε το ματς την τελευταια αγωνιστικη για να μην πεσουν!!!

Δεν υπαρχει δικαιοσυνη, σιγουρα. Ομως, α) “ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω” αν ο Ηρακλης δεν εχει μπλεξει ποτε σε τετοια πραγματα (φτου κακα), β) “στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλουν για σκοινι” αν ψαξουμε ποιος κερδισε ποιον, ποτε, γιατι και τι “χρωσταει” απο περυσι-προπερσι κλπ) και γ) “τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα” καθως μου λες τι εγινε το 80, το 90, το 00 και εγω θα σου πω τι γινεται το 10 και τι θα γινει το 20 και το 30 (και πιο περα ακομα).

Αν δεν αλλαξει η νοοτροπια, αυτο θα βλεπουμε και απορω ειλικρινα με το γεγονος οτι ενω ολοι ξερουμε (ξερετε) τι συμβαινει, απλα περιμενουμε (περιμενετε) να δειτε ενα αστειο θεαμα, με κωλοχαρτο για περιτυλιγμα, να χανουμε (χανετε) τον χρονο σας για να διαμαρτυρηθουμε (διαμαρτυρηθειτε) για κατι στο οποιο αυριο θυτης ισως ειναι η ομαδα μας (σας) και θυμα ο σημερινος θυτης!

Ειναι αληθεια οτι ολοι χρειαζομαστε κατι για να απασχολουμαστε και να ελπιζουμε οτι στις επιτυχιες του θα ανεβαζουμε το ηθικο μας, αλλα αυτο απεχει πολυ απο τους καδους, τις πορειες, τα λαστιχα. Τα εχω κανει κι εγω φυσικα, αλλα οι νεαροι σημερα νομιζω οτι ειναι περισσοτερο ενημερωμενοι. Θελω να ελπιζω οτι μιλαω με νεαρους κι οχι με τπτ 40χρονους, διοτι στη δουλεια εχω 1-2 τετοιους που τραβιουνται σε εκδρομες και με παιρνουν τηλεφωνο για να μου πουν… τι μπαχαλο προκαλεσαν στα γηπεδα της Ελλαδας! Γελαει ο κοσμος…

Θα συνεχισω να λεω: ας πεσει ο Ηρακλης, τι εγινε; Μονος του επρεπε να το ζητησει, να παει και δ’ οπως λετε κι εσεις, για να εξυγιανθει. Τις παπαριες του Ντεμη πληρωνει σημερα η ΑΕΚ, διοτι ονειρευοταν Τσαμπιονς Λιγκ ο μεγαλομανης. Αφου η Ηρα ανηκει πια στον λαο του, ο λαος πρεπει να απαιτησει την εξυγιανση. Ουτε λεφτα για καφεδες δεν υπαρχουν, τι να την κανει τη μαχη της σωτηριας (και) του χρονου;

Αλλα ξεχασα, τα τηλεοπτικα και οι χορηγιες καινε, εκει υπαρχει “ζουμακι” κι ολοι μπορουν να γευτουν λιγακι. Ψεμα κι αυτο; Μονοπλευρη αντιμετωπιση; Μπορει, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.

@ Oljeselger:

Δεν, το ξερα αυτό.
Ε τότε ακόμα πιο γελοία η όλη υπόθεση και ακόμα περισσότερα δίκια στον Ηρακλή.

πουτανα ολα δηλαδη…
αυτο το ποδοσφαιρο(το ελληνικο) ειναι για το hollywood…
ανατροπες, δολοπλοκιες, παρανομιες, παλιες αγαπες, νεες αγαπες, χρηματα, δικαστηρια, και της παναγιας τα ματια εχει μεσα…
μονο ο David Lynch λειπει…

και αυτο που λεει ο ChrisP ειναι πολυ σωστο…αν ειχαμε τοσο παθος να ασχοληθούμε με τιποτα πιο σημαντικό θα ειχαμε αλλες συνθηκες στη ζωη μας…

ο,τι πιο σωστο εχω διαβασει στα αθλητικα του ροκιν
και θα βγει ο nightsky τωρα και θα πει γιατι εμεις και οχι ολοι οι αλλοι και θα χει και δικιο

το θεμα ομως ειναι αυτο

τι προτιματε? μια ομαδα με οικονομικα προβληματα θα συνεχιζονται επ’αοριστον η μια υγιη ομαδα που θα εχει την τυχη στα χερια της απο δω και περα

και ξαναλεω πως αυτο επρεπε να ισχυει και να το επιζητουνΟΛΕΣ οι ομαδες με οικονομικα προβληματα, αλλωστε η δυναμικη ενος κλαμπ οπως του ηρακλη θα τον ανεβασει ξανα στην α’ στο μικροτερο χρονικο διαστημα ξερωγω

η fiorentina παιδες…κοιταξτε που ειναι τωρα

τελοσπαντων δεν προκειται να γινει αυτο ποτε σε καμια ελληνικη ομαδα (αλλωστε αν ειχαμε σαν λαος υπομονη για τοοοσο μακροπροθεσμα σχεδια-ναι 4 χρονια φαινονται χιλιετια :lol:- δεν θα ειχαμε και τη χωρα σε τετοια κατασταση)

και επισης λιγο οφτοπικ αλλα θελω να το πω…γιατι δε γινονται επιτελους ολες οι ελληνικες ομαδες λαικης βασης…δηλαδη ρε φιλε ασχολεισαι με την ομαδα σου ποσες ωρες τη βδομαδα, βαλε ενα ποσο το χρονο, γινε μετοχος, βγαλε προεδρο και μην την αφηνεις στις τυχες κανενος λαμογιου…μαλακες ειναι οι γερμανοι η η μπαρτσελονα?

edit
τωρα το δα
http://www.sport-fm.gr/article/276619

χαχαχαχααχαχα godfather 4

Haliseco, τα λες πολυ απλοικα (αρα και διαστρεβλωμενα) τα πραγματα, και ετσι μενουν λαθος εντυπωσεις σε εσενα και σε αυτους που τα διαβαζουν.
Οπως ανελυσε και σε παραπανω ποστς ο Oljeselger, δεν ειναι οτι ‘‘απλα η ομαδα εχει χρεη, γιαυτο την ριχνουν’’.
Διαβασε τα παρακατω και θα καταλαβεις καλυτερα:

[SIZE=“4”]Τρομερές καταγγελίες Μητρόπουλου[/SIZE]

(Διαβαστε το, δειτε τι λεει ο ανθρωπος…)

Ο εκδότης της εφημερίδας «ΑΠΟΨΗ» κ. Βίκτωρας Μητρόπουλος φιλοξενήθηκε (2/6) στον Libero 107,4 και είχε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τους συντελεστές της εκπομπής «Ώρα για μπλε». Φυσικά το θέμα της συζήτησης ήταν η απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης και στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε: «Το έχω ψάξει το θέμα καθώς με ενδιαφέρει πολύ και εκδοτικά και ποδοσφαιρικά, μια ομάδα δεν παίρνει πιστοποιητικό και την οδηγούν με αυτό τον τρόπο στην Β` Εθνική ή και πιο κάτω, δεν ήταν δυνατό να με αφήσει αδιάφορο αυτό, έπρεπε να το ψάξω και να δω τι ακριβώς συμβαίνει. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι τελικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να συμβούν όλα, τα πιο απίθανα, Ελλάδα είναι εδώ. Όταν, το 2000, άρχισε μια προσπάθεια να παίρνουν μέρος οι ομάδες στο πρωτάθλημα με καθαρά οικονομικά κριτήρια, να μην μπαίνουν δηλαδή στο πρωτάθλημα χρεωμένες βρεθήκανε μπροστά σε έναν κυκεώνα αλλά από το 2001 μπήκε μια τάξη, όχι αυστηρή όμως, υπήρχαν κάποιες πιο ελαστικές συμπεριφορές για να μπορέσουν οι ομάδες να ανταποκριθούν. Δεν μιλάμε πάντως για ένα ψευτοσυμμάζεμα, για παράδειγμα ο Άρης το 2003 κατέθεσε ένα φάκελο κενό, δεν υπήρχε τίποτε μέσα, το έχει καταθέσει αυτό, το έχει δηλώσει δημόσια και ο κ. Καραμπέρης ενώ σημαντικά προβλήματα είχαν επίσης η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ αλλά και άλλες ομάδες που δεν θυμάμαι τώρα. Τότε αποφασίστηκε να υπάρξει μια ελαστικότητα για να δοθεί η ευκαιρία στις ομάδες να συμμαζευτούν, αν εφαρμοζόταν το γράμμα του νόμου ίσως ακόμη και σήμερα ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ να μην είχαν δικαίωμα συμμετοχής. Με το συμμάζεμα όμως που έγινε δόθηκε η ευκαιρίες σε όλες αυτές τις ομάδες να εξυγιανθούν, π.χ. μπήκε ο Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ, νοικοκύρεψε τα πράγματα και σιγά σιγά άρχισε να σβήνει το παθητικό και έφτασε ο ΠΑΟΚ να παίζει σήμερα στο Champions League»

Συνεχίζοντας τόνισε επίσης: «Αυτό λοιπόν το πράγμα ήταν λογικό να συνεχιστεί και για μένα ήταν σωστό να μην μπαίνει μια ομάδα στο πρωτάθλημα αν χρωστάει. Και πάμε τώρα στον Ηρακλή, ο οποίος δεν χρωστάει, δεν έχει απαιτητές κτλ, έρχονται λοιπόν οι γραφειοκράτες, όλοι αυτοί που παίρνουν παχυλούς μισθούς και κάνουν τους παράγοντες στην ΕΠΟ και στη Λίγκα και βάζουν στο μάτι τον Ηρακλή, που αυτή την στιγμή είναι ανυπεράσπιστος, το λέω αυτό χωρίς να θέλω να μειώσω την τωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου. Βγάζουν λοιπόν αυτή την απόφαση και μάλιστα χωρίς να έχουν το φιλότιμο να πουν γιατί δεν πληρεί τις προϋποθέσεις και κάνουμε τώρα όλοι τους ντέντεκτιβ για να βρούμε το γιατί δεν έχει ο Ηρακλής τις απαραίτητες προϋποθέσεις και διαπιστώνομουμε ότι αιτία είναι κάποιος Μπελίσκοφ, που δεν απαιτεί τα χρήματα του, τα οποία πήρε μετά την κομβική ημερομηνία 31 Μαρτίου. Το σημαντικό όμως δεν είναι αυτό, είναι να μπει στο πρωτάθλημα μια ομάδα που δεν χρωστάει, δεν μπορεί να πετάς μια ομάδα έξω για μια τέτοια καθυστέρηση, επειδή δεν είχε πληρώσει μέχρι τις 31 Μαρτίου και πήρε φορολογική ενημερότητα τον Απρίλιο, αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στον κινηματογράφο, γίνονται μόνο από κομπλεξικούς ανθρώπους ή ανθρώπους που δεν ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλα. Δεν μπορεί μια ομάδα που κέρδισε την παραμονή της στο γήπεδο, για νομικίστικους λόγους να παθαίνει αυτό το πράγμα. Απόδειξη ότι το έργο είναι στημένο και το λέγω μετά λόγου γνώσεως, είναι ότι δεν επικυρώνεται η βαθμολογία»

Ακολούθως, ο κ. Μητρόπουλος έγινε περισσότερο καυστικός: «Υπήρξε μια επιστολή προς την λίγκα του κ. Μπέου, με τον οποίο έχω βαθύτατη αντιδικία και το γνωρίζετε αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχει δίκιο που είπε «τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά», η επιστολή δημοσιεύτηκε στον Τύπο. Διαμαρτυρήθηκε για την φωτογραφική διάταξη που πάει να περάσει η Λίγκα ώστε να μείνει ο Λεβαδειακός. Δεν έχω τίποτε με τον Λεβαδειακό αλλά η ομάδα υποβιβάστηκε στο γήπεδο κα κάποιοι υπάλληλοι που παίρνουν παχυλούς μισθούς και διοικούν την λίγκα, όλοι αυτοί οι άσχετοι με την μπάλα, που χρόνια παρακολουθούσαν από μακριά τι γίνεται, κάνουν παιχνίδια πάνω στις αδυναμίες των ομάδων. Αν εφαρμοστεί το γράμμα του νόμου σας λέω εγώ ότι ούτε ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει φέτος στο πρωτάθλημα γιατί έχει ένα παθητικό 15-16 εκ. και δεν μπορεί να το καλύψει με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η αύξηση αυτή έπρεπε να έχει συμπληρωθεί, η ΑΕΚ επίσης πως μπήκε μέσα; Και ο Ηρακλής είχε 6 εκ. άνοιγμα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορεί όλα αυτά τα κολλεγιόπαιδα που ήρθαν στο ποδόσφαιρο να βάζουν στην μέση τις ομάδες και να κάνουν τα παιχνιδάκια τα δικά τους»

Μιλώντας για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είπε: «Αν ήμουν στην θέση του Ηρακλή, του προέδρου της διοικούσας επιτροπής τώρα, θα ζητούσα από τον εισαγγελέα να ελέγξει και τις 16 ομάδες της Λίγκας. Να γίνει καταγγελία για νοθεία του πρωταθλήματος και να ελεγχθούν οι ομάδες, δεν μπορεί όλοι αυτοί οι άσχετοι, οι ανεπάγγελτοι που μπήκαν στο ποδόσφαιρο και ζουν από το ποδόσφαιρο να αποφασίζουν και να φτάσει το ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο. Εγώ την μπάλα την αγαπάω, απόδειξη ότι φέτος κατέβηκα με μια ομάδα και έπεσε κατηγορία, μιλάω για το Αιγάλεω και δεν μπήκα ούτε σε στοιχηματικούς κύκλους, διέθεσα απλά χρήματα γιατί την αγαπώ την ομάδα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αρπακτικά, μπήκανε στο ποδόσφαιρο και κοιτάνε πώς να τα έχουν καλά για να μείνουν στη θέση τους και να πέφτει ο μισθός κάθε μήνα. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να μην επικυρώσουν την βαθμολογία; Εγώ θα πήγαινα αμέσως στον εισαγγελέα και θα τους πήγαινα όλους κατηγορούμενους. Η διαφορά είναι ότι η απόφαση της Λίγκας να μην επικυρώσει την βαθμολογία προσβάλλεται στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, που είναι ο φίλος του κυρίου Κομπότη, ο κ. Γκαγκάτσης που έχει τον κ. Μπίδα άρα όταν πας να προσβάλλεις την απόφαση αυτή, σε αθλητικό επίπεδο, βρίσκεσαι σε ένα άλλο στημένο παιχνίδι και θα απορριφθεί, είναι δεμένο για τα καλά, αυτή είναι η διαφορά όλη και εκεί τρελλαίνομαι χωρίς να είμαι και Ηρακλειδέας».

Για τον ρόλο των επιτροπών ήταν αποκαλυπτικός επίσης: «Ο κ.Σάββας είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, είναι δημιούργημα του Πιλάβιου, έφυγε από τον Γκαγκάτση και πήγε στον Πιλάβιο, ό,τι πει ο Πιλάβιος είναι νόμος για αυτόν. Με ποια μόρφωση και με ποια διαδικασία ο κ.Σάββας μπήκε στην επιτροπή αδειοδότησης; Όλες οι επιτροπές και η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια ελέγχονται απόλυτα από τον Πιλάβιο, αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Πιλάβιος κοιτάει να δει τα πράγματα πως είναι, τα «δεν ανακετεύομαι» κτλ είναι παραμύθια της Χαλιμάς και ανακατεύεται και δίνει εντολές. Όλο το έργο στήθηκε από λίγκα με τον κ. Κομνηνό και από την ΕΠΟ με τον κ. Πιλάβιο, αυτοί είναι φίλοι, χρόνια μαζί, κάνουν παρέα, βγαίνουν τα βράδια έξω. Είναι τραγικό αυτό το οποίο γίνεται, σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου γίνομαι έξαλλος με αυτό. Γιατί τον Ηρακλή ρωτάτε, ίσως γιατί ο Ηρακλής να είχε την κακή τύχη να κερδίσει τον Ολυμπιακό, δεν ξέρω γιατί. Αυτή τη στιγμή έφυγε και ο Πατέρας, που ήταν δύναμη και αυτή την στιγμή η λίγκα θα βγάλει τους 3 συμβούλους στην ΕΠΟ, άρα θα ελέγχει την διαιτησία με το δυναμικό που υπάρχει, άρα κοιτάνε την επόμενη μέρα. Θα ελέγχουν την ΚΕΔ και θα έχουν το παιχνίδι στα χέρια τους. Εγώ μίλησα με τον δικηγόρο του Ηρακλή, τον κ. Γρηγορίου τον οποίο γνωρίζω χρόνια, και τους είπα να πάνε στην εισαγγελεία και να απαιτήσουν το άνοιγμα των φακέλων για τα 3 τελευταία χρόνια, να δούμε τι έγινε τότε και να προχωρήσουν σε αγωγές εκατομμυρίων ευρώ, σε μηνύσεις κακουργηματικού χαρακτήρα διότι αλλοιώθηκαν τα αποτελέσματα και να δούμε όλοι αυτοί οι κύριοι που παριστάνουν τους παράγοντες που βρίσκονται, αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Δεν θέλω να μπω στην πρακτική ή στην πολιτική που θα κρατήσει η διοίκηση του Ηρακλή, είναι προφανώς υπεύθυνοι άνθρωποι που ξέρουν πώς να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας. Το μόνο που λέω είναι ότι αν ήμουν στη διοίκηση του Ηρακλή θα επεδίωκα να ανοιχθούν όλοι οι φάκελοι, με όλες τις λεπτομέρειες γιατί υπάρχουν κάποια τραγελαφικά. π.χ βγάλαν έναν κανονισμό που λέει ότι πρέπει να φέρεις βεβαίωση ότι η ομάδα δεν χρωστάει στον Libero FM, να πάρει μια απόδειξη από τον σταθμό ότι δεν χρωστά, αν ο Libero δεν θέλει να δώσει την βεβαίωση τι γίνεται; Πώς βεβαιώνεται αυτό το πράγμα; Αν ο Μπελίσκοφ έλεγε δεν έχω εξοφληθεί, πώς θα βεβαιωνόταν αυτό το πράγμα; Θα έπρεπε λοιπόν να βρεθούν αυτοί που έχουν απαιτήσεις, αν μου χρωστά κάποιος θα πήγαινα στο δικαστήριο και θα κοινοποιούσα τις απαιτήσεις μου στο αρμόδιο όργανο αλλά εδώ δεν υπάρχει καμία απαίτηση από τον Ηρακλή, δεν υπάρχει κανείς που να λέει ο Ηρακλής μου χρωστάει, έλεος. Επίσης από την ώρα π.χ. που ο κ.Κωφίδης δεν εγείρει αξίωση από τον Ηρακλή, τι δουλειά έχει η επιτροπή να ασχολείται με αυτό; Γιατί ανακατεύεται η επιτροπή; Εγώ σου χρωστάω 1 εκ. ευρώ και μου λες στα χαρίζω, μετά θα μου πει κανείς ότι χρωστάω; Είμαι στο ποδόσφαιρο πάνω από 40 χρόνια και πρώτη φορά συναντάω τέτοιο πράγμα. Δέχομαι να γίνει μια προσπάθεια να «σφιχτούν» οι ομάδες, αν π.χ. χρωστά μια ομάδα να μην κάνει μεταγραφές, να λένε «κύριε χρωστάς και δεν μπορείς να κάνει μεταγραφές, ασχολήσου με τα φυτώρια σου και να εξυγιανθείς», δεν μπορεί όμως να σου λένε «δεν μπαίνεις στο πρωτάθλημα». Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνεται αυτό, ίσως να θέλουν να ρυθμίζονται όλα όπως γίνεται με τους γιατρούς στα νοσοκομεία, θέλεις να κάνει εγχείριση και χρειάζεται φακελάκι, είμαι νομίζω αρκετά σαφής. Οι οπαδοί είναι τα θύματα της υπόθεσης, τους θέλουν μόνο να πηγαίνουν στο γήπεδο, το θέμα είναι και πολιτειακό όμως, δεν μπορεί η Πολιτεία να μένει αμέτοχη».

Στη συνέχεια και αφού έγινε παρέμβαση από εκπροσώπους των οργανωμένων φίλων του Ηρακλή και έγινε μνεία για ένα παιχνίδι όπου το Αιγάλεω έχασε από τον Ηρακλή και υποβιβάστηκε, ο κ. Μητρόπουλος τόνισε: «Τη μη επικύρωση της βαθμολογίας από την λίγκα ζήτησε και η ΕΠΟ μέσω του κ. Κουρίδη, που είναι υπόλοιπο του κ. Γκαγκάτση, ο οποίος όμως άλλαξε στρατόπεδο και πήγε με τον κ. Πιλάβιο. Έφτασε στο σημείο ο κ. Κουρίδης να κυβερνά την ΕΠΟ και αυτά που λέει ο κ. Χατζηαποστόλου είναι παραμύθια της Χαλιμάς, έπρεπε σαν αναπληρωτής πρόεδρος να σηκώσει το ανάστημα του, να ζητήσει έκτακτη σύγκληση του συμβουλίου και να τεθεί ο καθένας ενώπιον των ευθυνών του. Ήταν όμως μια συγχρονισμένη κίνηση της Λίγκας και της ΕΠΟ όλο αυτό και με τις εξελίξεις αυτές, αν δεν υπάρξουν άλλες εξελίξεις δραματικού χαρακτήρα, ο Ηρακλής θα χάσει και τη δευτεροβάθμια και ας έχει δίκιο, είχε δίκιο και στην πρωτοβάθμια και δεν το βρήκε. Το θέμα είναι πολύ απλό, όλοι αυτοί που ευαγγελίζονται την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να βγάλουν τα χαρτιά τους. Όπως είπα και πριν, καθαρή θέση δεν έχει ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Ηρακλής, επικροτώ την προσπάθεια να γίνει εξυγίανση και αυτό είναι σωστό. Αν τους είχαν αποκλείσει όλους από την αρχή, δεν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ π.χ. να φτάσει εδώ που έφτασε, πρέπει οι ομάδες να βοηθηθούν στην προσπάθεια εξυγίανσης. Αυτό είναι το νόημα των νόμων και των κανονισμών αυτών, να συμμορφώνεσαι όχι να εκτελείσαι».

Ο κ.Μητρόπουλος ανέφερε επίσης για την επόμενη μέρα του Ηρακλή: «Έχω γνώμη αλλά είναι εσωτερικό θέμα του Ηρακλή και δεν θέλω να επέμβω. Πάντως άνθρωποι σαν τον Ρέμο, που δεν μπήκε στην ομάδα για να βγάλει λεφτά, δεν πρέπει να φεύγουν. Ο Ηρακλής θέλει ανθρώπους να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και όταν χρειάζεται να χτυπούν το χέρι στο τραπέζι. Αν ήμουν Ηρακλειδέας θα έπαιρνα μαζί μου 100 άτομα και θα πήγαινα να πάρω τα χαρτιά από την ΕΠΟ και αν δεν έδιναν θα τα έκανα λαμπόγυαλο τα γραφεία, είναι ακραίο αλλά δεν γίνεται διαφορετικά, σε πνίγει το δίκαιο, έτσι γίνονται οι επαναστάσεις, έτσι γίνονται τα πραξικοπήματα. Αν ο Ηρακλής μείνει στην κατηγορία, θα πρέπει μόνος να σταθμίσει μετά τι πρέπει να κάνει διότι όλες οι συμμαχίες που γίνονται είναι ξεκάθαρες και γίνονται για να πάρουν κάποιοι το πάνω χέρι. Να βγάλουν τους συμβούλους που θέλουν στη ΕΠΟ και να ελέγξουν την ΚΕΔ και μετά οι διαιτητές θα παίζουν υπέρ αυτών που ψήφισαν και εναντίον των άλλων. Ο Ηρακλής αυτή την στιγμή έχοντας διορισμένη διοίκηση είναι το εύκολο θύμα, ο εύκολος αντίπαλος».

Ολοκληρώνοντας τις τοποθετήσεις του, ο κ. Μητρόπουλος είπε τα εξής: «Η επιτροπή δεν έδωσε άδεια και στον ΟΦΗ, δικαίως ή όχι δεν το γνωρίζω, δεν έδωσε επίσης στον Εθνικό και στον Πιερικό. Από τις 4 ομάδες των play-off ο Πανσερραϊκός πήρε, οι άλλοι όχι έτσι καθώς οι υπόλοιπες δεν είχαν φάκελο, μπορεί να πουν «αφού δεν έχουν φάκελο οι άλλοι, δεν κρατάμε τον Λεβαδειακό;», μάλλον μας θεωρούν μ…κες, δεν γίνεται αυτό ποτέ, ήρθαν τα πάνω κάτω. Πού είναι το κράτος; Δεν μπορεί να επέμβει; Ο αθλητικός εισαγγελέας μπορεί να κάνει έλεγχο ανά πάσα στιγμή, να γίνει καταγγελία σε αυτόν λοιπόν για να επέμβει, να πάει στην ΕΠΟ και να ζητήσει τους φακέλους».

delete it.

μπορει να εχει δικιο σε αυτα που λεει αλλα αν ηταν αλλη χωρα τωρα αυτο ο ανθρωπος θα ηταν φυλακη…
μιλαμε για μεγαλο απατεωνα…
αν ακους αληθειες απο τετοιους ανθρωπους σου ακούγονται ολα ψεμματα…

Καλα, φτασαμε στο σημειο να διαβαζουμε τον κομη της παραγκας και να θεωρουμε τα λεγομενα του ως “αποδεικτικο στοιχειο”;;;;;;; Χαχαχαχα! Ενταξει, ας κανουμε τον Μπεο προεδρο της Δημοκρατιας, τον Θωμα πρωθυπουργο, τον Καλογιαννη υπουργο οικονομιας και τον Πανοπουλο Εξωτερικων, βαζουμε και ενα “αντιπροεδρος της κυβερνησης” στον Κομποτη για να δειτε ποτε παει το ΔΝΤ απο εκει που ηρθε. Θα μας χρωσταει κι απο πανω χαχαχαχαχα!

Τελικα, η Ηλιουπολη παιζει στο Αιγαλεω ή το Αιγαλεω στην Ηλιουπολη; Ποιος φοραει τα μπλε; Εχασα λιγο τη μπαλα!

Καληνυχτα αδερφια.

Υ.Σ.: Αληθειες λεει (οπως τον συμφερουν φυσικα), αλλα ας ξεσκεπασει πρωτα τις δικες του ανομιες για να γινει επειτα τιμητης των παντων.

αυτο ειπα και εγω…
ο ανθρωπος απηγαγε μια ολοκληρη ομαδα και μετα τον ακουμε κιολας…(ενα απο τα πολλα που εχει κανει)
αντι να τον χωσουμε μεσα…

ασχετα αν λεει και σωστα πραγματα

καλα βγηκε και μιλησε και Βικ, ενας απο τους χτιστες της παραγκας, δεν τρεχει τιποτα. Το μονο “θετικο” με την δηλωση του, ειναι προφανως οτι οντως ο ανθρωπος ξερει πολλα απο παρασκηνιο αφου για χρονια ηταν βασικοτατο στελεχος του…:stuck_out_tongue:

ενα πρωτο βημα παντως για να βελτιωθει το ελληνικο ποδοσφαιρο θα ναι παραγονταρες τυπου βικτωρα/Μπεου/Μακαρου/Κομποτη και διαφορων αλλων λαμογιων να εξαφανιστουν επιτελους απο τον χωρο(και μακαρι και απο την χωρα)

το θεμα με την Δ’ το ειπα και πριν, απο την Β’ οπου δεν θα σβηστουν τα χρεη ειναι προτιμοτερη-απλα καποιοι δεν θα το αφησουν για να μην προσωποιηθουν τα χρεη(call me Μυτηληναιος), απλα με τις ρυθμισεις που εχουν γινει και με σοφοτερη οικονομικη πολιτικη(και με τα εσοδα τηλεοπτικων 2,3 μυρια) καποιοι θεωρουν οτι θα βαλουν σε ταξη στα οικονομικα του συλλογου αν παραμεινει ο Ηρακλης στην Α. Βεβαια ακομα προτιμοτερο θα ηταν να ονομαστει Νεος Ηρακλης ή Ηρα 1908 ή Καυτατζογλειακος και να του σβηστουν μερικα απο τα χρεη του(εχει δουλεψει αυτο με αλλες ομαδες νομιζω :-k )

τελος ο αλλος λεει “Τις παπαριες του Ντεμη πληρωνει σημερα η ΑΕΚ, διοτι ονειρευοταν Τσαμπιονς Λιγκ ο μεγαλομανης”. Να προσθεσω οτι και ο ΠΑΟΚ τις μαλακιες του Γουμενου πληρωνει(ή μαλλον τις εχει… παγωσει). Μονο που η πρωτη ειναι τρεις χρονιες στο ουεφα και ο δευτερος βγηκε φετος στο τσουλου. Εχω την εντυπωση μαλιστα οτι ο Ντεμης οντως εκανε ακριβες μεταγραφες κλπ ενω αντιθετα Γουμενοι και Ρεμοι δημιουργησαν χρεη επειδη καταχραστηκαν και εφαγαν λεφτα απο τα ταμεια των ομαδων τους και οχι επειδη της δυναμωσαν με ακριβους παικτες κλπ.

Υ.Γ.: επισης νομιζω οτι αν καποια ομαδα πεσει για χρεη στην Δ’ πρεπει να μεινει εκει για 36 μηνες, ισχυει αυτο? (κοινως θα χρειαστουν τουλαχιστον 7 χρονια για να ξανανεβει, αν ξανανεβει ποτε, στην Α’)